![]() |
Αν τα ακούσετε κατα λάθος, κλείστε τα αυτιά σας...
Άκουσα χτες ένα τραγούδι που έλεγε ένας άφωνος κάτι βλακείες (πα πα πα βα βα βα) σε στυλ τσιφτετέλι και μετά το ρεφραίν η μουσική ήταν αντιγραφή από την εισαγωγή του Leila του Εric Clapton. Έλεος (και θάνατος μην πω) σε αυτόν που το έγραψε...
|
Απάντηση: Αν τα ακούσετε κατα λάθος, κλείστε τα αυτιά σας...
ντροπη και αισχος που χλευαζεις τον μεγα αστερα παρασκευα. ακου να μαθεις μουσικη και οταν ακουσεις αρκετο παρασκευα χτυπα και εναν σεξμπομπ να γινεις γνωστης.
|
Πλάκα μου κάνεις έτσι? Αυτός που το έγραψε αυτό το αίσχος πρέπει να εκτελεστεί. Γι' αυτόν που το τραγούδησε, τι να πω μάλλον ηλίθιος μου φάνηκε...
|
Aν μιλάμε για πχιότητα .....ίσως έπρεπε να καταδικάσουμε και όλα τα Αφρικανοειδή...Ομως όταν τ" ακούω, όπως και τα τσιφτετέλια ,και γενικά όλα τα ούσακς.... λιώνω στην κυριολεξία....:8
Και μια που το "φερε ο λόγος, μη χάσω την ευκαιρία , να μου κάνω μια αφιέρωση ... Εξαιρετικά σε μένα, με απέραντη συμπάθεια, και εκτίμηση... ;p http://youtube.com/watch?v=aFxTVyxDz...related&search= |
Παράθεση:
Και όμως είναι ο καλύτερος από άποψη φωνής από αυτούς τους καμμένους εκεί μέσα..... |
Παράθεση:
Τωρα για αυτο που λες ε..."Στους τυφλους κυριαρχει ο μονοφθαλμος"(που και παλι ουτε μονοφθαλμο δεν τον λες...μονοφθαλμο με 40 μυωπια τον λες):P |
wtf is jetaime ?
|
Παράθεση:
|
α έτσι εξηγείται...
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:08. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin