![]() |
Πωλούνται «σκοτωμένα» κουνούπια!
Ένας άντρας, από την Κίνα, που ξεκίνησε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο πουλώντας νεκρά κουνούπια δηλώνει πως μέσα σε δυο ημέρες δέχτηκε 10.000 παραγγελίες. Ο κύριος Nin Nan, από την πόλη Shanghai, κατέβασε την εν λόγω ιδέα να πουλά «σκοτωμένα» κουνούπια με σκοπό να προσελκύσει πελάτες στο κοσμηματοπωλείο του στο διαδίκτυο.
«Κλείστηκα σε ένα δωμάτιο και σκεφτόμουν ένα προωθητικό σχέδιο για την επιχείρηση μου. Εκείνη την ώρα σκότωσα ένα κουνούπι και μου ήρθε αυτή η παράξενη ιδέα,» είπε ο κύριος Nin Nan. Η αναγγελία που σκέφτηκε και έβαλε στο διαδίκτυο αναγράφει: «Σκοτωμένα από ανθρώπινα χέρια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιστημονικές έρευνες, διακόσμηση και συλλογή.» Ο κύριος Nin Nan πουλά τα πτώματα των κουνουπιών για περίπου 45 λεπτά ενώ το κατάστημα στο διαδίκτυο δέχθηκε 250.000 επισκέπτες και 10.000 παραγγελίες για νεκρά κουνούπια! (typos.com) Άλλος καμμένος αυτός... |
Απάντηση: Πωλούνται «σκοτωμένα» κουνούπια!
Ε όχι!!:rofl:(66)
|
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ρε που φτάσαμε... θα πω του πατέρα μου που κάθε βράδυ βαστάει καραούλι με τη σαγιονάρα, να κλείσει το δικηγορικό και ν' ανοίξει επιχείρηση!:rofl: |
Το πρόβλημα μας τώρα δέν είναι να αγοράσουμε σκοτωμένα κουνούπια, αυτά δέν τα θέλουμε ούτε τζάμπα.
Το πρόβλημα μας είναι πώς να κάνουμε εύκολα την δική μας συλλογή σκοτωμένων κουνουπιών με αυτά που μας τα πρήζουν καλοκαιριάτικα κάθε βράδυ:cry: |
Έχω μεγάλη παραγωγή από δαύτα κάθε βράδυ, όποιοις ενδιαφέρεται να μου στείλει pm!
|
Και εδώ για.. βιομηχανική παραγωγή.
|
Παράθεση:
Και δεν τα στέλνεις καλύτερα στον μίστερ Nin Nan,να βγάλεις και συ το κάτι τις σου?:P;D |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:06. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin