|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| ο Λουδοβίκος ο 14ος της Γαλλίας έκανε μπάνιο μονό μια φορά τον χρόνο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#331 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Άι στο διάλο κωλόκαιρε
Έριξε μια βροχή πριν από λίγο...Μας πή***ξε...Πρώτη φορά βρέχομαι τόσο πολύ και παντού.... ![]() Και όλοι οι μαλάκες να στάζουν νερά από πάνω μέχρι κάτω και να περπατούν αργά, σταθερά και ανέμελα... ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ |
|
|
|
|
|
|
#332 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Μπράβο ρε μαλάκες, να 'στε καλά...
6 κωλομαθήματα έχω να δώσω αυτό το 6μηνο, 26 μέρες κρατάει η εξεταστική και τα 5 από τα 6 τα βάλατε την ίδια βδομάδα! ![]() ![]() Και φυσικά το 1 που είναι εκτός της βδομάδας είναι αυτό που διάβαζα στις γιορτές ![]() Ευχαριστώ που θα δω πτυχίο του Αγίου π@$#^ου ανήμερα... Όχι δώρο να μην δείτε ρε από τον Άγιο Βασίλη αλλά να σας χέσουν οι τάρανδοι το τζάκι. |
|
|
|
|
|
#333 (permalink) |
|
![]() |
Καλά πόσο μ@λάκες είστε εκεί στον ΣΚΑΪ???
Γιατί μαγνητοσκόπηση το Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός ρε πουθενάδες; Μια ψυχοθεραπεία έχω τώρα με το διάβασμα,να βλέπω τα ματς του γαύρου και να βρίζω και να μουντζώνω τον ηλίθιο τον Ταβερνιάρη.ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ??? ΕΧΕΤΕ 1,5 ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ... ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ. |
|
|
|
|
|
|
#334 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#335 (permalink) |
|
![]() |
Ναι ρε,μαγνητοσκόπηση είναι εκείνη την ώρα, 8:15 άρχιζε. Αλλά μαθαίνω πως πάλι γτπ είμαστε οπότε σιγά μην το δω να σπάσουν τα νεύρα μου!
|
|
|
|
|
|
|
#336 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
τι μ@λ@κες ειναι τελικα αυτοι στα τει ρε;;;...
πηγαμε σημερα 7 και 10 να δωσουμε το μαθημα και επειδη αργησαμε 10 λεπτα δεν μας εβαζαν σε αιθουσα...και αφου ειδαν οτι ειμασταν παραπανω απο 250 ατομα μας πηγαν σε αιθουσα που ανηκε σε αλλο τμημα(ηλεκτρολογιας) και ηρθαν οι ηλεκτρολογοι και μας διωξαν με το ετσι θελω..και οι δικοι μας επειδη δεν ηθελαν να τσακωθουν με τους αντιστοιχους των ηλεκτρολογων μας αφησαν και τους 250 να κλαιμε τη μοιρα μας και να μεινουμε στο μαθημα.... εντελως ανοργανωσια και ανευθυνοτητα... αντε τωρα να περιμενεις αλλο τοσο καιρο και να κανεις ολες τις απαραιτητες διαδικασιες ξανα για να το ξαναδωσεις..ελεος!! αι χαθειτε............ |
|
|
|
|
#337 (permalink) |
|
![]() |
Έχω να δηλώσω πως τα αναλογικά κυκλώματα γ@μιούνται. Όσο δεν πάει... Από παντού... Τρανζίστορ προς τρανζίστορ...
Ο μπάσταρδος που τα έφτιαξε και ΚΥΡΙΩΣ οι μπάσταρδοι που βάζουν θέματα στις εξετάσεις το κάνουν για να μου πηδήξουν την αυτοπεποίθηση. Διαβάζεις 2 βδομάδες ένα μάθημα,νιώθεις πως το κατέχεις και όταν βλέπεις τα παλιότερα θέματα αναρωτιέσαι αν διάβαζες το ίδιο μάθημα με αυτό που εξετάζουν... Ας βάλει ο Θεός,ο Αλλάχ, ο Βούδας,ο διάολος όποιος τελοσπάντων ευκαιρεί την Δευτέρα το χέρι του να ανακυκλώσει κανα θέμα ο καθηγητής γιατί αλλιώς το "βαθύ λαρύγγι" και "το παλαμάρι του βαρκάρη" θα είναι ντοκυμαντέρ με απλά επιθυμητή τη γονική συναίνεση μπροστά σε αυτό που θα γίνει... ΥΓ: ΟΧΙ,δεν την παλεύω και δεν πάω καλά... Για να μην αναρωτιέστε το επισημαίνω. Ευχαριστώ,και στα δικά σας. |
|
|
|
|
|
#339 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:43.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο