WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Παράξενες Ειδήσεις (http://www.world.gr/forum/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/)
-   -   Καθαριστές τζαμιών αλά Spiderman! (http://www.world.gr/forum/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%AC-spiderman-6665.html)

depoina 23-04-2008 20:06

Καθαριστές τζαμιών αλά Spiderman!

1 Συνημμένο(α)
Ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Κίνα έντυσε τους καθαριστές τζαμιών με την στολή του Spiderman στην προσπάθεια του να μην ενοχλήσει του επισκέπτες του.
Οι υπεύθυνοι του Shanghai Sheraton Hotel δήλωσαν πως ήθελαν να ελαχιστοποιήσουν τις οποίες επιπτώσεις από το καθάρισμα των τζαμιών που θα διαρκέσει μια εβδομάδα!
«Κανείς δεν θέλει να δει ξαφνικά ένα άνθρωπο στο παράθυρο του, έτσι σκεφτήκαμε να τους ντύσουμε με τη στολή γνωστού τηλεοπτικού καρτούν χαρακτήρα για να το διασκεδάσουν,» είπε ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου.
Οι υπεύθυνοι του ανέφεραν πως δεν περίμεναν ότι οι καθαριστές Spiderman θα είχαν τέτοια μεγάλη απήχηση αφού παρά πολλοί πελάτες ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί τους. (ethnos.gr)

Slipknot 23-04-2008 20:23

Απάντηση: Καθαριστές τζαμιών αλά Spiderman!

Που ξεπεσες ρε Spiderman.. :rofl:

pink 23-04-2008 22:48

Κι ειναι πιο φυσιολογικο να δουν στο παραθυρο τους το... Spiderman παρα καποιον ανθρωπο να τους καθαριζει τα τζαμια.... Αυτοι απ' την πολλη δουλεια κοντευουν να γινουν χειροτεροι απ' τους Αμερικανους.

R@tNET 24-04-2008 02:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 50944)
Που ξεπεσες ρε Spiderman.. :rofl:

Η δουλειά δεν είναι ντροπή... :rofl: :rofl: :rofl:

Elina 24-04-2008 13:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 50961)
Κι ειναι πιο φυσιολογικο να δουν στο παραθυρο τους το... Spiderman παρα καποιον ανθρωπο να τους καθαριζει τα τζαμια.... Αυτοι απ' την πολλη δουλεια κοντευουν να γινουν χειροτεροι απ' τους Αμερικανους.

:rofl:οντως.."Μαμα ο Spiderman καθαρίζει το παράθυρο"..Τι πιο νορμάλ ..ενω ο κυριούλης με την "κουνια" που κρέμεται απο το παράθυρο τώρα εμεινε άνεργος..ή μη μου πείτε οτι είναι ο ίδιος κυριούλης με την στολή :P

Insomni@ 24-04-2008 13:48

Αν δεν έχει Batman εγώ εκεί δεν μένω...kalo!!!:rofl:

Mazda 6 24-04-2008 14:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 51018)
Αν δεν έχει Batman εγώ εκεί δεν μένω...kalo!!!:rofl:

Ο μπάτμαν τι θα κάνει ακριβώς; Θα καθαρίζει τη σκόνη απο τα έπιπλα με την μπέρτα του;!:hehe:

Insomni@ 24-04-2008 14:11

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 51023)
Ο μπάτμαν τι θα κάνει ακριβώς; Θα καθαρίζει τη σκόνη απο τα έπιπλα με την μπέρτα του;!:hehe:

Γιατί όχι?Εδώ θα 'χω ολόκληρο spiderman να μου καθαρίζει τα τζάμια...
Ααα,θέλω και τον superman να με μεταφέρει(αντί ελικόπτερου;D)

gatoni 24-04-2008 14:40

Αν έχουν τα @@ να τους ντύσουν Σούπερμαν και να καθαρίζουν τα τζάμια χωρίς να δένονται με σχοινιά :hehe::hehe:

depoina 24-04-2008 14:54

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 51032)
Αν έχουν τα @@ να τους ντύσουν Σούπερμαν και να καθαρίζουν τα τζάμια χωρίς να δένονται με σχοινιά :hehe::hehe:

:hehe: :hehe: :hehe: :clap:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:17.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0