![]() |
Μενού αξίας 1.000 λιρών το άτομο...
Είστε στο Λονδίνο και πεινάτε;;
Επισκεφτείτε το εστιατόριο "Vivat Bacchus" το οποίο προσφέρει γεύμα επτά συγκεκριμένων πιάτων και κοστίζει 1000 λίρες ανά άτομο. Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού υποστηρίζουν πως η τιμή είναι πολύ λογική καθώς τα πιάτα του μενού περιλαμβάνουν χαβιάρι, λινγκουίνι με αστακό των βράχων από τις Μπαχάμες αρωματισμένα με 40 ετών αρμανιάκ, κομμένο στο χέρι ισπανικό ζαμπόν Joselito Gran Reserve, φιλέτο Wagyu με μαρμελάδα από κόκκινα κρεμμύδια, καψαλισμένο φουα γκρά χήνας και πράσινα φασολάκια σοτέ. Επίσης με το γεύμα σας θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια βότκα και επτά ποτήρια κρασί, μεταξύ των οποίων ένα port του 1963 και ένα ποτήρι Chateau Lafite Rothchild, το οποίο κοστίζει 700 λίρες το μπουκάλι. Για ρεζερβέ στείλτε μας πμ να σας κλείσουμε τραπέζι ;D |
Απάντηση: Μενού αξίας 1.000 λιρών το άτομο...
Καλόοοοοο!!!
Τι είναι δηλαδή; Ένα μηνιάτικό:) |
Δεν είναι και πολύ ακριβό, εχω την εντύπωση οτι η τιμή οφείλεται στα φασολάκια....
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισητήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο και tour στο Λονδίνο;;p |
Να μη σου πω και εισητήρια για το Τσέλσι - Ολυμπιακός...:)
|
Παράθεση:
Τι ζαμπον χοσε μαρια τολορες και καψαλισμενο βλεφαρο ρακουν νοτιοανατολικης αυστραλιας ρεεεεεεεεεε ανυπαρκτοι Ρε τραβατε στον τηγανελο εδω πιο περα να φατε κανα παιδακι,να πιειτε και κανα κρασο να στανιαρετε σκατοφλωροι(66) |
Παράθεση:
:worship::gyros::worship::gyros::worship::gyros: |
Ρε δεν τα δίνετε σε μένα τα λεφτά καλύτερα???Να σας κάνω γω ολόκληρο μπουφέ...;D
|
Πλακα πλακα με τετοια λεφτα κι εγω μαγειρευω!!
Οι συνεπειες δικες σας! :P |
Α,να σε πώ..Εγώ μαγειρεύω καλά!!!;D
|
Εγω δεν το χω επιχειρησει ακομα!!Αντε κανα βασικο και πολυ μου ειναι.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:44. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin