|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#601 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Όλα σε σένα τα βρήκα Στίχοι: Αλέξης Σέρκος Μουσική: Αλέξης Σέρκος Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πλούταρχος Νανανανανα νανανανανα.... Πόσο, πόσο μπορεί ένα σ' αγαπώ, ένα θιγμένο εγωισμό, να τον γλυκάνει πόσο, πόσο μπορεί μια αγκαλιά, σε μια έρημη ακρογιαλιά να σε μεθύσει πόσο... πόσο μπορεί ένα ξαφνικό... ήρθα για λίγο να σε δώ, θα σε τρελάνει πόσο, πόσο να νιώθει τυχερός ένας άνθρωπος απλός.. όταν θα ζήσει, πόσο! Και να του κόσμου τα απροσδόκητα που είναι τόσο σπάνια... στο πρόσωπο σου τα βρήκα, είμαι ευτυχισμένος, κάτι πιο πάνω απο ερωτευμένος, θέλω για πάντα εμείς να ζήσουμε μαζί, γιατί... όλα σε σένα τα βρήκα... είμαι ευτυχισμένος, κάτι πιο πάνω απο ερωτευμένος, θέλω σου λέω εμείς να ζήσουμε μαζί, για πάντα στη ζωή ![]() Πόσο...πόσο αξίζει τελικά έστω ενα χάδι μια ματιά, να σε αλλάξει ...πόσο να βγάλει η χαρά φτερά, και η καθημερινότητα να σπάει μια στο τόσο... Και να του κόσμου τα απροσδόκητα που είναι τόσο σπάνια... στο πρόσωπο σου τα βρήκα, είμαι ευτυχισμένος, κάτι πιο πάνω απο ερωτευμένος, θέλω για πάντα εμείς να ζήσουμε μαζί, γιατί... όλα σε σένα τα βρήκα... είμαι ευτυχισμένος, κάτι πιο πάνω απο ερωτευμένος, θέλω σου λέω εμείς να ζήσουμε μαζί, για πάντα στη ζωή ![]() Όλα σε σένα τα βρήκα... είμαι ευτυχισμένος, κάτι πιο πάνω απο ερωτευμένος, θέλω σου λέω εμείς να ζήσουμε μαζί, γιατί... όλα σε σένα τα βρήκα... είμαι ευτυχισμένος, κάτι πιο πάνω απο ερωτευμένος, θέλω σου λέω εμείς να ζήσουμε μαζί, για πάντα στη ζωή ![]() |
|
|
|
|
|
|
#602 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Η ψυχή μου Στίχοι: Γιάννης Πουλόπουλος Μουσική: Χρυσόστομος Χαρίσης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Κρεμάστηκες από τα χείλη μου κι απόψε ν' ακούσεις τραγουδάκια της στιγμής όταν ακούσεις όμως τη ζωή μου τότε να δούμε τότε τι θα πεις Από φωτιά κι αμόνι έχω περάσει από ατσάλι έχω φτιαχτεί και την ψυχή μου έχω κρεμάσει απ' το ταβάνι με κλωστή Μαγεύτηκες από τα λόγια μου και πάλι από τον ήχο και τα Φώτα της σκηνής εφημερία έχει πάντα η ψυχή μου όπως μια πύλη κλινικής Από φωτιά κι αμόνι... |
|
|
|
|
|
|
#603 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Die Die my darling - Metallica
(originally recorded by the misfits) Ah Yeah Die, die, die my darling Dont utter a single word Die, die, die my darling Just shut your pretty eyes Ill be seeing you again Yeah, Ill be seeing you, in hell So dont cry to me oh baby Your futures in an oblong box Dont cry to me oh baby You should have seen it a-coming on Dont cry to me oh baby I dont know it was in your card Dont cry to me oh baby Dead-end soul for a dead-end girl Dont cry to me oh baby And now your life drains on the floor Dont cry to me oh baby Die, die, die my darling Dont utter a single word Die, die, die my darling Just shut your pretty mouth Ill be seeing you again, yeah-yeah Ill be seeing you, in hell Dont cry to me oh baby Your futures in an oblong box Dont cry to me oh baby You should have seen it a-coming on Dont cry to me oh baby I dont know it was in your card Dont cry to me oh baby Dead-end soul for a dead-end girl Dont cry to me oh baby And now your life drains on the floor Dont cry to me oh baby Die, die, die my darling Dont utter a single word Die, die, die my darling Shut your pretty mouth Ill be seeing you again Ill be seeing you, in hell Die-die-die Die-die-die Die-die-die Die |
|
|
|
|
|
#604 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Artist: The Classic Crime
Album: Albatross Title: The Coldest Heart A couple of years and I'm a silhouette My halo is broken now and I'm all that's left I hate to disappoint but it's the way things went I was bound to the things I did And after what was said Tie up these loose ends These voices are calling me out I've got the solution You can feed me to something That is leaving this doubt Whoa, I'm losing hope There's a hole in my heart That's been cut out of stone Whoa, cold comes cold goes Could you fill this hole? Cause I can't do it alone A couple of tears and I'm a broken mess The sadness has taken me far too deep in regret So sing me a song about something good My heart's on the thrashing floor And I've done every single thing I could I use to believe in Some kind of feelin' That could change everything I thought I knew But that door is closed and My heart feels like it's frozen If you hear me I can feel you Whoa, I'm losing hope There's a hole in my heart That's been cut out of stone Whoa, cold comes cold goes Could you fill this hole? Cause I can't do it alone (Bridge 4x) The coldest heart can be brought to life When it's thrown into the fire of goodbyes Whoa, I'm losing hope There's a hole in my heart That's been cut out of stone Whoa, cold comes cold goes Could you fill this hole? Cause I can't do it alone Whoa, I'm losing hope There's a hole in my heart That's been cut out of stone Whoa, cold comes cold goes Could you fill this hole? Cause I can't do it alone I've got the coldest heart (4x) (Cause I can't do it alone) |
|
|
|
|
|
|
#605 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Το ξαναποστάρω γιατί με το σπαστικό ε νιου ριπλαι χας μπιν ποστιντ δεν μπορώ να εκφραστώ.
Χατζηαυτός -Αν δεν κοιτάζω εσέναΔεν πηγαίνει παρακάτω η καρδιά Δεν πηγαίνει βήμα η μέρα Εγώ έζησα μαζί σου τη χαρά Και έχω μείνει στον αέρα Έχω μείνει, έχω μείνει στον αέρα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα ποια μέρα θες να δω,ποια θάλασσα να πιω,ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα,ποια μάτια να κοιτώ την δύναμη να βρω αν δεν κοιτάζω εσένα... Τις εικόνες μου τις μοίραζα στα δυό Μια για μένα, μια για σένα Πως ζητάς τον κόσμο μόνος να κοιτώ Όλα μοιάζουνε σπασμένα Όλα μοιά- όλα μοιάζουνε σπασμένα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα Έχω μείνει, έχω μείνει στον αέρα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα Γαλανομάτα μου σε θέλω.Τέλλλλλλλλλλλλοςςςςς ςςςς. ![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kallithea4 : 25-06-2007 στις 13:08. |
|
|
|
|
|
|
#607 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Τρέμω Στίχοι: Γιώργος Θεοφάνους Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους Πρώτη εκτέλεση: Αντώνης Ρέμος Μάτια υγρά που δεν κλαιν από χαρά χείλη πικρά που όλο λεν λόγια σκληρά Μια ζωή σ' ένα πλαίσιο μια φωτογραφία δυο ψυχές σ' ένα σώμα Θεέ μου τι ειρωνεία πώς τελειώνει έτσι άδοξα αυτή η ιστορία γιατί, γιατί, γιατί, γιατί Τρέμω το χέρι σου ν' αφήσω τρέμω μακριά σου πώς θα ζήσω τρέμω δε θέλω να ξαναγαπήσω τρέμω τη μέρα που χαράζει και ποιο κορμί θα μ' αγκαλιάζει ποια άλλη αγάπη θα με κομματιάζει Μια καρδιά πώς να πάψει να χτυπά Μια ζωή σ' ένα πλαίσιο μια φωτογραφία δυο ψυχές σ' ένα σώμα Θεέ μου τι ειρωνεία πώς τελειώνει έτσι άδοξα αυτή η ιστορία γιατί, γιατί, γιατί, γιατί Τρέμω το χέρι σου ν' αφήσω τρέμω μακριά σου πώς θα ζήσω τρέμω δε θέλω να ξαναγαπήσω τρέμω τη μέρα που χαράζει και ποιο κορμί θα μ' αγκαλιάζει ποια άλλη αγάπη θα με κομματιάζει |
|
|
|
|
|
|
#608 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Στίχοι: Παναγιώτης Ψάλτης
Μουσική: Παναγιώτης Ψάλτης Πρώτη εκτέλεση: Παναγιώτης Ψάλτης Άγγελέ μου, αν κατέβεις προς την γη θέλω να έρθεις να μιλήσουμε μαζί περιμένω να μου δώσεις συμβουλή πως να γιάνω μία καρδιά που αιμορραγεί. Άγγελέ μου, έχει αγιάτρευτη πληγή, από θαύμα είναι ακόμα ζωντανή έχει τραύμα βαθύ κι η λεπίδα η κοφτερή δηλητήριο είχε και έρωτα πολύ. Άγγελέ μου, μία χάρη σου ζητώ στο όνειρό μου, λύση στο αίνιγμα να βρω την καρδιά μου γιάτρεψε την αν μπορείς, με ένα δάκρυ από τα βάθη της ψυχής. και αν την σώσεις θα σου τάξω προσευχή στον θεό μου, να σου δώσει την ευχή για να γίνεις των αγγέλων διοικητής. Και ένα θρόνο στον παράδεισο να βρεις! Άγγελε μου, άγγελέ μου |
|
|
|
|
#609 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Mary Hopkins - Those Were The Days
Once upon a time there was a tavern Where we used to raise a glass or two Remember how we laughed away the hours And dreamed of all the great things we would do Those were the days my friend We thought they'd never end We'd sing and dance forever and a day We'd live the life we choose We'd fight and never lose For we were young and sure to have our way. La la la la... Those were the days, oh yes those were the days Then the busy years went rushing by us We lost our starry notions on the way If by chance I'd see you in the tavern We'd smile at one another and we'd say Those were the days my friend We thought they'd never end We'd sing and dance forever and a day We'd live the life we choose We'd fight and never lose For we were young and sure to have our way. La la la la... Those were the days, oh yes those were the days Just tonight I stood before the tavern Nothing seemed the way it used to be In the glass I saw a strange reflection Was that lonely woman really me Those were the days my friend We thought they'd never end We'd sing and dance forever and a day We'd live the life we choose We'd fight and never lose For we were young and sure to have our way. La la la la... Those were the days, oh yes those were the days Through the door there came familiar laughter I saw your face and heard you call my name Oh my friend we're older but no wiser For in our hearts the dreams are still the same Those were the days my friend We thought they'd never end We'd sing and dance forever and a day We'd live the life we choose We'd fight and never lose For we were young and sure to have our way. La la la la... Those were the days, oh yes, those were the days |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#610 (permalink) |
|
Desert rose
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:08.

-Αν δεν κοιτάζω εσένα

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο