|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Αν χαθεί η πίεση της καμπίνας ενός αεροπλάνου, ο επιβάτης μπορεί να διατηρήσει τις αισθήσεις του μόλις για 18 δευτερόλεπτα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#311 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Γ@μώ τις ηλεκτονικές υπηρεσίες της σχολής! Που είναι το παλούκι μάθημα που είχα περάσει πέρυσι τον Σεπτέμβρη ρε??? Γιατί δεν το γράφετε στο κολοίντερνετ??? Έχω χάσει 5 χρόνια από τη ζωή μου! Αύριο θα πάω να πάρω αναλυτική... Αν όντως δεν το έχετε περάσει στην καρτέλα θα γ$#^%ω πιό πολλούς και από τον Μίλισιτς μετά το Ελλάδα-Σερβία. Και οι εξετάσεις στην Πάτρα θα αναβληθούν επ' αόριστον λόγω ανατίναξης του Πανεπιστημίου από μανιακό! Α στο διάολο σούργελα...
|
|
|
|
|
|
|
#312 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
#314 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ!
Ξεκινάς τη μέρα σου με σπασμένο σωλήνα που σε αφήνει χωρίς νερό. Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ! Συνεχίζεις διαπιστώνοντας πως έχει χαλάσει και ο θερμοσίφωνας... Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ! Πας στη σχολή και στη γραμματεία σου λένε πως ο καθηγητής δεν είχε στείλει τον βαθμό σου στο μάθημα του προηγούμενου Σεπτέμβρη. Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ! Ο καθηγητής σου λέει να πας να τον βρεις αύριο που περιμένεις να έρθει και ο υδραυλικός. Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ! Και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να διαβάσεις τα άπειρα για μεθαύριο... Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ! Ε ΠΟΣΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ Π!#@$Η ΜΟΥ??? ΥΓ:Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ!!! |
|
|
|
|
|
|
#315 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΕΛΑΚΗ,ΜΠΑΜΠΗ,ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛ Ε Η ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΦΤΑΙΕΙ;;;ΓΙΑΤΙ;;;ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΑΟΥΛΗ.ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΑΝΗ ΤΩΡΑ;;ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;;ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΙΞΕΙ;;;
|
|
|
|
|
#317 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
you bastards...
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#318 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
![]() |
|
|
|
|
|
|
#319 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Ο ΚΣΔΞΗΣΚΔΞ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΟΚΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 5, ΣΤΟ 7 ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΑΣΗΞΣΚΞΔΚΞ ΣΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 23 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΦΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΣΜΜΚΜΝΜΝΜΝΜ.ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΩΛΟΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anthropas : 20-09-2007 στις 23:08. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:52.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο