![]() |
Ο «άνθρωπος μισός τόνος» σκοπεύει να παντρευτεί!
Ένας άντρας, από το Μεξικό, που ζύγιζε 560 κιλά όχι μόνον αδυνάτισε, αλλά σκοπεύει και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.
Ο κύριος Manuel Uribe, με το παρατσούκλι «ο άνθρωπος μισός τόνος», είχε δυο χρόνια να σταθεί στα πόδια του! Όμως όπως έγινε γνωστό ο κύριος Uribe έχει χάσει γύρω στα 260 κιλά και τώρα ζυγίζει 300 κιλά και θέλει να μπορέσει να σταθεί με άνεση στα πόδια του για να παντρευτεί την εκλεκτή του. «Είμαστε ερωτευμένοι και φέτος η ευχή των γενεθλίων μου είναι να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να παντρευτώ,» είπε ο 42-χρονος άντρας. Ο εν λόγω άντρας, είναι αρραβωνιασμένος με την κομμώτρια Claudia Solis, την οποία γνώρισε πριν από τέσσερα χρόνια. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η μνηστή του, του έχει συμπαρασταθεί όσο κανένας άλλος στην περιπέτειά του. «Η σχέση μας είναι όπως εκείνες όλων των ζευγαριών. Μία βασική δυσκολία που αντιμετωπίζουμε για παράδειγμα είναι με το μπάνιο. Πρέπει να τον κάνω μπάνιο κάθε μέρα. Κατά τα άλλα, έχω συνηθίσει πλήρως σε αυτήν την κατάσταση. Μπορεί για τους άλλους να φαίνεται σα μια ψεύτικη σχέση, όμως μόνον ψεύτικη δεν είναι,» είπε η Claudia Solis. (ethnos.gr) |
Απάντηση: Ο «άνθρωπος μισός τόνος» σκοπεύει να παντρευτεί!
τι ψέυτική σχέση καλέ? θα τραβουσε τα πάνδεινα για να τον κάνει μπάνιο έτσι για πλάκα? ;D
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:04. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin