|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η τραγουδίστρια Λένα Γκόλμπερτ Φορντ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Keep the home fires burning" ("Κρατήστε τις φωτιές των σπιτιών αναμμένες"), κάηκε μέσα στο σπίτι της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης
![]() Εγγραφή: Nov 2007
![]() |
Μια νεαρή κοπέλα στην Μεγάλη Βρετανία χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που έκανε ντους στην μπανιέρα του σπιτιού της!
Η νεαρή Abbie Jackson, από την περιοχή Blandford στο Dorset, έκανε ντους στην μπανιέρα της όταν δέχθηκε το χτύπημα ενός κεραυνού μέσω του παραθύρου! «Είδα τον κεραυνό να περνά μέσα από το παράθυρο. Χτύπησε πάνω στο μπράτσο μου και μου «έπεσε’ το ντους από τα χέρια,» είπε η 17-χρονη κοπέλα. Η μητέρα της νεαρής, κυρία Tracy, είπε πως το σπίτι δονούνταν από την κακοκαιρία και ήταν τρομακτικό. «Άκουσα ένα θόρυβο και μετά κατέβηκε η Abbie και μου είπε ότι την χτύπησε κεραυνός. Δεν μπορούσα να το πιστέψω,» πρόσθεσε η κυρία Tracy. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Kαλα μας δουλευει τωρα?τη χτυπησε κεραυνος και της επεσε το ντους απο το χερι απλα? εφαγε κεραυνο στη μαπα και ειχε δυναμη να παει να το πει στη μαμα της? ελεος
Προφανως ο κεραυνος επεσε εξω απο το παραθυρο αλλα καπου παρα πολυ κοντα.... ΥΓ:Κεραυνο διαρρηκτη που μπαινοβγαινει απο τα παραθυρα δεν εχω ξαναδει |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Κι έλεγα κι εγώ γιατί με είχε πιάσει φαγούρα το ΣΚ με τις καταιγίδες... Κανας κεραυνός θα με πέτυχε και δεν θα το κατάλαβα. ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:38.

Υβριδικός τρόπος