|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1876, ο Αμερικανός στρατηγός Κάστερ οδήγησε τους 211 ιππείς του στη μάχη του Λιτλ Μπιγκ Χορν, γνωρίζοντας ότι τους περίμεναν 6.000 Ινδιάνοι Σιού. Ύστερα από 15 λεπτά μάχης, μόνο ένα άλογο έμεινε ζωντανό! | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές? | |||
| Ν.Δ. |
|
4 | 10,81% |
| ΠΑ.ΣΟ.Κ. |
|
2 | 5,41% |
| Κ.Κ.Ε. |
|
13 | 35,14% |
| ΣΥ.ΡΙΖ.Α. |
|
5 | 13,51% |
| ΛΑ.Ο.Σ. |
|
2 | 5,41% |
| Άλλο |
|
2 | 5,41% |
| Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ |
|
2 | 5,41% |
| Δεν θα ψηφίσω |
|
7 | 18,92% |
| Ψήφισαν: 37. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#51 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
παιδια ακουσατε και ειδατε τον καρατζαφερη στον λαλα τι ωραια που τα ειπε? στο γραφειο του στις βρυξελλες εχει φωτο του τσε και του φιντελ. και οταν ειχε παει στην κουβα ο φιντελ τον δεχτηκε στην προεδρικη κατοικια και την παπαρηγα την απερριψε.ο ανθρωπος ειναι αρχηγος.θαυμαζει τον κουφοντινα αλλα οχι τις πραξεις του..μηπως αλλαξατε γνωμη?
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
ALTEREGO
![]() Εγγραφή: Jul 2007
Περιοχή: ταυρος
![]() |
Στην Ελλάδα ο νόμος σε υποχρεώνει να πας να ψηφήσεις , αλλά το Ευρωπα'ι'κό σύνταγμα θεωρεί τη ψήφο προαιρετική και έρχεται σε αντίθεση μα το Ελληνικό. Το Ευρωπα'ι'κό σύνταγμα ΥΠΕΡΙΣΧΥΙΕΙ των εθνικών για αυτό και ο νόμος στην Ελλάδα δεν μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις σε όσους δεν ψηφήσουν.
|
|
|
|
|
#54 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) | |
|
ALTEREGO
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΙΕ ΚΑΤΩ Η ΕΜΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
|
|
|
|
|
#57 (permalink) | |
|
ALTEREGO
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Εξακολουθεί να είναι παράνομο να μην πας να ψηφίσεις εκτός και εαν είσαι κατάκοιτος στο κρεβάτι, εισηγμένος σε δημόσιο νοσοκομείο, πάνω από 65 χρονών ή πάνω από 200 χλμ από το μέρος που ψηφίζεις. Απλά δεν εφαρμόζεται ο νόμος που επιβάλει κυρώσεις και ευτυχώς γιατί δεν συμφωνώ με την υποχρεωτική ψήφο
![]() Έχω μεγάλη περιέργεια να δω, όχι ποιός θα εκλεχθεί αυτή την φορά (αυτό είναι πάνω κάτω γνωστό) αλλά με τι ποσοστό και τι ποσοστό θα πάρουν τα άλλα 3 μικρά κόμματα... Εαν δεν ήταν οι φωτιές φέτος θα ήταν προβλέψιμα και τα ποσοστά αλλά τώρα με τις φωτιές πιστεύω πως περισσότερος κόσμος έχει τσαντιστεί με τα μεγάλα κόμματα και ελπίζω όχι για λίγες μέρες μόνο.. |
|
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Και γω αναρωτιέμαι αν όντως οι κυρώσεις εφαρμόζονται. Μια χρονιά που ήθελε να ταξιδέψει ο πατέρας μου στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο, είδαν στο σύστημα ότι δεν είχε ψηφίσει και δεν πήγε πουθενά.
Εγώ που είμαι Αγγλία τόσα πολλά χρόνια και έχω ψηφίσει μόνο μια φορά, ποτέ δε με σταμάτησαν στο αεροδρόμιο ή δε μου ζήτησαν κανένα χαρτί που να δικαιολογεί την αποχή μου. Βγάλε άκρη... |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:44.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο