WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Κόσμος (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/)
-   -   Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την Αγροφυλακή (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9F%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE-1390.html)

depoina 14-06-2007 14:43

Απάντηση: Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την Αγροφυλακή

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο HAINIS (Μήνυμα 16231)
φιλε achiles λυπάμαι αλλα πρέπει να σε πληροφορήσω οτι εισαι βαθιά νυχτομένος σε θέματα υπαίθρου.Αν ζούσες ή αν άκουγες τι συμβαίνει σε αγροτικές περιοχές με προβλήματα ζωοκλοπών , καταπατήσεων αγρών , αγροζημιών (και δε μιλάμε για μερικά "γιδοπρόβατα" αλλά για καταστροφή περιουσιών οι οποίες αποτελούν πολλες φορές μοναδική πηγή εισοδήματος των αγροτών) δεν θα έστελνες αυτο το μήνυμα ούτε για αστείο.

Παρα ταύτα εύχομαι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Συμφωνώ με τον Αχιλλέα...Πολύ νωρίς το θυμηθήκανε να βάλουν φύλακες και να κάνουμε κάτι για προβλήματα δεκαετιών....
Ας μην είχαν βγει στη φόρα όλα αυτά και σκάνδαλα και ας μην ήταν προεκλογική περίοδος και θα σου λεγα εγώ πόσοι νυχτοφύλακες και πόσα γίδια θα έκαναν εμφάνιση....

aitherovamon 14-06-2007 14:47

Απάντηση: Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την Αγροφυλακή

ρε παιδια δεν νομιζω οτι η προεκλογικη περιοδος εχει αρχισει απο τωρα!:P

ασε που,σε αυτους που δινουν δουλεια μια κυβερνηση ειναι σαν τους εχουν δικους τους,ειτε ειναι προεκλογικη περιοδος ειτε οχι...

depoina 14-06-2007 14:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 16265)
ρε παιδια δεν νομιζω οτι η προεκλογικη περιοδος εχει αρχισει απο τωρα!:P

ασε που,σε αυτους που δινουν δουλεια μια κυβερνηση ειναι σαν τους εχουν δικους τους,ειτε ειναι προεκλογικη περιοδος ειτε οχι...

Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε...

Στα @@ τους για να κτήματα και τις περιουσίες του κόσμου..

Ας βολέψουμε τους δικούς μας για να τους έχουμε στα σίγουρα ή μιας και έχουμε φάει τόσα λεφτά και έχουν βγει στη φόρα τόσα σκάνδαλα, ας δώσουμε και κάτι για τον πολίτη για να του κλείσουμε το στόμα και τα αφτιά... (και όλα αυτά στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης...ας γελάσω...)

paullina 14-06-2007 15:07

Μα είδατε εκεί !!!
Ολο σκοτεινά και ύποπτα παιχνίδια είναι αυτοί οι Δεξιοί,που γαντζώνονται με όποιο μέσο στην εξουσία ,ασχετα φυσικά που αναδείχθηκαν με απόλυτη πλειοψηφία,και σε όλα τα γκάλοπ προηγούνται ...
Τώρα ενεχύρισαν ...και την Αγροφυλακή.
Ορίστε μέχρι που μπορούν να κατρακυλίσουν στο παιχνίδι προσέλκυσης ψηφοφόρων ...οι αναίσχυντοι επιβήτορες της εξουσίας!!!!

depoina 14-06-2007 15:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο paullina (Μήνυμα 16271)
Μα είδατε εκεί !!!
Ολο σκοτεινά και ύποπτα παιχνίδια είναι αυτοί οι Δεξιοί,που γαντζώνονται με όποιο μέσο στην εξουσία ,ασχετα φυσικά που αναδείχθηκαν με απόλυτη πλειοψηφία,και σε όλα τα γκάλοπ προηγούνται ...
Τώρα ενεχύρισαν ...και την Αγροφυλακή.
Ορίστε μέχρι που μπορούν να κατρακυλίσουν στο παιχνίδι προσέλκυσης ψηφοφόρων ...οι αναίσχυντοι επιβήτορες της εξουσίας!!!!

Συγνώμη ρε paullina δε μπορώ να έχω την άποψη μου ;;

Καλά κάνεις και υποστηρίζεις την δεξιά σου... Εγώ δεν την υποστηρίζω όμως...όπως δεν υποστηρίζω και κανένα λεχρίτη που τρώει τα λεφτά μου !!!!

Από εκεί και πέρα λίγο με ενδιαφέρουν τα γκάλοπ και όλα αυτά τα παιχνίδια εντυπώσεων και ισχύος...

Xavier 14-06-2007 15:32

ότι να ναι όπως πάντα.

το κόμμα του χοντρούλη, το μόνο που καταφερε με την απόλυτή του πλειοψηφία ήταν να μην είναι ικανό να κρύψει τα σκάνδαλα στα οποία υπέπεσε. πχ. για τα ομόλογα υπεύθυνος κανείς και τη ζημιά την καλύπτουμε από το δημόσιο χρήμα. ααααα ναι και πάντα φταίει το πασοκ...

οι αγροφύλακες, οι ειδικοί φρουροί κλπ πως είναι δυνατόν να έχουν υπολογιστεί στον προϋπολογισμό του 2007 και να εφαρμόζονται σαν νομοσχέδια τον ιούνιο? έχετε μήπως ιδέα για το πότε συντάσεται ο προϋπολογισμός του κράτους ???

όλα είναι προεκλογικές παροχές. ειδάλως ας μου δικαιολογήσει κάποιος, πέρα από το αστείο επιχείρημα της εξόδου από την επιτήρηση, τη χρονική στιγμή των υποσχέσεων για τις θέσεις εργασίας αλλά και των λοιπών παροχών.

τον οκτώβρη που έρχεται λογικά θα πάτε να ψηφίσετε και κατά τον αύγουστο θα υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση για να αρχίσουν οι περιοδείες και οι ομιλίες. μέχρι τότε η νδ φροντίζει να ξεφεύγει στις δημοσκοπήσεις με παροχές και το πασοκ θα την κατηγορεί για ισχνές αγελάδες.

paullina 14-06-2007 15:33

Ποια Δεξιά βρε Δεσποινιώ υποστηρίζω πάλι?
Απολίτικ είμαι η γυναίκα, αλλα έχουν την πλειοψηφία, τους εξέλεξαν , τους έστειλαν σε κυβερνητικά έδρανα, με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες .
Αυτό ισχυρίστηκα, όσο για τα λεφτά που τρώνε ....δεν έχει αποδειχθεί τίποτα , αν παρακολουθείς ειδησεογραφία.
Το θέμα του δομημένου ομόλογου, επι ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε,
Το θέμα με το καρτέλ γάλακτος το ίδιο.
Απλά γράφω τα πράγματα με το όνομά τους, όσο αντικειμενικά μπορώ δηλαδή....απο μη πολιτική θέση ,σαν απλός παρατηρητής.

depoina 14-06-2007 15:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Havier (Μήνυμα 16278)
ότι να ναι όπως πάντα.

το κόμμα του χοντρούλη, το μόνο που καταφερε με την απόλυτή του πλειοψηφία ήταν να μην είναι ικανό να κρύψει τα σκάνδαλα στα οποία υπέπεσε. πχ. για τα ομόλογα υπεύθυνος κανείς και τη ζημιά την καλύπτουμε από το δημόσιο χρήμα. ααααα ναι και πάντα φταίει το πασοκ...

οι αγροφύλακες, οι ειδικοί φρουροί κλπ πως είναι δυνατόν να έχουν υπολογιστεί στον προϋπολογισμό του 2007 και να εφαρμόζονται σαν νομοσχέδια τον ιούνιο? έχετε μήπως ιδέα για το πότε συντάσεται ο προϋπολογισμός του κράτους ???

όλα είναι προεκλογικές παροχές. ειδάλως ας μου δικαιολογήσει κάποιος, πέρα από το αστείο επιχείρημα της εξόδου από την επιτήρηση, τη χρονική στιγμή των υποσχέσεων για τις θέσεις εργασίας αλλά και των λοιπών παροχών.

τον οκτώβρη που έρχεται λογικά θα πάτε να ψηφίσετε και κατά τον αύγουστο θα υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση για να αρχίσουν οι περιοδείες και οι ομιλίες. μέχρι τότε η νδ φροντίζει να ξεφεύγει στις δημοσκοπήσεις με παροχές και το πασοκ θα την κατηγορεί για ισχνές αγελάδες.

Τα είπες όλα νομίζω... I rest my case.... xxx

paullina 14-06-2007 15:43

Φυσικά και είναι δυνατόν Havier να έχει υπολογιστεί και το τελευταίο ευρώ του Ελληνα πολίτη, στον υπο κατάθεση προϋπολογισμό.Το κράτος έχει πάγια έσοδα-έξοδα που δεν διαφοροποιούνται ανα έτος κατα πολύ.
Λίγη οργάνωση ήθελε το ζήτημα , που μέχρι πρότινος την εστερούμεθα ίσως.
Γι αυτό μην εκπλαγούμε, εαν τελικά οι εκλογές γίνουν το α" δεκαήμερο του Νοεμβρίου ,προκειμένου να διευθετηθούν οι ημερομηνίες.
Εχω κάποιες τέτοιες πληροφορίες, αλλα δεν γνωρίζω εαν απαρέγκλητα θα δρομολογηθούν.

Xavier 14-06-2007 15:54

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο paullina (Μήνυμα 16283)
Φυσικά και είναι δυνατόν Havier να έχει υπολογιστεί και το τελευταίο ευρώ του Ελληνα πολίτη, στον υπο κατάθεση προϋπολογισμό.Το κράτος έχει πάγια έσοδα-έξοδα που δεν διαφοροποιούνται ανα έτος κατα πολύ.
Λίγη οργάνωση ήθελε το ζήτημα , που μέχρι πρότινος την εστερούμεθα ίσως.
Γι αυτό μην εκπλαγούμε, εαν τελικά οι εκλογές γίνουν το α" δεκαήμερο του Νοεμβρίου ,προκειμένου να διευθετηθούν οι ημερομηνίες.
Εχω κάποιες τέτοιες πληροφορίες, αλλα δεν γνωρίζω εαν απαρέγκλητα θα δρομολογηθούν.

αυτός είναι ο λόγος 6 μηνών καθυστέρησης της εφαρμογής των νομοσχεδίων κατά τη γνώμη σου ? αυτο το ίσως ?

το επιχείρρημα είναι σαθρό και λυπάμαι αλλά στρουθοκάμηλος δεν μπορώ να γίνω όσο και να προσπαθήσω. επίσης δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά την άποψη αυτή, αφού οι ίδιοι που κυβερνούν μου έχουν δώσει το δικαίωμα να τους αμφισβητώ και όχι να τους αντιμετοπίζω με καλή διάθεση. όσο για το πότε θα γίνουν οι εκλογές το είπα πιο πάνω. μόλις ξεφύγει η νδ στις δημοσκοπήσεις θα προκυρηχθούν.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:55.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0