|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα γουρούνια δε μπορούν να κοιτάξουν ποτέ τον ουρανό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#131 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Οπότε τώρα που έμαθες αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια χτύπα τα αλύπητα!!! | |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 16-06-2007 στις 23:01. |
||
|
|
|
|
|
#132 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
are you?
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#133 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
σημερα θα βγαλω ολο το μισος μου πανω τους...
θα παω να σπασω το προσωπικο μου ρεκορ των 21 θανατων ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ κουνουπιων και θα το παρω σερυ μονο και μονο για να μην τις ξαναδω μπροστα μου... ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΘΥΛΗΚΑ κουνουπια. ![]() |
|
|
|
|
#134 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΘΥΛΗΚΑ κουνουπια. ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#136 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ, ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
|
|
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
χαχαχαχαχα, die
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#138 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
ΛΕΒΕΝΤΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ(ΤΟΥ FORUM) Ήθελα να τον μπριζώσω κιάλο να γελάσουμε. Αλλά τι ξέρω εγώ ο ακροδεξιος φασίστας με Παπανδεϊκές τάσεις και φιλοκαραμανλικος;;;Ε;;;;Τι ξέρω;;;; | |
|
|
|
|
|
|
#139 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Οριστε, οριστε, αυτοι ειναι. Η εκφανση του ''ο θανατος σου η ζωη μου'' στην κυριολεκτικη εφαρμογη της. Αλλα οχι, εγω τη χαρη δε σας την κανω.Θα ζω αιωνια, αγκαθι (σορρυ ρε γατονι) στο πλευρο του κατεστημενου σας, κακο σπυρι στον κωλο να μη μπορειτε να κλασετε. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. |
|
|
|
|
|
|
#140 (permalink) |
|
![]() |
ΕΙΣΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΗΞΑΤΕ BEACH PARTY ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΞΥΔΙΑ!!! ΑΝΙΚΑΝΟΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΨΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ,ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΥΡΑ PARTY ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΑΠΑΚΙΑ...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο