WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Σχετικά με το World.gr (http://www.world.gr/forum/%CE%A3%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-world-gr/)
-   -   Στοίχημα στο World.gr (http://www.world.gr/forum/%CE%A3%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-world-gr/%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-world-gr-748.html)

aitherovamon 21-06-2007 02:37

Απάντηση: Στοίχημα στο World.gr

ενταξει ,αυτοι που τα εχουν ισως να τα πηραν στοιχηματιζοντας σε κατι κουλα οπως τεννις η τιποτα αλλα που εμεις δεν ξερουμε και ετσι φασουλι το φασουλι το γεμισαν το σακουλι

ενω απο το σεπτεμβρη με ελληνικο ποδοσφαιρο θα ειναι πιο ευκολο να τους φτανουμε..

Astrolabos 21-06-2007 04:26

Τώρα παίζουμε πιλοτικά. Από Αύγουστο θα ξεκινήσει το πανηγύρι;p

Slipknot 21-06-2007 04:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 17481)
Τώρα παίζουμε πιλοτικά. Από Αύγουστο θα ξεκινήσει το πανηγύρι;p

????

Xavier 21-06-2007 09:57

επειδή αναφέρθηκε το τέννις ως κουλό που κάποιοι δεν ξέρουν, έχω να πω τα εξής. το τέννις είναι η νο2 στοιχηματική αγορά παγκοσμίως και η νο1 το καλοκαίρι. είναι επίσης μια σχετικά εύκολη αγορά για να κερδίσεις αφού τα φαβορί για να χάσουν πρέπει να έρθει κάποιος πολύ απρόβλεπτος αντίπαλος ή να υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού. πάρα πολλοί, μα πάρα πολλοί παίζουν τέννις στην ελλάδα ακόμα περισσότεροι στοιχηματίζουν σε αυτό, ιδίως σε ζωντανό στοιχηματισμό. το μπάσκετ πχ σε τζίρο στοιχημάτων είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο τέννις, κυριολεκτικά. ενδεικτικά μπορώ να αναφέρω ότι ο τζίρος και των 5 παιχνιδιών του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο μπάσκετ δεν έφτασε καν το τζίρο του παιχνιδιου μεταξύ σαράποβα και γιάνκοβιτς στον τελικό του αγγλικού όπεν των γυναικών (μιλάμε μόνο για 1 παιχνίδι).

Astrolabos 21-06-2007 10:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 17482)
????

Τι δεν κατάλαβες καμάρι μου; :P

Kallia 21-06-2007 12:10

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 17494)

Υποθέτω ότι δεν κατάλαβε ότι το "πιλοτικά" σημαίνει δοκιμαστικά...αν κατάλαβα σωστά.

aitherovamon 21-06-2007 12:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 17487)
επειδή αναφέρθηκε το τέννις ως κουλό που κάποιοι δεν ξέρουν, έχω να πω τα εξής. το τέννις είναι η νο2 στοιχηματική αγορά παγκοσμίως και η νο1 το καλοκαίρι. είναι επίσης μια σχετικά εύκολη αγορά για να κερδίσεις αφού τα φαβορί για να χάσουν πρέπει να έρθει κάποιος πολύ απρόβλεπτος αντίπαλος ή να υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού. πάρα πολλοί, μα πάρα πολλοί παίζουν τέννις στην ελλάδα ακόμα περισσότεροι στοιχηματίζουν σε αυτό, ιδίως σε ζωντανό στοιχηματισμό. το μπάσκετ πχ σε τζίρο στοιχημάτων είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο τέννις, κυριολεκτικά. ενδεικτικά μπορώ να αναφέρω ότι ο τζίρος και των 5 παιχνιδιών του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο μπάσκετ δεν έφτασε καν το τζίρο του παιχνιδιου μεταξύ σαράποβα και γιάνκοβιτς στον τελικό του αγγλικού όπεν των γυναικών (μιλάμε μόνο για 1 παιχνίδι).

δεν ειπα το τεννις αυτο καθαυτο σαν αθλημα κουλο..Απλως ειπα οτι για να στοιχηματισεις πρεπει να ξερεις αρκετα πραγματακια και οτι μερικοι ξερουν περισσοτερα απο τους αλλους και εχουν περισσοτερες ευκαιριες να κερδισουν και να βγαλουν περισσοτερα.Αυτο μονο,τελλος...:)

Slipknot 21-06-2007 18:19

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 17494)

Οχι ρε Kallia το πιλοτικα το ξερω. :P
Δεν καταλαβαινα το βαθυ νοημα της προτασης αλλα μετα απο υπερπροσπαθειες το καταλαβα. ;D

mousaka+10 24-06-2007 19:47

Φερ'τε μου τα λεφτα μου απο τη Σεβιλλη ρε κλεφτες!!!;D

Astrolabos 24-06-2007 19:51

Την επόμενη φορα που θα σκούξεις θα σου αφαιρέσω 150 πόντους.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:07.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0