|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Όπως θα έχετε παρατηρήσει αυτό το καιρό το World τρώει κάτι βυθίσματα και δε μπορείτε να συνδεθείτε, να παίξετε, να γκρινιάξετε, να απειληθείτε, να πέιτε για τον Ολυμπιακο, ή γενικότερα να πείτε τον πόνο σας κάπου βρε αδελφέ!
Αυτό το παρατηρήσαμε και εμείς και αυτό το διάστημα βρισκόμασταν στην αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο και επειδή αυτό δεν διαφαίνεται στο προσεχές μέλλον, το οποίο έχει οριστεί από τον μέγα διδάσκαλο Κομφούκιο (τα 100 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα), είπαμε να ψάξουμε να βρούμε άλλο Server ο οποίος να μας διασφαλίζει ότι οι χρήστες μας (εσείς) θα είναι πάντα συνδεδεμένοι στο World (ναι για εσάς λέω) και θα μπορούν να απολαμβάνουν (ναι το σωστό ρήμα χρησιμοποίησα) τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας (δε θέλω σχόλια γι' αυτό, οκ; )Η δουλειά θα γίνει ή αυτο το Σαββατοκύριακό (πιο συγκεκριμένα Κυριακή, μετα τον πρωινό καφέ και πρίν την ανάγνωση των εφημερίδων) ή το επόμενο Σαββατοκύριακο. Το σίγουρο πάντως είναι οτι θα γίνει. Τι σημαίνει αυτό. Αν όταν προσπαθήσετε να μπείτε στο αγαπημένο σας Site (για το World μιλάω ε) και δεν μπορείτε να μπείτε καθόλου, δηλαδή φάτε άκυρο, μέσα σε αυτό ή το επόμενο ΣΚ, τότε να ξέρετε ότι έχει έρθει η μεταφορική και μεταφέρουμε τη σιφονιέρα και προσπαθούμε να αποσυνδέσουμε τον ηλιακό. Σας ευχαριστούμε για την αν(τ)οχή σας, για τα παράπονα και τις γκρίνιες σας ξέρετε που θα απευθυνθείτε ![]() Φιλούμπες |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
FAQ
Αλλαγή Server στο World Τι θα γίνει: Θα αλλάξουμε Server Για κάποιες ώρες το World θα είναι εκτός λειτουργίας Τι ΔΕΝ θα γίνει Δε θα μηδενιστούν οι δημοσιεύσεις σας Δε θα αλλάξει το στυλ του World Δε θα αλλάξει η βάση Δε θα έρθουν οι εκπτώσεις Δε θα έρθει ο Αι Βασίλης Ούτε ο έρωτας της ζωής σας Δε θα έρθει η δευτέρα παρουσία (και να έρθει, στην Ελλάδα θα έρθει μετά από δέκα χρόνια) Δε θα μου σκούζετε στο msn ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Κοίτα, άμα έχεις Tellas, στο λέω θα βλαστημίσεις. Κάποιοι ISPs μαλακίζονται στο θέμα ενημέρωσης των Nameserver τους, με αποτέλεσμα αν αλλάξεις server να μην βλέπουν την αλλαγή παρά μόνο μετά από πολύ καιρό.
Η πιο καθαρή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το Opendns (το οποίο αν δεν ξέρετε ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε) το οποίο έχει πολύ γρήγορη ανανέωση των Nameservers. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Άντε πάμε για άλλα.... ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
Αρχικα φιλε Αστρο θα ηθελα σεβομενος το διαταγμα των μεδιολανων περι ανεξιθρησκειας να μου επιστρεψεις να διορθωσω και να πω για την επιστροφη των ΕΛ.............................................. ...............
|
![]() Αναγεννήθηκα σαν το Φοίνικα μέσα απ' την τέφρα μου Πνέει ο Ιχώρ μέσα κάθε φλέβα μου Μαύρα πέπλα που μου εμποδίζαν την αληθινή όραση του καλού Σκίζονται και χάνονται από εμπρός μου Άλλαξε εντός μου ο ρυθμός του κόσμου Το μυαλό μου διαυγές... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prokroustis : 27-09-2007 στις 22:59. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Νομίσματα και κέρματα ![]() | ||
|
|
|||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:19.

)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο