![]() |
Ιντερνετική γιαγιά ετών... 96
«Το όνομά μου είναι Αμέλια και γεννήθηκα στις 23/12/1911. Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και ο εγγονός μου, ο οποίος είναι πολύ τσιγκούνης, μου έδωσε αυτό το ιστολόγιο». Αυτή ήταν η πρώτη καταχώριση της υπερήλικης Ισπανίδας, η οποία εισήλθε στον ψηφιακό κόσμο των ιστολογίων μόλις πριν από 9 μήνες, και μέσα στο μικρό αυτό διάστημα κατόρθωσε να ταράξει τα νερά του κυβερνοχώρου.
Στην ιστοσελίδα της (http://amis95.blogspot.com) η ιντερνετική γιαγιά «απελευθερώνει» τη συσσωρευμένη πείρα μιας ολόκληρης ζωής, εξιστορεί τους αγώνες που η ίδια έδωσε στο παρελθόν αλλά και αυτούς που εξακολουθεί να δίνει καθημερινά σήμερα. Μιλά για την εξουσία, τη θρησκεία, τον θάνατο και τα προβλήματα των συνομηλίκων της, θυμάται τον ισπανικό εμφύλιο και τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο. Στο διαδικτυακό της σπίτι έχει δεχτεί περισσότερες από 357.000 επισκέψεις. Εφημερίδες όπως η «Εl Ρais», η «Repubblica», η «Guardian» και η «Corriere della Sera» έχουν αφιερώσει χιλιάδες λέξεις στο πρόσωπό της, ενώ βίντεο με ομιλίες της έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ιστοχώρο του ΥouΤube. H Αμέλια εκτός των άλλων, διαβάζει ψηφιακές εφημερίδες και ενημερώνεται on line για τις τελευταίες ιατρικές και επιστημονικές εξελίξεις και μέσα από τις σελίδες του διαδικτυακού της ημερολογίου επιτίθεται στα γηροκομεία και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους ηλικιωμένους. «Ενημερώνω όλα τα γεροντάκια και όλους όσοι νομίζουν πως δεν είμαι στα καλά μου πως κάνω chat στο Ιντερνετ και τα περνάω υπέροχα», λέει η γιαγιά που φαίνεται να το διασκεδάζει... ;D |
Απάντηση: Ιντερνετική γιαγιά ετών... 96
Μπράβο της!!!!;)Αντί να κάθεται να κλαίει τη μοίρα της,σερφάρει!!!:)
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:55. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin