|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα πουλιά Kiwi είναι τυφλά, κυνηγούν με την όσφρηση. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης
![]() Εγγραφή: Nov 2007
![]() |
Ένας άντρας, από την Ιταλία, ζητά χρηματική αποζημίωση από την σύζυγο του επειδή όπως ο ίδιος υποστηρίζει η γκρίνια της τον κατέστησε σεξουαλικά ανίκανο!
Ο κύριος Sergio Vinucci, από την πόλη της Parma, παρουσίασε στο δικαστήριο ιατρικές αποδείξεις στηρίζοντας την αξίωση του για την χρηματική αποζημίωση ύψους 170.000 ευρώ! Ο κύριος Sergio Vinucci, υποστήριξε πως η συνεχής γκρίνια που δέχονταν από την σύζυγο του δημιούργησε τόσο πολύ στρες που έμεινε σεξουαλικά ανίκανος! «Το μόνο που κάνει είναι να διαμαρτύρεται. Μου έχει δημιουργήσει απίστευτο στρες με αποτέλεσμα να χάσω τον ανδρισμό μου. Αυτό που θέλω είναι χρηματική αποζημίωση,» είπε στους δικαστές ο «σεξουαλικά ανίκανος» πλέον άντρας! madata.gr |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Θέλω να δω τώρα πως δικαιολόγησε τα 170.000 ευρώ!!!
Πολλά για ένα πουλί ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
170.000ευρώ=Για όλο το στρές εντός γάμου,για τα ψυχικά τραύματα λόγω γκρίνιας,για τις επιπτώσεις που υπέστει ο δυστυχής άνδρας σωματικά(ανικανότητα) και για τις επιπτώσεις που τυχον θα τον ακολουθούν για όλη την υπόλοιπη ζωή του...
Τώρα είναι πολλά τα λεφτά? ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο