![]() |
Αεροσυνοδοί αρνήθηκαν να αφήσουν επιβάτη να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα!
Ένας άντρας, από τις ΗΠΑ, που επέβαινε σε αεροσκάφος αναγκάστηκε να ουρήσει σε μια σακούλα όταν οι αεροσυνοδοί αρνήθηκαν να τον αφήσουν να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.
Ο κύριος James Whipple δηλώνει ότι οι αεροσυνοδοί του αρνήθηκαν επανειλημμένως να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα κατά της διάρκεια πτήσης από το Boise με προορισμό το Salt Lake City. «Δεν είχα άλλη επιλογή αφού θα ουρούσα πάνω μου. Έτσι άρπαξα μια από τις σακούλες για τον εμετό που έχουν στις θέσεις του αεροσκάφους και έκανα την ανάγκη μου,» είπε ο κύριος James Whipple. Σύμφωνα με το ίδιο, ο πιλότος είχε αφήσει ανοικτό το φωτάκι που αναφέρει να μείνουν οι επιβάτες στις θέσεις του όλη την διάρκεια της πτήσης. «Ρώτησα τέσσερις φορές και μου αρνήθηκαν. Δεν άντεχα άλλο,» πρόσθεσε. Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε και αφού μια αεροσυνοδός κατήγγειλε την πράξη του επιβάτη η αστυνομία τον συνέλαβε! Δυο ώρες αργότερα αφέθη ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθεί καμία κατηγορία. «Όταν το φως της σήμανσης για τους επιβάτες είναι ανοικτό δεν πρέπει να σηκωθεί κανείς από την θέση του αλλιώς παραβαίνει τους κανόνες,» είπε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. |
Απάντηση: Αεροσυνοδοί αρνήθηκαν να αφήσουν επιβάτη να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα!
Παράθεση:
|
Απάντηση: Αεροσυνοδοί αρνήθηκαν να αφήσουν επιβάτη να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα!
Ευτυχώς, ήθελε μόνο να ουρήσει... :)
|
Μια μήνυση δεν θα τους χάλαγε.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:30. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin