WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Κόσμος (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/)
-   -   Τo βιβλίο του Βασίλη Λεβέντη. Ανοίγουμε το αρχείο του Β. Λεβέντη online για όλους (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%A4o-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7-%CE%9B%CE%B5%CE%B2%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7-%CE%91%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%92-%CE%9B%CE%B5%CE%B2%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7-online-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-851.html)

LEBENTHS 14-05-2007 18:11

Τo βιβλίο του Βασίλη Λεβέντη. Ανοίγουμε το αρχείο του Β. Λεβέντη online για όλους

Φιλες και φιλοι επειδη φρονω οτι η πλυροφορηση και η σωστη ενημερωση ενος λαου ειναι ο προμαχωνας της δημοκρατιας μας και επειδη τα μμε ελεγχονται απο τους διαπλεκομενους καναλαρχες με αποτελεσμα να οδηγειται η κοινωνια μας στην αποβλακωση και στην αποχαυνωση

Παραθετω σε ολο τον ελληνικο λαο το βιβλιο του Βασιλη λεβεντη με τιτλο ανοιγουμε το αρχειο του βασιλη λεβεντη ενα βιβλιο που αν και λιγο παλιο ενημερωνει τον λαο μας για ιστορικα και πολιτικα γεγονοτα της μεταπολιτευτικης περιοδου αλλα και για την γενικοτερη φιλοσοφια τοθ κεντρωου χωρου που ειναι ο χωρος του νοικοκουρη ελληνα ο χωρος του μετρου και της ηθικης.

Με πολυ χαρα σας καλω ολους να κατεβασετε το βιβλιο του βασιλη λεβεντη

http://www.megaupload.com/?d=D8A55XYR A meros selides 1-137

http://www.megaupload.com/?d=MG3826O0 B meros selides 137-502

Παρακαλω να το κανετε φωτοτυπιες και να το δωσετε σε φιλους γνωστους σας και συγγενεις σας να το διαβασουν προκειται για το ευαγγελιο της δημοκρατιας

Kαλο σας απογευμαkthnxbai
Παρακαλω τους κατωθη εχθρους της ενωσεωε κεντρωων να μην τους πιανει πανικος εχω κανει και αλλου ποστς και εχουν φτασει 2000 βιουζ και δεν με ενδιαφερει η αποψη του καθενος_________________

TALOS 14-05-2007 18:26

Απάντηση: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΝ LINE

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο LEBENTHS (Μήνυμα 10364)

Euelpistw oti mesa apo auto to biblio tha katalabete thn filosofia tou kentrwou xwrou einai to euaggelio ths enwshs kentrwwn

Parakalw na to kanete fototypies kai na to dwsete se filous gnwstous kai syggeneis sas na to diabasoun

Kalo sas apogeumakthnxbai

Εγω πάλι φρονώ οτι με τα γκρικλις σπανε τα νευρα καποιας ψυχης. Επισης φρονώ οτι υπαρχουν αρκετοι που θα ριξουν μια ματια λαα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που θα το βγαλει φωτοτυπιες να το δωσει σε γνωστους και φιλους.kalo!!!

aitherovamon 14-05-2007 18:29

Απάντηση: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΝ LINE

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο LEBENTHS (Μήνυμα 10364)
Kalo sas apogeumakthnxbai

αυτο το καλο απογευμα ,αγαπητε φιλε δεν νομιζω να το εχουμε αυτο το καλο απογευματακι που μας ευχεσαι,μονο και μονο επειδη εγραψες με greekglish:P

σε προτρεπω,να κανεις μια επεξεργασια στο ποστ σου και να το διορθωσεις βαζοντας ελληνικα,πριν σε βρουν οι μοντερατορς και σου την πεσουν...

καλο απογευμα.!

Xavier 15-05-2007 13:56

Απάντηση: Τo βιβλίο του Βασίλη Λεβέντη. Ανοίγουμε το αρχείο του Β. Λεβέντη online για

δεν το βαριέσαι συνέχεια το ίδιο τροπάρι? ασχολήσου με τπτ άλλο στη ζωή σου, η πολιτική είναι σάπια παντού. αυτά στα λέω φιλικά κεντρώε, και αφού έχω διαβάσει όλα τα μπινελίκια που μου έχεις στολίσει σε άλλα φόρουμ.
σταμάτα λίγο το φανατισμό και σκέψου. η ζωή σου σε προσπερνάει...

aitherovamon 15-05-2007 14:02

Απάντηση: Τo βιβλίο του Βασίλη Λεβέντη. Ανοίγουμε το αρχείο του Β. Λεβέντη online για

ρε συ χαβιερ δεν νομιζω οτι ειναι ο κεντρωος αυτος...
δεν ειμαι και σιγουρος ,αλλα αν ηταν θα ειχε ηδη ριξει μπινελικια,η τουλαχιστον θα ηξερε οτι εδω μεσα δεν περναν οι αποψεις τους...

Κασσάνδρα 15-05-2007 14:08

Πρώτα βγαίνει το χούι του ανθρώπου και μετά η ψυχή του... :P

Xavier 15-05-2007 14:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 10528)
ρε συ χαβιερ δεν νομιζω οτι ειναι ο κεντρωος αυτος...
δεν ειμαι και σιγουρος ,αλλα αν ηταν θα ειχε ηδη ριξει μπινελικια,η τουλαχιστον θα ηξερε οτι εδω μεσα δεν περναν οι αποψεις τους...

κοίτα εγώ βλέπω και τα ip, οπότε άστο αυτό (LEBENTHS=Kentrwos με ένα ip ελληνικό και ένα ιταλικό). όσο για το τι θα έπρεπε να καταλαβαίνουν ή να ξέρουν κάποιοι, δυστυχώς δεν έχουν όλοι το ίδιο μυαλό ή τον ίδιο τρόπο σκέψης. πάντως αν έχουμε πάλι βρισίδια και ουρλιαχτά μετά χαράς θα στείλω κάποιος από εκεί που ήρθαν...

ΥΓ. Το θέμα δεν θέλει και πολύ ακόμα να εκτροχιαστεί και εν τέλει να κλείσει. Συνιστώ ήρεμους τόνους

aitherovamon 15-05-2007 14:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Havier (Μήνυμα 10537)
κοίτα εγώ βλέπω και τα ip, οπότε άστο αυτό (LEBENTHS=Kentrwos με ένα ip ελληνικό και ένα ιταλικό). όσο για το τι θα έπρεπε να καταλαβαίνουν ή να ξέρουν κάποιοι, δυστυχώς δεν έχουν όλοι το ίδιο μυαλό ή τον ίδιο τρόπο σκέψης. πάντως αν έχουμε πάλι βρισίδια και ουρλιαχτά μετά χαράς θα στείλω κάποιος από εκεί που ήρθαν...

ΥΓ. Το θέμα δεν θέλει και πολύ ακόμα να εκτροχιαστεί και εν τέλει να κλείσει. Συνιστώ ήρεμους τόνους

ok,sorry ,εσυ ξερεις καλυτερα...

Panagioths 15-05-2007 19:12

Το βιβλίο του Β. Λεβέντη είναι δωρέαν για δημόσια διάθεση; Εαν ναι τότε γιατί δεν υπάρχει σε κάποιο σάιτ επίσημα σε ηλεκτρονική μορφή;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:37.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0