|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Ολυμπιακή σημαία με τους πέντε κύκλους εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αμβέρσα (1920). Ένας αθλητής, όμως, που συμμετείχε στους αγώνες, την έκλεψε και την επέστρεψε λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ένας 49χρονος Νεοϋορκέζος υποδυόταν για 6 χρόνια την μητέρα του που είχε πεθάνει έτσι ώστε να καρπώνεται τη σύνταξη της και άλλα επιδόματα.
Ο Τόμας Προύσικ-Πάρκιν φαίνεται στη φωτογραφία να υποβάλει σχετική αίτηση. Για 6 χρόνια φορούσε περούκα, γυναικεία παλιομοδίτικα φορέματα και έντονο μέικ –απ έτσι ώστε να παραπλανεί τις Αρχές. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο ιδιότυπος τραβεστί καταχράστηκε περί τα 115 χιλιάδες δολάρια. Η μητέρα του πέθανε το 2003 σε ηλικία 73 ετών. «Η μητέρα μου πέθανε στην αγκαλιά μου…εισέπνευσα την τελευταία της πνοή. Άρα, ΕΙΜΑΙ η μητέρα μου», φέρεται να δήλωσε όταν συνελήφθη. Ο Προύσικ-Πάρκιν συνοδευόταν πάντοτε από τον συνεργό του, τον οποίο σύστηνε ως ανιψιό «της». Πηγές: BBC, Daily Mail |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
download software for computers , windows updates firewall , firewall voip , microsoft windows calculator download , a firewall antivirus
cheapest low cost I r i s readiris 11 pro mac download oem cheapest low cost Newblue titler pro download now discount Acdsee pro 3 download avest antiviruse , aim video firewall , firewall hyper v server , firewall wan lan , juniper firewall forum , breach application firewall , windows xp security center firewall , defender review spyware , antivirus 2008 product , antispyware reviews biz cheapest Cyberlink powerproducer 5 ultra download cheap Panic unison 2 mac download now discount Microsoft mappoint 2010 europe oem download hotbrick firewall lb2 , isa server firewall , download software microsoft office , removal antispyware , cz antivirus buy low cost Atomix virtualdj pro 7 oem download buy low cost Nuance paperport professional 12 1 download cheapest Belight software art text 2 mac download oem |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:13.

Υβριδικός τρόπος