WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Κόσμος (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/)
-   -   Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές? (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%A4%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-1927.html)

prokroustis 06-09-2007 19:10

Απάντηση: Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές?

παιδια ακουσατε και ειδατε τον καρατζαφερη στον λαλα τι ωραια που τα ειπε? στο γραφειο του στις βρυξελλες εχει φωτο του τσε και του φιντελ. και οταν ειχε παει στην κουβα ο φιντελ τον δεχτηκε στην προεδρικη κατοικια και την παπαρηγα την απερριψε.ο ανθρωπος ειναι αρχηγος.θαυμαζει τον κουφοντινα αλλα οχι τις πραξεις του..μηπως αλλαξατε γνωμη?

greekfansws 06-09-2007 19:34

Όχι αν και καλός θα ήταν για θέματα εξωτερικής πολιτικής χωρίς να είναι όσο διπλωματικός χριάζεται...

βαγγελης 06-09-2007 19:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 27970)
τωρα τελευταια εχει γινει αρκετος ντορος αλλα ακομα δεν το εχω ξεκαθαρισει εγω μεσα μου...το να μην πας να ψηφισεις ειναι παρανομο , εφοσον η ψηφος ειναι υποχρεωτικη;

Στην Ελλάδα ο νόμος σε υποχρεώνει να πας να ψηφήσεις , αλλά το Ευρωπα'ι'κό σύνταγμα θεωρεί τη ψήφο προαιρετική και έρχεται σε αντίθεση μα το Ελληνικό. Το Ευρωπα'ι'κό σύνταγμα ΥΠΕΡΙΣΧΥΙΕΙ των εθνικών για αυτό και ο νόμος στην Ελλάδα δεν μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις σε όσους δεν ψηφήσουν.

TALOS 06-09-2007 19:51

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο prokroustis (Μήνυμα 27985)
παιδια ακουσατε και ειδατε τον καρατζαφερη στον λαλα τι ωραια που τα ειπε? στο γραφειο του στις βρυξελλες εχει φωτο του τσε και του φιντελ. και οταν ειχε παει στην κουβα ο φιντελ τον δεχτηκε στην προεδρικη κατοικια και την παπαρηγα την απερριψε.ο ανθρωπος ειναι αρχηγος.θαυμαζει τον κουφοντινα αλλα οχι τις πραξεις του..μηπως αλλαξατε γνωμη?

οντως.εγω εχω αλλαξει γνωμη.στην αρχη μου φαινοταν αξιολογη και καλη η προσπαθεια.τωρα τελευταια δε ξερω αλλα κατι μου βρωμαει.ειναι πολυ καλα για να ναι αληθινα αυτα που λεει.ασε που δε μπορω να βλεπω συνεντευξη τυπου με φοντο τον Αη γιωργη καβαλα στ αλογο.ειναι ψιλο-υποπτα αυτα και δε τα γουσταρω.παρ ολα αυτα μακαρι να μπει στη βουλη για να πιεσει εστω και στο μισο απο αυτο που υποσχεται την εξουσια.απ το τιποτα κατι θα ναι κι αυτο.

βαγγελης 06-09-2007 19:56

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 27821)
@βαγγέλης: είμαι σίγουρος ότι πριν 8 χρόνια ήσουν εσύ που αποφάσισες ποια θα είναι η κυβέρνησή σου. βέβαια σκέψου λίγο ότι καταγγέλθηκαν 25 περιστατικά νοθείας σε διάφορους νομούς. σκέψου ακόμα την εισροή περίπου 200.000 ρωσοποντίων ή παλινοσθούντων ή όπως αλλιώς ους έλεγαν που ψήφισαν συγκεκριμένο κόμμα. σκέψου ότι άλλος πανηγύρισε και άλλος βγήκε τότε. είσαι ακόμα σίγουρος ότι αποφασίζεις εσύ για σένα και όχι οι άλλοι? δεν έχει νόημα αγόρι μου. κανένα. κάτω η έμμεση δημοκρατία.

Και πριν 8 χρoνια ΚΑΙ εγω αποφάσιζα . την αδράνεια καταδικάζω περισσότερο κι απο τους κακούς πολιτικούς , που ακριβώς την αδράνεια εκμεταλεύονται για να κάνουν τα όσα κάνουν . Η νοθεία τρέφεται κι αυτή απο την αδράνεια και οι 200,000 ξένοι ψηφοφόροι γίνονται εκατομμύρια αν οι υπόλοιποι δε πατάμε στη κάλπη . Αμμεση δημοκρατία με 9,000,000 κόσμο να ψηφίζει δια ανατάσεως του χεριού δε το βλέπω εύκολο

prokroustis 06-09-2007 20:08

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΙΕ ΚΑΤΩ Η ΕΜΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

βαγγελης 06-09-2007 20:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο prokroustis (Μήνυμα 27990)
ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΙΕ ΚΑΤΩ Η ΕΜΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Τι αμαρτίες έχω κάνει και μου αξίζει ο Αλογοσκούφης :amhn:

Gero-Dhmos 07-09-2007 11:17

Έτσι μπράβο...Μακάρι να ξυπνήσει ο κοντόφθαλμος Έλληνας και να έχουμε τέτοια αποτελέσματα...

Panagioths 07-09-2007 13:33

Εξακολουθεί να είναι παράνομο να μην πας να ψηφίσεις εκτός και εαν είσαι κατάκοιτος στο κρεβάτι, εισηγμένος σε δημόσιο νοσοκομείο, πάνω από 65 χρονών ή πάνω από 200 χλμ από το μέρος που ψηφίζεις. Απλά δεν εφαρμόζεται ο νόμος που επιβάλει κυρώσεις και ευτυχώς γιατί δεν συμφωνώ με την υποχρεωτική ψήφο :)

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω, όχι ποιός θα εκλεχθεί αυτή την φορά (αυτό είναι πάνω κάτω γνωστό) αλλά με τι ποσοστό και τι ποσοστό θα πάρουν τα άλλα 3 μικρά κόμματα... Εαν δεν ήταν οι φωτιές φέτος θα ήταν προβλέψιμα και τα ποσοστά αλλά τώρα με τις φωτιές πιστεύω πως περισσότερος κόσμος έχει τσαντιστεί με τα μεγάλα κόμματα και ελπίζω όχι για λίγες μέρες μόνο..

depoina 07-09-2007 17:40

Και γω αναρωτιέμαι αν όντως οι κυρώσεις εφαρμόζονται. Μια χρονιά που ήθελε να ταξιδέψει ο πατέρας μου στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο, είδαν στο σύστημα ότι δεν είχε ψηφίσει και δεν πήγε πουθενά.

Εγώ που είμαι Αγγλία τόσα πολλά χρόνια και έχω ψηφίσει μόνο μια φορά, ποτέ δε με σταμάτησαν στο αεροδρόμιο ή δε μου ζήτησαν κανένα χαρτί που να δικαιολογεί την αποχή μου.

Βγάλε άκρη...

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:49.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0