|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου (Ανταρκτική 1983). | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#381 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μια χαρά, δε λέω
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#385 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
ναι όντως αλλά καλό είναι να φαίνονται. επίσης αυτό που παρατηρώ είναι ότι σε πολλά παιχνίδια και τουρνουά όταν παίζεις σαν να ψιλοκολλάνε στιγμιαία και να ψιλοπαγώνουν. και έχω χιλιάρα adsl άρα δεν είναι τέτοιο θέμα. δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει άλλος...
|
|
|
|
|
|
|
#387 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
εμενα σημερα μου κολλησε 2 φορες στο τουρνουα χαμερ και σπαστηκα. το ίδιο και στο άλλο τουρνουά με τη σφαίρα. βασικά χέστηκα για το αποτέλεσμα δεν περίμενα να κερδίσω αλλά έλεος είναι εκνευριστικό...
επίσης το φλαμένγκο από τα γέτι είναι μάλλον το καλύτερο. βασικά και τα ice age είναι καλά του ίδιου κατασκευαστή αν μπορούμε να τα βάλουμε καλά θα ήταν... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:53.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο