|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στο Devon, Connecticut, είναι παράνομο να περπατάς ανάποδα μετά το ηλιοβασίλεμα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Δεν ξερω αν το εχετε ακουσει ποτε,αλλα προσφατα ενα φιλαρακι μου φανταρος μου ειπε για κατι τρελες ιστοριες και για το οτι ο Χαρδαβελας εχει αφιερωσει μια ολοκληρη εκπομπη πανω σε αυτο...
Αν την εχει παρακολουθησει κανενας,ας δωσει καμια πληροφορια,γιατι φτανει και η δικια μας ωρα σε λιγα χρονια... ![]() |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
sail away...
|
Δεν ξέρω τι εκπομπή έκανε ο Χαρδαβέλας ούτε και την είδα, αλλά μήπως αναφέρεσαι στα τύμπανα που υποτίθεται πως χτυπούν οι λαθρέμποροι στα σύνορα του Έβρου όταν κάνουν τα αλισφερίσια τους για να φύγουν οι φαντάροι και να τους αφήσουν να "συναλλαχθούν" με την ησυχία τους;
Πάρε και την απάντηση: http://www.alexandroupoli.net/news.php?extend.25 |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
sail away...
|
Κατόπιν νέων πληροφοριών, φίλος ο οποίος υπηρέτησε στον Έβρο δηλώνει ότι άκουσε τα περιβόητα τύμπανα και είδε κάποιες συναντήσεις και ότι είναι κοινό μυστικό ότι κρούουν όταν γίνονται αλισφερίσια, κατά βάση σκληρών ναρκωτικών, με αναμεμειγμένα υψηλόβαθμα στελέχη του ελληνικού στρατού και τούρκους. Φυσικά σ' αυτές τις περιπτώσεις ουδείς κινείται ή αντιδρά! Όσοι τόλμησαν, τους... αυτοκτόνησαν!
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Δηλαδη ειναι κατι σαν κοινο μυστικο,που το ξερουν μονο οι φανταροι ε;
και πως και δεν εχει γινει καμια αναφορα απο τα αξιοτιμα μας καναλια και τα αξιοπιστα μεσα ενημερωσης μας...Δεν τους βασταει να τα βαλουν μαζι τους ε; |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Desert rose
|
Προσωπικά δεν έχω άποψη....
Ομως ένα κουρασμένο παληκάρι που κάθεται δίπλα μου τώρα ,και ξέρει απο στρατιωτικά -αστυνομικά-κατασκοπευτικά θεματάκια, λέει ότι αυτός ο κώδικας ξεκίνησε μετά το 1969, κατόπιν κάποιων άγνωστων συμφωνιών μεταξύ λαθρεμπόρων και φαντάρων ,επειδή υπήρχαν θύματα κι απ"τις δυό πλευρές ,που θεωρήθηκε ότι χάθηκαν άδικα . Τώρα εαν ισχύει "η όχι....θα σας γελάσω. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ
Περιοχή: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
![]() |
μην τα πιστευευτε ολλα
ειναιενας φιλος μου πηγε φανταρος και δεν ειδε τιποτα αλλα ουτε αυτοκτονανε κατι αλλο συμβαινει ειμαι καινουργιος εδω περα ωραιο εμοτικον αυτο που εβαλα ελπιζω να επιτρεπεται η χρηση του ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Όταν ήμουν στον Έβρο και βγαίναμε για σκηνάκια, μας λέγανε όταν φυλάμε σκοπιά το βράδυ και δούμε φώτα ή ακούσουμε φωνές, να μην κάνουμε αναγνώριση. Τώρα για τύμπανα δεν έχω ακούσει τίποτα.
@YAMI_DIMITRIS:Αν απαγορευόταν το emoticon αυτό, δε θα υπήρχε κάν ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Nefarious Glitch
|
Παράθεση:
Ανακαλώ την ερώτηση/δήλωση: [Έκανες σκηνάκια στον Έβρο και δεν το γνωρίζω λεβεντάκο μου? (λολ,θυμήσου ότι εσύ με κάλεσες στο φόρουμ) Έ, ψάρακα?] Τέσπα, τούμπανα ξε-τούμπανα τα μοναδικά ναρκωτικά που είδα στον Έβρο ήταν ΜΕΣΑ στο στρατόπεδο, κυρίως διακινούμενα από Ρωσοπόντιους. [Οι οποίοι σε σφάζαν σαν κουνέλι αν δεν κοίταγες την δουλειά σου.] | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantoleon : 03-10-2007 στις 22:58. Αιτία: Κι όμως έκανε σκηνάκια...λολ! |
||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Η λογική εξήγηση είναι πως βγαίνουν τα φαντάσματα και τα τύμπανα τα χτυπάνε ο Μόλντερ και η Σκάλι όταν τα φαντάσματα πουλάνε ναρκωτικά στους εξωγήινους από τον Σύριο Β
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11.

ειναι

Υβριδικός τρόπος