|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| υπάρχουν 336 λακουβιτσες σε ένα μπαλάκι του γκολφ | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Τις χάρες του γυναικείου σώματος σε πρώτο πλάνο απόλαυσε ένας 16χρονος από το Γιοχάνεσμπουργκ, χάρη στον 45χρονο πατέρα του, ο οποίος θέλοντας να κάνει στο γιο του ένα δώρο που θα θυμάται για πάντα, προσέλαβε για το πάρτυ γενεθλίων τρεις στριπτιζέζ.
Κι ενώ τόσο ο γιος του, όσο και οι φίλοι του ενθουσιάστηκαν με τον προοδευτικό πατέρα, το δικαστήριο φαίνεται πως δεν συμμερίστηκε τις απόψεις τους, με αποτέλεσμα ο 45χρονος να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες, αντιμετωπίζοντας πληθώρα κατηγοριών για παράβαση του νόμου περί εγκλημάτων και σεξουαλικών αδικημάτων. Μεταξύ άλλων, στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι προσφέρθηκαν αλκοολούχα ποτά στους εφήβους και τους επετράπη να αγγίζουν τις ολόγυμνες γυναίκες στη διάρκεια της γιορτής. Στο δικαστήριο, εκτός από τον πατέρα οδηγήθηκαν και οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 20 έως 30 ετών, καθώς και ο 26χρονος που είχε αναλάβει την οργάνωση του πάρτυ αλλά όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Εμένα όλο κάτι αυτοκινητάκια μου έπαιρναν όταν ήμουν μικρός και μετά κανα κινητό,κανα πουκάμισο...
![]() |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 14-05-2007 στις 01:35. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Desert rose
|
Το επετράπη <να τις αγγίξουν > μ" άρεσε
!![]() Εμ πήγαν στα παιδάκια τις στριπτηζούδες, εμ τις πρόσφεραν με προϋποθέσεις... Μισές δουλειές νομίζω κάνουν οι προοδευτικοί ...Αφρικάνοι ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Μπορώ να πω πως ο πατέρας αυτός ξηγήθηκε πολύύύύ καλά όσο αναφορά της στριπτιζούδες αλλά όχι και για το αλκοόλ....
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Σιγά το σκάνδαλο πια...Λες και η σημερινή νεολαία είναι αγγελούδια...
Σε σχέση με άλλα που κάνουν μερικά 'παιδάκια', αυτό δεν είναι τίποτα...Και άλλο το πληρωμένο σεξ, άλλο το στριπτίζ... Και ποιος νέος 16 χρονών δεν πίνει πλέον... Θα πάρω τον πατέρα μου τηλέφωνο απόψε να τον ρωτήσω αν είναι φρόνιμος τώρα που έκλεισε τα 50 ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:12.

!

Τι θα κάνει στα 50

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο