![]() |
To όνομά μου είναι @
Έψαχναν να βρουν ένα πρωτότυπο όνομα για το παιδί τους και τελικά τα κατάφεραν! Ένα ζευγάρι στην Κίνα λοιπόν αποφάσισε το ονομάσει το παιδί του @.
Ο πατέρας δήλωσε πως πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και πρωτότυπο όνομα και ότι το εν λόγω σύμβολο χρησιμοποιείται από όλο τον κόσμο στα emails. Kαι ενώ στα ελληνικά προφέρεται ως 'παπάκι', και στα αγγλικά ως at, o πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής για τη Γλώσσα, Li Yuming, επισημαίνει πως στην κινέζικη γλώσσα το σύμβολο μεταφράζεται ως «αγάπα τον». Μάλλον πρόκειται για μόδα στην Κίνα εφόσον τον περασμένο χρόνο το 87% των παιδιών πήρε 1 από τα 129 πιο συνηθισμένα κινεζικά ονόματα κάνοντας την άναγκη για διαφορετικότητα πιο άμεση. Οι γονείς μπορεί να αποφάσισαν για το @, όμως τον τελευταίο λόγο των έχει η αστυνομία που εκδίδει τις ταυτότητες. Αναρωτιέμαι πως το προφέρουν οι Κινέζοι το παπάκι.... |
Απάντηση: To όνομά μου είναι @
Χαίρω πολύ,εμένα με λένε #.
|
Και εμένα &
|
Καλησπερα, ειμαι ο ******
|
Και εγώ νόμιζα πως όλοι σας είχατε κοινό όνομα... ;p
|
Να συστηθώ κι εγώ λοιπόν. Με λένε ~ και είμαι καλά.
Πάντως κάθε άλλο παρά όμορφο είναι το όνομα. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις θα προτιμούσα το παιδί να διαλέγει το όνομά του και όχι οι γονείς του. |
Εμένα πάλι με λένε %.Χάρηκα παιδιά :P
|
Εγω ειμαι ο Ctrl-alt-delete-shif@okkas.dok
|
Το παιδακι το ρωτησαν??
Τι μανια εχουν μερικοι γονεις με την πρωτοτυπια στο ονομα?? ΟΚ, υπαρχουν και σπανια ονοματα που ειναι μια χαρα αλλα δε θελω ουτε να σκεφτομαι να με ειχαν βαφτισει τιποτα σε στυλ Πουλχερια, Αφροξυλανθη και λοιπα χαριτωμενα.... ;p |
:rofl::rofl::rofl: Καποιος θα εχει δυσκολη εφηβικη (και οχι μονο) ηλικια
|
|
Παράθεση:
|
Θέλει κάποιος να μου εξηγήσει πώς αυτός ο άνθρωπος θα έχει ποτέ την δυνατότητα να διαθέτει email με τόνομα του μπροστα?
@-@hotmail.com ?? (arx...ia χοτμέηλ . κομ??!!) |
Μπορεί να βρεί κάποιο ψευδώνυμο;D
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:56. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin