![]() |
Σουβλάκι 67 μέτρων για τα 67α γενέθλια του προέδρου του Καζακστάν
Ενας μάγειρας στο Καζακστάν αποφάσισε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο σουβλάκι από κρέας μήκους 67 μέτρων για τα 67α γενέθλια του προέδρου Ναζαρμπάγιεφ.
"Προς τιμήν των γενεθλίων σας θα ήθελα να παρασκευάσω ένα σουβλάκι από αρνίσιο κρέας 100 κιλών. Σκοπεύω έτσι να καταρρίψω το ρεκόρ για το μεγαλύτερο σουβλάκι στον κόσμο", γράφει ο μάγειρας σε επιστολή του την οποία επικαλείται το πρακτορείο Ιντεφαξ του Καζακστάν. Ωστόσο είναι μάλλον απίθανο ο πρόεδρος να πάει να παραλάβει το δώρο του που θα μαγειρευτεί στο Τσιμκέντ στο νότο της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας της κεντρικής Ασίας. Τα γενέθλια του αρχηγού του κράτους γιορτάζονται μαζί με τη γιορτή της πρωτεύουσας Αστάνα, η οποία με τη φροντίδα του προέδρου κοσμείται από μνημειώδη αρχιτεκτονικά έργα μετά την ίδρυσή της το 1997. Τα σύγχρονα μνημεία της πρωτεύουσας σύμφωνα με περιοδικό Wallpaper αποτελούν αρχιτεκτονικά "διαμάντια" που ξεπροβάλλουν στις αχανείς εκτάσεις της ευρασιατικής στέπας. |
Απάντηση: Σουβλάκι 67 μέτρων για τα 67α γενέθλια του προέδρου του Καζακστάν
Ναι καλά, 100 κιλά μόνο αρνί το λέμε τώρα... Κρίμα τα καημένα τα αδέσποτα...
|
Παράθεση:
|
Λιγο ακομα και δεν ξανατρωω σουβλακι στη ζωη μου... :yuck:
|
Παράθεση:
|
Ένα στοιχείο έχω να δώσω εγώ... Στην Πάτρα δεν έχω δει ποτέ αδέσποτο. Ούτε μπόγια... Τα συμπεράσματα δικά σας...
|
εγω απο την αλλη οτι και να λετε το σουβλακι δεν το αλλαζω
|
Έχω να φάω γύρο πάνω από ενάμιση μήνα και είμαι στα όριά μου. Μου ανοίξατε την όρεξη και εσείς θα φταίτε ;D
|
Παράθεση:
|
Σκέψου το κάτι σε τάμα, σε νηστεία, κάτι σαν αυτούς που πατάνε πάνω στα (αναμένα) κάρβουνα :P
|
Έχω να φάω σουβλάκι ή πιτόγυρο όπως θέλετε πείτετο 8 μήνες... ^o) δεν είμαι υπερβολικός. ;p
Τσακίζω μόνο πίτσες με COCA... :hehe: Πλάκα πλάκα... δεν είναι μύθος. Ότι έχει 4 πόδια μπορεί να γίνει άνετα σουβλάκι... και το βαφτίζουν ότι είναι από κατσίκι. -v |
Σουβλάκι 67 μέτρων!
Ένας μάγειρας στο Καζακστάν αποφάσισε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο σουβλάκι από κρέας μήκους 67 μέτρων για τα 67α γενέθλια του προέδρου Ναζαρμπάγιεφ. Ωστόσο είναι μάλλον απίθανο ο πρόεδρος να πάει να παραλάβει το δώρο του! http://www.myday.gr/_img/tr.gif "Προς τιμήν των γενεθλίων σας θα ήθελα να παρασκευάσω ένα σουβλάκι από αρνίσιο κρέας 100 κιλών. Σκοπεύω έτσι να καταρρίψω το ρεκόρ για το μεγαλύτερο σουβλάκι στον κόσμο", γράφει ο μάγειρας σε επιστολή του την οποία επικαλείται το πρακτορείο Ιντεφαξ του Καζακστάν. Τα γενέθλια του αρχηγού του κράτους γιορτάζονται μαζί με τη γιορτή της πρωτεύουσας Αστάνα, η οποία με τη φροντίδα του προέδρου κοσμείται από μνημειώδη αρχιτεκτονικά έργα μετά την ίδρυσή της το 1997. Τα σύγχρονα μνημεία της πρωτεύουσας σύμφωνα με περιοδικό Wallpaper αποτελούν αρχιτεκτονικά "διαμάντια" που ξεπροβάλλουν στις αχανείς εκτάσεις της ευρασιατικής στέπας.
|
Απάντηση: Σουβλάκι 67 μέτρων!
μα να μην πάει ούτε για ένα μεζεδάκι; :hehe:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:02. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin