![]() |
Απάντηση: Στοίχημα στο World.gr
όχι:P
|
Υπάρχουν πουθενά συγκεντρωμένα τα στατιστικά του στοιχήματος για κάθε χρήστη ;;
|
Your Bets ;p
|
Οι δεκαδικές αποδόσεις από ποιον υπολογίζονται ????
Ενδεικτικα όταν ένα στοίχημα σε κλασματικές αποδόσεις είναι 7/2 αυτό σημαίνει ότι απόδοση που δίνει δεκαδικά είναι 7+2/2 δηλαδή 4,50 και όχι 7/2 δηλαδή 3,50 όπως εμφανίζεται σήμερα στο δικό μας στοίχημα... |
Γίνεται ακύρωση στοιχήματος; Ήθελα να βάλω 30 στον Μάσα και καταλάθος τα έριξα στον Χάμιλτον.
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Καλύτεροι Παίκτες
Ο χρήστης Kallia έχει σύνολο 1212 μονάδες Ο χρήστης anthropas έχει σύνολο 1122 μονάδες Ο χρήστης Gero-Dhmos έχει σύνολο 980 μονάδες Ο χρήστης kallithea4 έχει σύνολο 775 μονάδες Ο χρήστης Jose Mourinho έχει σύνολο 691 μονάδες |
Τωρα το καλοκαιρι θα βαλεις φιλικα,κοπα λιμπερταδορες κλπ ή θα το αφησουμε το αθλημα;(Σε εχει ξαναρωτησει ο Μουσακας αν δεν κανω λαθος αλλα τον εγραψες:P)
|
Έχω ξαναπεί (ζωντόβολο όρθιο) ότι όσο υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι, θα βάζω :P
|
Ελληνικά playoff μπάσκετ π.χ.; Δεν νομίζω πως θα περάσουν αδιάφορα...
Τελικά με το λάθος στοίχημα που έβαλα στην f1 δεν γίνεται τίποτα; |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Και ναι,έχει και δημοκρατικό πρόσωπο!!!:P:P:rofl::rofl: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
2ov:Ποτε το είπες ρε απατεώνα φασιστοφασιστα;:PΤέλος πάντων!Δεν θα μιλήσω άλλο γιατί δεν κοίταξα και μπορεί (λέω μπορεί μην παίρνεις θάρρος) να έχεις δίκιο! 3ov:Εγώ ενδιαφέρομαι και για πρωτάθλημα Βελγίου, Νορβηγίας, Μάλτας(και αν μπορείς και Trinidad και Tobago)!Θα κανεις κάτι;:P |
Παράθεση:
|
Astrolabe θα βάλεις το Ολυμπιακός-Άρης και το Καβαλίερς-Πίστονς να παίξουμε κανα στοιχηματάκι;
|
οκ
|
Πόσο δίνει το 3-0 του ΠΑΟ επί οποιουδήποτε αντιπάλου στη σειρά των τελικών ?
|
^o) για σπάστα και ξαναρίχτα;
|
Βρε παιδί μου να έρθει 3-0 η σειρά αγώνων του τελικού των πλέι οφ υπέρ του ΠΑΟ λέω...
|
Δε ξέρω, δε το έχω βρει πουθενά αυτό.
|
Επειδη δεν βλεπω να εχει τιποτα στο στοιχημα δεν βαζεις λεω εγω πρωταθλημα Αργεντινης;Βρηκα τα παρακατω παιχνιδια:
Jun 1, 2007 Argentinos Juniors-San Lorenzo 01 : 10 Jun 1, 2007 Velez Sarsfield BA-Nueva Chicago 20 : 00 Jun 2, 2007 Arsenal de Sarandi-CA Independiente 02 : 10 Jun 3, 2007 CA Lanus-Belgrano de Cordoba 19 : 00 Jun 3, 2007 Newell s Old Boys-Gimnasia La Plata 20 : 30 Jun 3, 2007 Gimnasia de Jujuy-CA Banfield 20 : 30 Jun 3, 2007 Colon de Santa Fe-Boca Juniors BA 21 : 10 Jun 3, 2007 Racing Avellaneda-Estudiantes La Plata 23 : 30 Jun 4, 2007 River Plate BA-Godoy Cruz 00 : 10 Αν θες δες το site που τα βρηκα |
Και εδω για Βραζιλια
|
Καλές οι βραζιλίες και οι αργεντινές, αλλά αύριο έχει προκριματικα euro. Καμιά 20αρια ματς είναι ρε άλκη δεν τα είδες ?:P
Και καλά εσύ. Βρε μαστραντώνη ούτε και συ ???? |
Παράθεση:
Ο μαστραντωνης μου φαινεται οτι δεν παιρνει πρωτοβουλιες για τα στοιχηματα και βαζει ο,τι του λεμε! Ετσι και εγω γινομαι admin!:P |
Αντε ρε σεις βαλτε κατι. ;D
Αυριο παιζει Αρης-Ολυμπιακος, αυριο και Τεταρτη παιζει η εθνικη, εχει και αλλα ματς για τα προκριματικα του Euro, εχει και NBA. |
Τα ακούς γενεθλιοπαρτάκια γεροαντμίν ? δώσε στοίχημα στο λαό :P
|
ειμαι πρωτος στο στοιχημα η νομιζω?
|
Παράθεση:
Ο χρήστης anthropas έχει σύνολο 1402 μονάδες Ο χρήστης Kallia έχει σύνολο 1212 μονάδες Ο χρήστης Gero-Dhmos έχει σύνολο 980 μονάδες Ο χρήστης kallithea4 έχει σύνολο 850 μονάδες Ο χρήστης Jose Mourinho έχει σύνολο 841 μονάδες |
που τα βλεπετε αυτα ρε?
|
|
Επειδή είμαι με PSTN και δεν τη παλεύω, τα στοιχήματα αναβάλλονται μέχρι την Κυριακή το βράδυ:P
|
εχω να βαλω εγω ενα:
Ποιος ειναι Αθηνα κι αντι να ξημερωθει σε κανα μπουζουκι, σε κανα ουζερι, εστω σε καμια παραλια με μπυρες, καθεται και γκρινιαζει που ειναι με ΜΣΤΝ και ΞΚΕΡ και ΗΞΕΝ και ΝΒΡΦ και λοιπα και λοιπα. Αστρολαβος 0,00000000000000000000 Δεσποινα 999999999999999999999999 Αλλος 9999999999999999999999999 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Όργιο όρθιο;p |
Havier σε ματς 5Χ5 με πολλαπλούς ελαφρούς τραυματισμούς: 1,30
Havier σε ματς 5Χ5 με σοβαρό τραυματισμό: 1,90 Havier σε ματς 5Χ5 χωρίς τραυματισμό: 25,00 |
Παράθεση:
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΘΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! :P:P:P:P |
Παράθεση:
Αν ποντάρω στο τρίτο θα σου δώσω τον Άνθρωπα στην ίδια ομάδα |
Παράθεση:
|
Τελικοί Α1, τελικοί ΝΒΑ, προκριματικά EURO. Προς το παρόν...
Και f1 το Σαβ/κο. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:33. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin