|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αγελάδες παράγουν περισσότερο γάλα όταν ακούν μουσική. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#221 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
προφανως ετσι το λεω.με παραδειματα και επμειριες απο αλλες πυρκαγιες.τεσπα εγω δν καταλαβαινω τι εχτε παθει ολοι σημερα και εχετε τοσα νευρα...μαλλον εγω εχω προβλημα..δν ειναι ολοι τρελλοι..
p.s:δν καταλαβαινω ποια ειναι τα μπλε γυαλια...μην λες αυθαιρετα πραγματα σαν και εμενα ![]() |
|
|
|
|
|
#223 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Και από τη μύτη! Πες τα! Ειδικά μερικοί που είναι μεταπτυχιακοί, 2-4 χρόνια μεγαλύτεροί μου και μας το παίζουν πως δεν σηκώνουν την παραμικρή αντιγραφή! Εσείς δηλαδή πως πήρατε πτυχίο ρε καραγκιόζηδες;Με το σταυρό στο χέρι; Σαπάκια...
|
|
|
|
|
|
|
#224 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Και όμως. Ασωτίες τα 2 πρώτα έτη, ασάλιωτα τα άλλα 2 και voila τελείωσα στην ώρα μου χωρίς αντιγραφές
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#229 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
[Παραλήρημα]
Άντε και γ@μήσου μωρή πουτ@ν@ εξεταστική που 8 Ιουλίου αντί να είμαι ξάπλα στην παραλία με την αθλητική εφημερίδα να μου καλύπτει τον ήλιο και να χαζεύω τις τουρίστριες έχοντας το σοβαρότατο πρόβλημα τι σύστημα θα παίζουμε του χρόνου κάθομαι και ΔΙΑΒΑΖΩ! ![]() ![]() ![]() [/Παραλήρημα] |
|
|
|
|
|
|
#230 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ρε γοριλάκι τουλάχιστον γράφεις τίποτα ή τσάμπα χάνεις τα μπάνια και τις τουρίστριες ;;
Γ@μιέται η Αγγλία, ο καιρός της και τα κρυολογήματα ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:08.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο