![]() |
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
Artist: Cosmic Gate
Track: Should've Known Tiff Lacey στα φωνητικά. Αυτό μόνο τέλλλλλλος I am centred by my fear I am hollowed when you're near Can you feel the passion deep in here Do you understand the tears I should've known, you would leave me this way I should've known, you'd have to leave You could've shown, some dignity You could have shown me what to believe What's the price I'll have to pay Should I take the offer you make What's the least I'll have to say Eye to eye we meet and then you take I should've known ... |
Αυτή η γυναίκα έβγαζε έναν απίστευτο τσαμπουκά με τα τραγούδια της,γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια από τις λίγες.
http://www.youtube.com/watch?v=dakP6xAQz64 Ένα τραγούδι πες μου ακόμα Στίχοι: Τάκης Μουσαφίρης Μουσική: Τάκης Μουσαφίρης Πρώτη εκτέλεση: Ρίτα Σακελλαρίου Ένα τραγούδι πες μου ακόμα και βάψ' τον ήλιο με μαύρο χρώμα ένα τραγούδι αγαπημένο απ' την ψυχή σου να 'ναι βγαλμένο Σε παρακαλώ απόψε την ψυχή μου βρες και κόψε πάρε την αναπνοή μου βάλε τέρμα στη ζωή μου Ένα τραγούδι πες μου ακόμα και κάν' τα όλα λάσπη και χώμα ένα τραγούδι το τελευταίο μα θέλω να 'ναι το πιο ωραίο Σε παρακαλώ απόψε την ψυχή μου βρες και κόψε πάρε την αναπνοή μου βάλε τέρμα στη ζωή μου |
Push - Strange World
απο τα καλυτερα trance κομματια κατα την γνωμη πολλων http://www.youtube.com/watch?v=4cDlrZX0ge8 |
Manowar - battle hymn
http://www.youtube.com/watch?v=0zrcjwAYzPk By moonlight we ride Ten thousands side by side With swords drawn held high Our whips and armours shine Hail to thee our infantry Still brave beyond the grave All have sworn the eternal vow The time to strike is now Kill, kill, Oh ! Kill, kill, Oh ! Kill, kill, Oh ! Kill, kill, Oh ! Gone are the days when freedom shone Now blood and steel meet bone In the light of the battle\\\'s way The sands of time will shade How proud our soldiers stand With mace and chain in hand Sound the charge into glory ride Over the top of the vanguished pride Victory, victory, Oh ! Victory, victory, Oh ! Victory, victory, Oh ! Victory, victory, Oh ! To the battle we ride We crossed a starlit sky No space no time We\\\'ll catch the wind Strange losses, men died We crossed a starlit sky And still no space or time We\\\'ll catch the wind Kill, kill, Oh ! Kill, kill, Oh ! Kill, kill, Oh ! Kill, kill, Oh ! Sound of charge into glory ride Over the top of the anguished pride By moonlight we ride Ten thousand side by side Kill, kill, Oh ! Kill, kill, Oh ! Kill, kill, Oh ! Kill, kill, Oh ! |
Artist: Aria
Track: Dido (Armin van Buuren's Universal Religion Remix) Όταν η κλασική μουσική συνάντησε την μοντέρνα ηλεκτρονική μουσική. Από το έργο του Ηenry Purcell, Dido and Aeneas. Μουσική άλλου επιπέδου.... To σημείο στο 5ο λεπτό είναι που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Το αφιερώνω σε μένα ;p μιας και είναι ένα από τα κομμάτια που θα θυμάμαι σε όλη μου την ζωή....:clap: |
ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
:worship::worship::worship: http://www.youtube.com/watch?v=JF_4ElDa32s |
Παράθεση:
kalo!!! Τουλάχιστον ένα καλό είναι ότι σαν καστανή είναι καλύτερη,ξεφεύγει απο τη φτήνια......Όχι αυτό το πλατινέ ξανθό..μπρρρρρρ...:armed::armed::arme d: |
:clap::clap::clap: Πολύ ωραίο τραγούδι!!!:clap::clap::clap:
Stevie Nicks and Sheryl Crow-If You Ever Did Believe http://www.youtube.com/watch?v=lppPiUyIyt8 You've left me now and it's seasoned my soul And with every step you take, I watch another part of you go... I continue to build a wall... You were so strong, I fell to my knees... And I don't think I can handle this at all... One more night I'd like to lie and hold you Yes and feel... To make you smile, I'd like to be there for you-- Have you forgotten me? And the days go by Doing nothing about them... How much time will I have to spend? My mind won't rest and I don't sleep Not even in my dreams... If you ever did believe, for my sake... If you ever did believe.... And the days go by Doing nothing about them... How much time will I have to spend? ooo....ooo.....ooo... Ooo baby don't leave me ooo..ooo...ooo...ooo I'm down on my knees... ooo..ooo...ooo...ooo begging you please... ooo...ooo...ooo...ooo baby don't leave me.... Did you ever believe? |
θελω να ποσταρω ενα που λεει
ΦΕΡΤΕ ΝΑ ΠΙΩ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ κλπ αλλα βαριεμαι να ψαξω |
Στον Γιαννάκη τον Γκούμα
Πάλι μεθυσμένος είσαι Στίχοι: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος (Ένας από την ΤΕΤΡΑΔΑ του Πειραιά) Μουσική: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηαντωνίου Εσύ μ'αυτή τη γνώμη, μάνα, μανούλα μου, εσύ μ'αυτή τη γνώμη κι εγώ μ'αυτό το νου, Πάλι μεθυσμένος είσαι, πάλι τα ποτήρια σπας, πάλι το κουτσαβάκι κάνεις, το ξύλο που θα φας. Σγουρέ βασιλικέ μου γιατί μαράθηκες, τώρα που σ'έχω πίσω και πήρες κι άνθισες. Πάλι μεθυσμένος είσαι, πάλι τα ποτήρια σπας, πάλι το κουτσαβάκι κάνεις, το ξύλο που θα φας. Ν'αλλάξεις άλλη γνώμη, να κόψεις το κρασί, γιατί θα με τρελάνεις μανούλα μου εσύ. Πάλι μεθυσμένος είσαι, πάλι τα ποτήρια σπας, πάλι το κουτσαβάκι κάνεις, το ξύλο που θα φας. Εσύ κι αν δε με θέλεις, παντρεύομαι κι εγώ και παίρνω μαύρα μάτια και παίζω και γελώ. Πάλι μεθυσμένος είσαι, πάλι τα ποτήρια σπας, πάλι το κουτσαβάκι κάνεις, το ξύλο που θα φας. Δε σ'έχω να δουλεύεις, στη φάμπρικα να πας, για ένα τεσσαράκι, τα νιάτα σου να φας. Πάλι μεθυσμένος είσαι, πάλι τα ποτήρια σπας, πάλι το κουτσαβάκι κάνεις, το ξύλο που θα φας (στην Παιανία). |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:14. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin