![]() |
50 ημέρες χωρίς τη Μαντλέν
Πενήντα ημέρες συμπληρώνονται σήμερα από τις 3 Μαΐου ημέρα εξαφάνισης της μικρής Μαντλέν ΜακΚαν, από το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει οι γονείς της στην Πορτογαλία για διακοπές, γεγονός που συγκλόνισε όλη την Ευρώπη. Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο πενήντα μπαλόνια θα υψωθούν στον αέρα πενήντα διαφορετικών κρατών. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον εντοπισμό του κοριτσιού, έρχονται από τη γειτονική Μάλτα όπου η αστυνομία έχει εξαπολύσει γιγαντιαία επιχείρηση αναζήτησης. Σύμφωνα με καταγγελία ζευγαριού Βρετανών, ένα κορίτσι με ίδια χαρακτηριστικά με της Μαντλέν εμφανίστηκε να περπατά με άγνωστο ζευγάρι στους δρόμους της πρωτεύουσας Βαλέτα. Μετά από αυτό ακολούθησαν ακόμη 4 καταγγελίες από πολίτες ότι η μικρή εθεάθη σε διαφορετικά σημεία του νησιού. Η αστυνομία εξετάζει όλες τις πληροφορίες ενώ παράλληλα εντείνει τους ελέγχους σε αεροδρόμια και λιμάνια. Από την πλευρά τους οι γονείς του κοριτσιού δεν θέλησαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις αυτές.world.gr |
Απάντηση: 50 ημέρες χωρίς τη Μαντλέν
Εντάξει και στην Κρήτη είπαν ότι εθεάθη.....αλλα αποτέλεσμα μηδέν.
Προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη γι αυτή την υπόθεση. Πρόκειται για ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα , που φύσει αδυνατεί να αντιδράσει ,ώστε να δώσει ενα στίγμα,οποιοδήποτε βεληνεκές. Μια νέα ιστορία Αλεξ , με όλα τα τραγικά συνεπαγόμενα.... Και κρίμα δηλαδή, γιατί εμείς οι γονείς αν μη τι άλλο, οφείλουμε μεγαλύτερη επαγρύπνηση . Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε την αποκλειστική ευθύνη. Το λέω αυτό , διότι και στην περίπτωση της Βέροιας , η Νατέλα όφειλε να αφουγκραστεί τα μηνύματα του παιδιού της, για άσχημη συμπεριφορά στο σχολείο, για περίεργες οχλήσεις απο τον κοινωνικό περίγυρο .Να αντιδράσει, να φωνάξει, να καταγγείλει, να μετακομίσει κάπου αλλού. Διότι τώρα δυστυχώς τα blogs στο ίντερνετ ,οι εκδηλώσεις συμπαράστασης ,οι δημόσιες σχέσεις ,η Ιντερπόλ δεν μπορούν να φωτίσουν το σκοτεινό τούνελ. |
Νομίζω ότι υπερβάλεις.
|
Ισως...διότι εξετάζω τα γεγονότα ,πάντα με το δικό μου πρίσμα.Καθαρή υποκειμενική τοποθέτηση.
Αφου ποτέ δεν θα διανοούμην ,να αφήσω τα τρία μου παιδιά ασυνόδευτα , ιδίως όταν ξέρω ότι δεν είναι ενταγμένα πλήρως στον κοινωνικό περίγυρο. Αναφέρομαι στην Βέροια... Στην περίπτωση της Μαντλέν ,προσωπικά θα μιλήσω....κάθε που πηγαίναμε διακοπές με τον σύζυγο, κάναμε βάρδιες όταν δεν τα είχαμε μαζί, στον ίδιο χώρο .Ενας έμενε πίσω πάντα να προσέχει.... Την συγκεκριμένη δε τακτική ακολουθούσαν και δεκάδες άλλοι γονείς που συναντούσαμε στα ξενοδοχεία .... Ρεαλιστικά φαντάζομαι σκεπτόμενοι κι εκείνοι , οτι ο φόβος φυλάει τα έρημα...όταν η ανθρώπινη ανωμαλία καραδοκεί.:) |
Να συμφωνήσω εδώ μιας και εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο που οι γονείς πήγαν για δείπνο και άφησαν το παιδί μόνο του στο δωμάτιο
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:11. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin