|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδελφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
http://90dayjane.blogspot.com/
Όπως είπε και η κολλητή μου, με το γούστο που έχει στα φορέματα, τη βοηθάω να το κάνει άνετα. Έχω κολλήσει και θέλω να δω τι σκέφτεται... Άσε που παω και στοίχημα ότι δε γίνεται τίποτα... |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Μα εννοείτε ότι το κάνει απλά για να τραβήξει τη προσοχή.
Όπως έγραψαν πάντως και στο ξένο φόρουμ που το βρήκα: attention bitch ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Attention whore είναι βασικά
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Πρέπει να παω προπόνηση αλλιώς θα έψαχνα το λινκ μέσα στο χάος του getbig.com.
To νόημα πάντως είναι το ίδιο και προβλέπω να πέσει πολύ γέλιο. Είχαν πέσει μερικές έξυπνες ατάκες, μερικές χυδαίες βέβαια, αλλά πήρε φωτιά το τόπικ. Αμέσως τράβηξε τη προσοχή. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:32.

cker,burn
Πώς τόλμησες να το ακυρώσεις???

Υβριδικός τρόπος