|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1031 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Bonnie Tyler-Holding Out For A Hero
Where have all the good men gone And where are all the gods? Where's the street-wise Hercules To fight the rising odds? Isn't there a white knight upon a fiery steed? Late at night I toss and turn and dream of what I need I need a hero I'm holding out for a hero 'til the end of the night He's gotta be strong And he's gotta be fast And he's gotta be fresh from the fight I need a hero I'm holding out for a hero 'til the morning light He's gotta be sure And it's gotta be soon And he's gotta be larger than life Somewhere after midnight In my wildest fantasy Somewhere just beyond my reach There's someone reaching back for me Racing on the thunder end rising with the heat It's gonna take a superman to sweep me off my feet I need a hero I'm holding out for a hero 'til the end of the night He's gotta be strong And he's gotta be fast And he's gotta be fresh from the fight I need a hero I'm holding out for a hero 'til the morning light He's gotta be sure And it's gotta be soon And he's gotta be larger than life Up where the mountains meet the heavens above Out where the lightning splits the sea I would swear that there's someone somewhere Watching me Through the wind end the chill and the rain And the storm and the flood I can feel his approach Like the fire in my blood |
|
|
|
|
|
|
#1033 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=RfdFN4jl3Q4
Ίσως Στίχοι: Αντώνης Ανδρικάκης Μουσική: Αντώνης Βαρδής Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Βαρδής Ίσως, ίσως μια μέρα να ξεφύγεις απ’ το μέλλον που σου φτιάξανε. Ίσως, ίσως μια μέρα πλησιάσεις τον κρυμμένο σου εαυτό. Ίσως, ίσως μια μέρα να ζητήσεις τη ζωή που σου αρπάξανε. Ίσως, ίσως μια μέρα να υπάρχεις μόνο για να σ’ αγαπώ. Αχ, αγάπη μου, εγώ το ξέρω πως θα ’ρθεις, εκεί θα τρελαθείς. Αχ, ας φύγουμε εμείς πριν χάσουμε το τρένο της γραμμής. Ίσως, ίσως μια μέρα όταν βγεις απ’ την εικόνα που σε κλείσανε, ίσως, ίσως μια μέρα για τους δυο μας να μπορώ να ονειρευτώ. Αχ, αγάπη μου, εγώ το ξέρω πως θα ’ρθεις, εκεί θα τρελαθείς. Αχ, ας φύγουμε εμείς πριν χάσουμε το τρένο της γραμμής. |
|
|
|
|
|
|
#1034 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Εξαιρετικό τραγούδι απο τη δεκαετία του '80
![]() Robin Beck-First Time\ First time first love oh what feeling is this Electricity flows with the very first kiss Like a break in the clouds and the first ray of sun I can feel it inside something new has begun And it's taking control of my body and mind It begins when I heard I love you For the very first time This life this love oh what sweetness I feel so mysterious yet so incredible real It's an uncharted sea it's an unopend door But ya got to reach and ya gotta explore Even thought you're not sure till the moment arrives the he is and you know you're in love for the very first time And baby when I met you every feeling I had was new I don't think there are words to describe the sensations, oh no no no And when something's happens that words can't define only then do you know you're in love for the very first time... |
|
|
|
|
|
|
#1035 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Bob Marley - Is This Love http://www.youtube.com/watch?v=Cbt4dFsoMs8 I wanna love you and treat you right; I wanna love you every day and every night: We'll be together with a roof right over our heads; We'll share the shelter of my single bed; We'll share the same room, yeah! - for Jah provide the bread. Is this love - is this love - is this love - Is this love that I'm feelin'? Is this love - is this love - is this love - Is this love that I'm feelin'? I wanna know - wanna know - wanna know now! I got to know - got to know - got to know now! I-I-I-I-I-I-I-I-I - I'm willing and able, So I throw my cards on your table! I wanna love you - I wanna love and treat - love and treat you right; I wanna love you every day and every night: We'll be together, yeah! - with a roof right over our heads; We'll share the shelter, yeah, oh now! - of my single bed; We'll share the same room, yeah! - for Jah provide the bread. Is this love - is this love - is this love - Is this love that I'm feelin'? Is this love - is this love - is this love - Is this love that I'm feelin'? Wo-o-o-oah! Oh yes, I know; yes, I know - yes, I know now! Yes, I know; yes, I know - yes, I know now! I-I-I-I-I-I-I-I-I - I'm willing and able, So I throw my cards on your table! See: I wanna love ya, I wanna love and treat ya - love and treat ya right. I wanna love you every day and every night: We'll be together, with a roof right over our heads! We'll share the shelter of my single bed; We'll share the same room, yeah! Jah provide the bread. We'll share the shelter of my single bed ![]() ![]() ![]() ![]() Ησουν, εισαι και θα εισαι θεος |
|
|
|
|
|
|
#1036 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Gary Numan
