![]() |
Απάντηση: Live Earth 07.07.07
Παράθεση:
|
όλα αυτά τα εφτάρια δεν θυμίζουν κάτι από μασονική συνομωσία ?
|
Παράθεση:
1. Δημοσθενη Λιακοπουλο:rtfm: 2. Νταν Μπραουν 3. Αδωνη Γεωργιαδη:rtfm: |
Παράθεση:
Πως εγινε ο γαμος της Παναγιωτοπουλου??Ενα τετοιο πραγμα.... |
ειδα χθες το LIVE EARTH στο Mega και ειχα την εξης απορια :
δεν θα ηταν πιο λογικο, να κανει ολη αυτην την προσπαθεια ο Αλ Γκορ, όταν ηταν αντιπροεδρος των ΗΠΑ που προφανως θα ειχε και περισσοτερη δυναμη και επιρροη?? αν ηθελε πραγματικα να γινει κατι, ετσι??? :clap: |
Σωστός ο evangelos! Πως όμως θα μαζευε (ο Γκορ) τα μύρια που τον πληρώνουν τώρα για να γυρνάει τον κόσμο και να λέει τα αυτονόητα.Έτσι κι αλλιώς ο πλανήτης τα έχει φάει τα ψωμια του,ή καλύτερα του τα φάγαμε εμείς και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμος.Και σήμερα να σταματούσαν όλες οι εκπομπές αερίων,δεν θα καταφέρναμε τίποτα.Ο πλανήτης όμως έχει τον τρόπο του να απαλλαγεί από τις καφρίλες του ανθρώπου.Το θέμα είναι οτί θα την πληρώσει και το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο, καθώς και το πότε ακριβώς η γη θα μας "πετάξει" από πάνω της...
|
απο τα αρχαια χρονια , η φυση τον εβρισκε τον τροπο να επιβιωνει!!!
απο την στιγμη που αρχισε ο ανθρωπος να επεμβαινει, αρχισαν και τα προβληματα! ολα τα κακα εμεις τα εχουμε προκαλεσει!! |
Παράθεση:
παντως απο τις φατσες που εβλεπες χτες ,οι περισσοτεροι ουτε που σκεφτονται για το περιβαλλον.να ακουσουν τους αγαπημενους καλιτεχνες τους πηγαν! |
αν τουλάχιστον είδαν όσα σποτάκια είδαμε και εμείς από την τηλεόραση ίσως κάποιοι να εμπέδωσαν κάποια πράγματα και να άνσερ δε κολ. Αυτός ήταν και ο σκοπός άλλωστε η ευρεία ενημέρωση στο κοινό για κάποια μικρά αλλά σημαντικά πράγματα που μπορεί ο καθένας μας να κάνει. Το τι πρέπει να κάνει ο κάθε Αλ Γκορ και ο κάθε πλανητάρχης ή αρχηγός κράτους από την πλευρά του το γνωρίζει πολύ καλά από τις επιστημονικές αναφορές που κυκλοφορούν κατά καιρούς.
|
Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Αλ Γκορ, όταν ήταν αντιπρόεδρος; Κολοκύθια. Έριχναν βόμβες ουρανίου στην Γιουγκοσλαβία τότε, αν ήταν τόσο συνειδητοποιημένος θα μπορούσε να παραιτηθεί. Τουλάχιστον. Τώρα δεν έχει τι να κάνει και το έριξε στις καμπάνιες για το περιβάλλον; Συγνώμη αλλά χρήμα μου μυρίζει και εδώ. Πόσο τους σιχαίνομαι αυτούς τους υποκριτές...
O Αλ Γκορ, παρόλα αυτά νομίζω είχε κάποια ανάμειξη στην διοργάνωση. Η μόνη άσχημη στιγμή ήταν όταν βγήκε και άνοιξε την συναυλία στις ΗΠΑ. Τέτοια live πάντα μου αρέσουν. Και τα βιντεάκια τα έσπασαν, ευτυχώς τα βρήκα. Πιο πολύ μ' άρεσαν οι Red Hot Chilly peppers, οι Foo Fighters, οι Genesis, η Shakira (;D) και η ορχήστρα που έπαιξε στην Ιαπωνία νομίζω. Και κάποιοι άλλοι, διάφοροι, που δεν τους ήξερα ή δεν τους θυμάμαι τώρα. Δεν μου άρεσαν ο Roger Waters και οι Bon Jovi. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:31. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin