|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#121 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() P.S. arti... ξέρεις που... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#123 (permalink) |
|
sail away...
|
BITTERSWEET - The Rasmus
(Ville Valo) I'm giving up the ghost of love And the shadows cast on devotion (Lauri Ylonen) She is the one that I adore Queen of my silent suffocation (Both) Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny (Ville Valo) Bittersweet (Lauri Ylonen) I won't give up I'm possessed by her (Ville Valo) I'm bearing her cross she's turned into my curse (Both) Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny (Lauri Ylonen) Bittersweet I want you [I wanted you] (Ville Valo) And I need you [How I needed you] (Ville Valo) (Both) ohhhhh Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny (Both) Bittersweet |
|
|
|
|
|
|
#124 (permalink) |
|
sail away...
|
Guilty
Artist(Band):The Rasmus (whoa) (Yeah) I feel guilty My words are empty No signs to give you don't have the time for you You say I'm heartless And you say I don't care I used to be there for you you've said I seem so dead, that I have changed But so have you Guilty (whoa), guilty I feel so Empty (yeah), empty you know how to make me feel I put a shield upon you I didn't mean to hurt you would've only poisoned your mind Never meant to make you cry You've been so thoughtless I can see right through you You used to be there for me don't you leave and say goodbye Cause you have changed, but so have I Guilty (whoa), guilty I feel so Empty(yeah), empty you know how to make me feel I never thought that the time and the distance Between us made you so much colder I'll carry the world on my shoulders (whisper) Guilty, whoa! (whisper) Guilty, Yeah! (whisper) Guilty Guilty (whoa) Empty (yeah) Guilty (whoa), guilty I feel so Empty (yeah), empty you know how to make me feel Guilty (whoa) Empty (yeah) you know how to make me feel Guilty (whoa), so guilty Empty (whoa), so empty, you know how to make me feel |
|
|
|
|
|
|
#126 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
ΘΑ 'ΡΘΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Θα 'ρθουν στιγμές που ίσως πεις για πού πηγαίνεις Σε ποιους θεούς την πίστη σου σκορπάς Στυφός θα είναι o αγέρας που ανασαίνεις Καρδιά δεν θα ‘χεις τους ανθρώπους ν΄ αγαπάς Όμως μην πεις πως η ζωή πηγαίνει πίσω τι κι αν γινήκαμε κομμάτια χωριστά, έλα λοιπόν τους ποιητές να σου θυμίσω και τους εργάτες που τραβήξανε μπροστά… Θα 'ρθουν στιγμές .που ίσως πεις για ποιους δουλεύεις. για ποιες χαρές ξοδεύεις τη ζωή . Πικρά θα είναι τα τραγούδια που γυρεύεις , Φτηνό τσιγάρο η ψυχή σου το πρωί Όμως μην πεις πως η ζωή πηγαίνει πίσω τι κι αν γινήκαμε κομμάτια χωριστά , έλα λοιπόν τους ποιητές να σου θυμίσω και τους εργάτες που τραβήξανε μπροστά Θα 'ρθουν στιγμές… |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#127 (permalink) |
|
sail away...
|
Φεύγουν καράβια
Στίχοι: Πάνος Φαλάρας Μουσική: Αντώνης Βαρδής Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Φεύγουν καράβια στο γιαλό κι εγώ τους γνέφω στο καλό κι εγώ τους γνέφω στο καλό παράπονό μου. Χάνομαι τώρα τις νυχτιές μέσα στου κόσμου τις φωτιές μέσα στου κόσμου τις φωτιές με τ' όνειρό μου. Φεύγουν καράβια στο γιαλό και με τα κύματα μιλώ και με τα κύματα μιλώ και τ' όνειρό μου. Τώρα μια πέτρινη σιωπή είναι η δικιά μου προκοπή είναι η δικιά μου προκοπή παράπονό μου. Να 'σουνα, θάλασσα κι εσύ και η ζωή μικρό νησί και η ζωή μικρό νησί να 'ρθω ν' αράξω. Να 'χα καρδιά μα και πυγμή όλα στη γη σε μια στιγμή όλα στη γη σε μια στιγμή για να τ' αλλάξω. |
|
|
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
sail away...
|
Σακατεμένα τα τραγούδια
Στίχοι: Πάνος Φαλάρας Μουσική: Αντώνης Βαρδής Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Σακατεμένα τα τραγούδια του καιρού μου απ' τις φωνές και τα δημοπρατήρια, τα καθεστώτα μέσα στην πόλη του μυαλού μου παρέλαση κινάνε με εμβατήρια. Πολιτικά γραφεία με σοφές δηλώσεις, πουλάνε και αγοράζουν συνειδήσεις, καταψυγμένες και παλιές ανακοινώσεις στους δρόμους που ζητάς να περπατήσεις Τον Αποστόλη τον θυμάμαι να χτικιάζει στην καρβουνόσκονη και στις υπερωρίες, και τον Αργύρη που τα μάτια του δικάζει στις σκοτεινές και κρύες γαλαρίες Σακατεμένα τα τραγούδια του καιρού μου με φάλτσες μουσικές και με μπαλώματα, μου βασανίζουνε οι ένοχοι το νου μου, οι ίδιοι πάντα μ' άλλα πια ονόματα |
|
|
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Rows of houses, all bearing down on me
I can feel their blue hands touching me All these things into position All these things we'll one day swallow whole Fade out again, Fade out. This machine will, will not communicate These thoughts and the strain I am under Be a world child, form a circle Before we all, go under fade out again, fade out again Cracked eggs, dead birds Scream as they fight for life I can feel death, can see its beady eyes All these things into position All these things we'll one day swallow whole Fade out again, Fade out again Immerse your soul in love Immerse your soul in love... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#130 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΞΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:13.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο