|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πεθαίνανε πριν τα 30! | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ... | |||
| Διοίκηση Αστρόλαβου |
|
9 | 0,01% |
| Worldική Ενωτική Κίνηση (WEK) |
|
9 | 0,01% |
| Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του |
|
40.000 | 49,99% |
| Καλομοίρα γύρνα πίσω |
|
39.999 | 49,99% |
| Ψήφισαν: 80017. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
λολ, μετρήσατε τα κουκιά και δε σας βγαίνουν ε;
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Οι μόνος κάλπες που δίνουν τα φώτα της Δημοκρατίας, είναι αυτές που καίγονται!!!
![]() Αν δε καώ εγώ, αν δε καείς εσύ, πως τα όνειρά μας θα γίνουν φως;... ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Μπήκα μετά από τόσο καιρό λόγω τσουρεκοποίησης για να ρίξω wek. Έριξα μεν αλλά θέλω να εκφράσω την συμπαράσταση μου στην τωρινή διοίκηση του Άστρολαβου καθώς ξέρω πως ειναι να είσαι admin και να να αντιμετωπίζεις ένα κάρο άτομα που σε πρήζουν..
Απλά θα πω μια μεγάλη ατάκα που είχε πει ένας admin σε φοιτιτικό site, σε μια κρίση σοφίας... Το αντμινιλίκι θέλει ... όχι για να γ@μ@ς, αλλά για να στα πρήζουν. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 0 οι ώρες τους, lol, Αρκουδέηδες, Ένωση Κέντρου, Κανάλι 67, καρκίνος, Λεβέντης, Πουλα! |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:56.

... όχι για να γ@μ@ς, αλλά για να στα πρήζουν.
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο