|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Τζόαν Κόλινς ήταν 50 χρονών όταν, το 1983, πόζαρε ημίγυμνη για το περιοδικό "Playboy". Σημειωτέον ότι το εν λόγω τεύχος εξαντλήθηκε τάχιστα! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Αναστάτωση δημιουργήθηκε σε ένα καζίνο στο κινεζικό θέρετρο του Μακάο, όταν οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να καταβάλουν σε μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Χονγκ Κονγκ το ποσό των 5 εκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων που κέρδισε σε μηχανή με "φρουτάκια".
Εκπρόσωπος του καζίνο υποστήριξε ότι η συσκευή έκανε λάθος εφόσον το μεγαλύτερο τζακ ποτ που θα δίνει η μηχανή με τα φρουτάκια είναι 6.000 αμερικανικά δολάρια. Η ηλικιωμένη γυναίκα διαμαρτυρήθηκε έντονα και κάλεσε την αστυνομία αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Ακόμα και η Επιθεώρηση Τυχερών Παιγνιδιών στο Μακάο κάλυψε την ιδιοκτησία του καζίνο δηλώνοντας πως πρόκειται για μεγάλο λάθος της μηχανής. Πέρυσι σε ένα άλλο καζίνο του Μακάο επίσης, οι υπεύθυνοι είχαν αρνηθεί να δώσουν το ποσό των 94.000 δολαρίων σε ένα 16χρονο κορίτσι υποστηρίζοντας ότι ήταν ανήλικη. Ύστερα όμως από την έρευνα της Επιθεώρησης Τυχερών Παιγνιδιών το καζίνο αναγκάστηκε να καταβάλει το ποσό στη μητέρα του κοριτσιού.. Τους το σπας το καζίνο ή δεν τους το σπας ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Όσο έριχνε μέσα κέρματα δεν υπήρχε πρόβλημα.. Μετά προέκυψε που έπρεπε να τα πάρει... Όταν είναι να δώσει ο άλλος δύσκολα δίνει!!
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
Περιοχή: Crete
![]() |
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βγάλεις λεφτά από καζίνο. Δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι. Ξέρουν ότι το κέρδος τους είναι κατά μεγάλο βαθμό μεγαλύτερο από τη χασούρα. Αλλιώς...δεν θα υπήρχαν καζίνο θα υπήρχαν ενορίες που μοιράζουν λεφτά...
Από την άλλη αν το φρουτάκι μου είχε βγάλει εμένα ένδειξη ότι κέρδισα 5 εκ δολ και δεν μου τα έδιναν όχι την αστυνομία θα είχα καλέσει αλλά μέχρι και το διαγαλαξιακό δικαστήριο θα είχα φτάσει. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:54.

Υβριδικός τρόπος