Track: Cars Κλασσικο. Αφιερωμένο σε όλη την γερουσια του φορουμ που μαλλον θα το ξέρουν γιατί οι νέωπες ούτε που θα το χουν ακούσει.... Here in my car I feel safest of all I can lock all my doors It's the only way to live In cars Here in my car I can only receive I can listen to you It keeps me stable for days In cars Here in my car Where the image breaks down Will you visit me please? If I open my door In cars Here in my car I know I've started to think About leaving tonight Although nothing seems right In cars |
|
|
|
|
|
|
#1037 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Πολύ ωραίο τραγούδι και soundtrack της ταινίας Practical Magic(Μαγικά Φίλτρα)
Stevie Nicks & Sheryl Crow-If you ever did believe ![]() You've left me now And it's seasoned my soul And with every step you take I watch another part of you go I continue to build a wall You were so strong I fell to my knees And I don't think I can handle this at all Well one more night I'd like to lie and hold you Yes and feel To make you smile I'd like to be there for you Have you forgotten me? And the days go by Doing nothing about them How much time Will I have to spend? My mind won't rest And I don't sleep Not even in my dreams If you ever did believe For my sake If you ever did believe And the days go by Doing nothing about them How much time Will I have to spend? And the days go by Doing nothing about them How much time Will I have to spend? Well one more night I'd like to lie and hold you Yes and feel To make you smile I'd like to be there for you Have you forgotten me? Ooo....Ooo.....Ooo... Ooo baby don't leave me Ooo..Ooo...Ooo...Ooo I'm down on my knees... Ooo..Ooo...Ooo...Ooo Begging you please... Ooo...Ooo...Ooo...Ooo Baby don't leave me...Did you ever believe? |
|
|
|
|
|
|
#1038 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Τ' άστρα ψηλά στον ουρανό
μονάχος μου χαζεύω να ' ξερες πόσο μάτια μου απόψε τα ζηλεύω που ούτε μια νύχτα δεν περνά εκείνα να μην βγούνε κι ως το πρωί αγάπη μου σε βλέπουν και σ' ακούνε Και ο νους μου πάλι ξενυχτά εσένα συλλογιέται μόνη κι απόψε είν' η καρδιά και δεν παρηγοριέται Σαν ήλιος κάθε δειλινό μέσα στην αγκαλιά μου βασίλευες και έλουζες με φως τα όνειρα μου κι είναι μακριά σου η μοναξιά πόνος που δεν αντέχω κι είναι που ακόμα σ' αγαπώ κι ας μη μπορώ να σ' έχω Και ο νους μου πάλι ξενυχτά εσένα συλλογιέται μόνη κι απόψε είν' η καρδιά και δεν παρηγοριέται |
|
|
|
|
|
|
#1039 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Στέρεο Νόβα : Το παζλ στον αέρα
Μερικές φορές τις νύχτες περνάς σε κλειστά κλαμπ της συμφοράς νιώθεις πως είσαι ανασφαλής σε κάθε κατάχρηση επιρρεπής σπρώχνεις ανθρώπους για να περάσεις και διώχνεις τις σκέψεις για να μην κλάψεις αλήθεια, πώς είναι μια καρδιά από γυαλί και κάποιος που χάνεται από στιγμή σε στιγμή είμασταν ίδιο κι όμως έχεις αλλάξει φαίνεται βαρετό μα τώρα πια δεν πειράζει μιας και κάθε αγάπη σβήνει σα φλόγα κι εσύ κρατάς ένα κερί μέσα στη μπόρα ή ένα τιμόνι που στρίβει δεξιά κι αριστερά στο σταυρό της Λένορμαν ή ένα κακόφημο σινεμά Μια ζωή που κοστίζει κάθε μέρα πιο ακριβά υλικά, ζωτικά, συναισθηματικά και τώρα πάλι ένας σκύλος κόβει βόλτες εδώ με κρύβει μια βιτρίνα κι ένα φορτηγό και θέλω χίλια ακόμα χέρια να σου δείξω τι θέλω και χίλια μάτια για να βρω αυτό που δεν ξέρω τώρα που τα φώτα σε δείχνουν πιο ξένο κι όλα σταματούν για να περάσει ένα τρένο και το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ μαζί με σένα που νοσταλγώ σφίγγοντας το σώμα σου στην αγκαλιά μου ή να γίνω μια ακρίδα στα γόνατά σου γιατί αισθάνομαι άσχημα όπως κι εκείνη την ημέρα που διαλύθηκε το παζλ στον αέρα Τι είναι μια ανάμνηση στ' αλήθεια; μια μεγάλη σκιά που χάνεται στη νύχτα εκεί είναι κάποιος που ποθούσε το θρόνο κι από τότε που κάθησε αισθάνεται μόνος του είναι ένα σημείο που για όλα φταίω εγώ μια γάτα, ένας σκύλος κι ένα ορφανό μωρό η δύναμη που αντλούμε απ' τα όνειρα για να εξηγήσουμε παράξενα φαινόμενα τον κοσμικό οργασμό και τα ψώνια που κάνουμε αυτούς που μας πλησιάζουν κι αυτούς που μας αφήνουνε στη μέση μιας πλατείας, στην άκρη ενός σταθμού στο σταυρό του νότου ή στη θέση ενός αυγού θα 'θελα να 'μουν πάνω σου κι όλα να μ' αρέσουν να μου ψιθυρίζεις πως αυτές οι μέρες θα περάσουν γιατί αισθάνομαι άσχημα όπως κι εκείνη την ημέρα που διαλύθηκε το παζλ στον αέρα |
|
|
|
|
|
|
#1040 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
Πες το μου ξανά
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Βέρτης Πες το μου ξανά ότι μ΄αγαπάς αγκαλιά στ'αστέρια να με πας πάθος μου γλυκό μ'ένα σου φιλί η καρδιά να σπάσει σαν γυαλί να μην ξημερώσει η νύχτα αυτή και αγκαλιά η μέρα να μας βρει Κοίταμε ξανά μια ζεστή ματιά φτάνει να μου κλέψει την καρδιά μ'έναν στεναγμό δώσε μου ζωή κάνε την αγάπη μας γιορτή να μην ξημερώσει η νύχτα αυτή και αγκαλιά η μέρα να μας βρει Τώρα που μιλούν μόνο οι ματιές από μένα ζήτα ότι θές κέρνα με φωτιά δως μου αφορμή να μας ταξιδέψει το κορμί να μην ξημερώσει η νύχτα αυτή και αγκαλιά η μέρα να μας βρει |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο