![]() |
Τo βιβλίο του Βασίλη Λεβέντη. Ανοίγουμε το αρχείο του Β. Λεβέντη online για όλους
Φιλες και φιλοι επειδη φρονω οτι η πλυροφορηση και η σωστη ενημερωση ενος λαου ειναι ο προμαχωνας της δημοκρατιας μας και επειδη τα μμε ελεγχονται απο τους διαπλεκομενους καναλαρχες με αποτελεσμα να οδηγειται η κοινωνια μας στην αποβλακωση και στην αποχαυνωση
Παραθετω σε ολο τον ελληνικο λαο το βιβλιο του Βασιλη λεβεντη με τιτλο ανοιγουμε το αρχειο του βασιλη λεβεντη ενα βιβλιο που αν και λιγο παλιο ενημερωνει τον λαο μας για ιστορικα και πολιτικα γεγονοτα της μεταπολιτευτικης περιοδου αλλα και για την γενικοτερη φιλοσοφια τοθ κεντρωου χωρου που ειναι ο χωρος του νοικοκουρη ελληνα ο χωρος του μετρου και της ηθικης. Με πολυ χαρα σας καλω ολους να κατεβασετε το βιβλιο του βασιλη λεβεντη http://www.megaupload.com/?d=D8A55XYR A meros selides 1-137 http://www.megaupload.com/?d=MG3826O0 B meros selides 137-502 Παρακαλω να το κανετε φωτοτυπιες και να το δωσετε σε φιλους γνωστους σας και συγγενεις σας να το διαβασουν προκειται για το ευαγγελιο της δημοκρατιας Kαλο σας απογευμαkthnxbai Παρακαλω τους κατωθη εχθρους της ενωσεωε κεντρωων να μην τους πιανει πανικος εχω κανει και αλλου ποστς και εχουν φτασει 2000 βιουζ και δεν με ενδιαφερει η αποψη του καθενος_________________ |
Απάντηση: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΝ LINE
Παράθεση:
Εγω πάλι φρονώ οτι με τα γκρικλις σπανε τα νευρα καποιας ψυχης. Επισης φρονώ οτι υπαρχουν αρκετοι που θα ριξουν μια ματια λαα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που θα το βγαλει φωτοτυπιες να το δωσει σε γνωστους και φιλους.kalo!!! |
Απάντηση: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΝ LINE
Παράθεση:
σε προτρεπω,να κανεις μια επεξεργασια στο ποστ σου και να το διορθωσεις βαζοντας ελληνικα,πριν σε βρουν οι μοντερατορς και σου την πεσουν... καλο απογευμα.! |
Απάντηση: Τo βιβλίο του Βασίλη Λεβέντη. Ανοίγουμε το αρχείο του Β. Λεβέντη online για
δεν το βαριέσαι συνέχεια το ίδιο τροπάρι? ασχολήσου με τπτ άλλο στη ζωή σου, η πολιτική είναι σάπια παντού. αυτά στα λέω φιλικά κεντρώε, και αφού έχω διαβάσει όλα τα μπινελίκια που μου έχεις στολίσει σε άλλα φόρουμ.
σταμάτα λίγο το φανατισμό και σκέψου. η ζωή σου σε προσπερνάει... |
Απάντηση: Τo βιβλίο του Βασίλη Λεβέντη. Ανοίγουμε το αρχείο του Β. Λεβέντη online για
ρε συ χαβιερ δεν νομιζω οτι ειναι ο κεντρωος αυτος...
δεν ειμαι και σιγουρος ,αλλα αν ηταν θα ειχε ηδη ριξει μπινελικια,η τουλαχιστον θα ηξερε οτι εδω μεσα δεν περναν οι αποψεις τους... |
Πρώτα βγαίνει το χούι του ανθρώπου και μετά η ψυχή του... :P
|
Παράθεση:
ΥΓ. Το θέμα δεν θέλει και πολύ ακόμα να εκτροχιαστεί και εν τέλει να κλείσει. Συνιστώ ήρεμους τόνους |
Παράθεση:
|
Το βιβλίο του Β. Λεβέντη είναι δωρέαν για δημόσια διάθεση; Εαν ναι τότε γιατί δεν υπάρχει σε κάποιο σάιτ επίσημα σε ηλεκτρονική μορφή;
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:37. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin