![]() |
'Ερωτας μέσα στο τραμ..
Το δικαστήριο της Μελβούρνης αθώωσε έναν οδηγό τραμ που το έριξε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του τραμ είχε μηνυθεί για απρόσεχτο οδήγημα.
Είχε άλλοθι όμως και δικαιώθηκε. Έπεισε το δικαστήριο ότι η "απροσεξία του" οφειλόταν στο γεγονός ότι μέσα στο τραμ του ένα νεαρό ζευγάρι έκανε έρωτα. "Το τραμ ήταν άδειο. Μόνοι επιβάτες ένα νεαρό ζευγάρι. Τους είδα από τον καθρέφτη που έκαναν έρωτα χωρίς να νοιάζονται καθόλου αν τους έβλεπα. Απορροφήθηκα και έπεσα πάνω σε ένα αυτοκίνητο" είπε ο κατηγορούμενος. Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο γυναίκες οι οποίες, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν. "Έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός" είπε στον 53χρονο οδηγό Σάμι Μέτρι, ο δικαστής, Πίτερ Κούζενς και τον ...αθώωσε. Πιο προσεχτικός...άλλη φορά να κοιτάζεις με το ένα μάτι μπροστά και με το άλλο πίσω... ;D |
Απάντηση: 'Ερωτας μέσα στο τραμ..
Τα τραμ έχουν ταχύτητες; Εαν έχουν απλά τις μπέρδεψε... Εαν δεν έχουν γενικά τότε αυτό το συγκεκριμένο απέκτησε...
|
εγώ θα τον έστελνα μέσα για φθορά δημόσιας περιουσίας. τι σημαίνει αθώος? έπρεπε να σταματήσει και να επαναφέρει το ζευγάρι στην τάξη, στην χειρότερη να τους κατεβάσει. καλός μαλάκας ήταν και καλός κόπανος και ο δικαστής που τον αθώωσε.
|
Παράθεση:
|
Δυστυχώς και εγώ έχω την ίδια άποψη με το Βασίλη. Έπαιρνε μάτι ο οδηγός και ξέχασε ότι οδηγάει μέσο μαζικής μεταφοράς; Και αν γινόταν καμία στραβή και τους σκότωνε, τι θα έλεγε στους συγγενείς τους; Συγνώμη που τους σκότωσα αλλά τους έπαιρνα μάτι και δε πρόσεχα στο δρόμο;
|
Μια μικρή απορία;
Δεν ειναι λιγο περίεργο οδηγός να ειχε σταθμευσει το οχημα του πανω στις ραγες του τραμ; ^o) |
Δηλαδή εαν σκότωνε κανέναν εκτός τραμ δεν πειράζει; Μόνο για τους πηδηχτούληδες μας νοιάζει; ;p
|
"Αφου δεν σκοτωσε κανεναν τι σκατε.." πιστευω οτι με αυτη τη λογικη τον δικασε και τοτε καλα εκανε και τον αθωωσε...
|
Παράθεση:
|
Εδώ είναι δικαστήριο και πρέπει να λέγονται όλα :P:P
|
Μονο το ερωτοδικειο θα μπορουσε να παρει μια σωστη αποφαση.
Σαν να βλεπω μπροστα μου την πεπη να ρωταει τον οδηγο γιατι δεν σταματησε το τραμ ωστε να γινει πιο ομαδικη η προσπαθεια ;p |
Παράθεση:
Αυτός που δεν θα κοίταγε, πρώτος τον λίθον βαλέτω ;D |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:38. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin