|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| αν και ο πληθυσμός της Κίνας ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, τα επίθετα είναι κάτι περισσότερο από διακόσια | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#851 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Πηγαινε με οπου θες ταξιτζη,
μαυρες ωρες και πικρες περναω ψαξε να βρεις μια ερημια να μην ακουω φωνη καμια τη νυχτα αυτη ποναω πριν απο λιγο χωρισα δεν εχω που να παω, πριν απο λιγο χωρισα και σαν τρελος γυρναω, πηγαινε με οπου θες ταξιτζη πηγαινε με οπου θελεις ταξιτζη που θα παμε ειναι το τελευταιο εσυ που ακουσες πολλα και ειδες ακομα πιο πολλα συγχωρα με που κλαιω πριν απο λιγο χωρισα δεν εχω που να παω πριν απο λιγο χωρισα και σαν τρελος γυρναω πηγαινε με οπου θελεις ταξιτζη............................. ![]() |
|
|
|
|
#852 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=xdYIffzqrUM | |
|
|
|
|
|
#853 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Απο το νέο τους album με τίτλο ''HumanityHour 1'',ένα αρκετά καλό κομμάτι
Scorpions-321 ![]() Time is a wicked master Put your life into its hand Close your eyes and it will crush you Rage only spins you faster It's a curse born unto man Turns your dreams into disaster Save me Cause the world's gonna stop Baby 321 Are you ready to rock Come on and wake me The final curtain will drop Baby 321 Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Tonight Lies it's the truth I'm after Let me find it in your eyes Quick before the moment dies Cries in a sea of laughter Weepin' gently in my soul Love's the only thing that matters Save me Cause the world's gonna stop Baby 321 Are you ready to rock Come on and wake me The final curtain will drop Baby 321 Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Tonight 321 Come on and save me Cause the world's gonna stop Baby 321 Are you ready to rock Come on and wake me The final curtain will drop Baby 321 Are you ready to rock Come on and shake me Cause we're in for a shock Baby 321 We're fallin' down from the top Come on and take me We're goin straight to the top Baby 321 Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Are you ready to rock Tonight |
|
|
|
|
|
|
#855 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Το τελευταιο βραδυ μου
αποψε το περναω και οσοι με πικραναν πολυ τωρα που φευγω απο τη ζωη ολους τους συγχωρναω Ολα ειναι ενα ψεμα μια ανασα μια πνοη σαν λουλουδι καποιο χερι θα μας κοψει μιαν αυγη εκει που παω δεν περνα το δακρυ και ο πονος τα βασανα και οι καημοι εδω θα μεινουν στη ζωη και εγω θα φυγω μονος Ολα ειναι ενα ψεμα μια ανασα μια πνοη σαν λουλουδι καποιο χερι θα μας κοψει μιαν αυγη Δυο πορτες εχει η ζωη ανοιξα μια και μπηκα σεργιανισα ενα πρωινο και ως που να ρθει το δειλινο απο την αλλη βγηκα Ολα ειναι ενα ψεμα μια ανασα μια πνοη σαν λουλουδι καποιο χερι θα μας κοψει μιαν αυγη |
|
|
|
|
#856 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#859 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
δεν ερχομαι γιατι αυτα που γραφω μενουν και ακομα δεν ειμαι ετοιμος να το αντιμετωπισω ετσι..τεσπα | |
|
|
|
|
#860 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
Κρουαζιέρα
![]() Στίχοι: Βαγγέλης Γερμανός Μουσική: Βαγγέλης Γερμανός Πρώτη εκτέλεση: Βαγγέλης Γερμανός Άλλες ερμηνείες: Γιάννης Κότσιρας Tο πλοίο θα σαλπάρει το βραδάκι Πάρε το μετρό για Πειραιά Μέσα στο γλυκό καλοκαιράκι να πάμε κρουαζιέρα στα νησιά Στο κύμα θ' αρμενίζει το βαπόρι τ' αγέρι θα μάς παίρνει τα μαλλιά Θα γίνουμε στον έρωτα μαστόροι κι οι σκέψεις θα πετάξουν σαν πουλιά Α, α, κρουαζιέρα θα σε πάω A, α, γιατί σε νοιάζομαι και σ' αγαπάω A, α, Mύκονο και Σαντορίνη A, α, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι Άσε τον παλιόκοσμο να σκούζει σε πλαζ, εστιατόρια, πανσιόν Εμείς με σλίπιγκ μπαγκ και με καρπούζι θα κάνουμε το γύρο τον νησιών Γυμνοί θα κολυμπάμε στ' ακρογιάλια Τον ήλιο θ' αντικρίζουμε ανφάς Θα σ' έχω σαν κινέζικη βεντάλια και στο γραφείο δε θα ξαναπάς |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:53.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο