|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#191 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Α, έχεις βάλει νταβατζή στο pc σου;
![]() Τσάκω και μορφώσου http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#192 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Βρηκα καινουρια θρησκεια ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#194 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
μπα!ολοκληρος κοσμος υπαρχει οταν εμεις κοιμομαστε αλλα ποιος ασχολειται?ισως μερικοι αλλα δεν το περνουν στα σοβαρα.ειλικρινα μεινετε ξυπνιοι μια μερα ολο το βρασυ και πατε σε ενα κεντρικο σημειο πχ στην ομονοια!θα παρατηρησετε τοσους πολλους μυστικανθρωπους!!και δεν εννοω νταβατζηδες....
|
|
|
|
|
|
#195 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Για να μην αρχισω να τραβαω τα μαλλια μου, γινουν κεραιες κι αρχισω να μιλαω κι εγω με εξωγηινους!! | |
|
|
|
|
|
|
#196 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
καλα ΡΙΝΚ τετοια θυματα σρ κιολας βρισκουν σαν και σενα και θα κατληξουμε σε εναν κοσμο σαν το ματριξ και ξαφνικα θα πειτε:οχ αμαν!τι συνομωσιες!τι καναμε εμεις τοσο καιρο?βαφαμε τα μαλλια μας ροζ και καναμε περμαναντ?αχ...ολο απελιζομαι!!
|
|
|
|
|
|
#197 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Δεν προκειται να βαψω τα μαλλια μου ροζ κι ευτυχως ουτε η περμαναντ μου χρειαζεται!!!Κι αμα καταληξουμε ποτε σαν το Ματριξ θα χω την ευκαιρια να γνωρισω και τον Keanu Reeves, οποτε χαλαλι!!Ε μα πια!! | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:57.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο