|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ψάχνοντας να βρούμε αντικείμενα, όπως κλειδιά, τηλεκοντρόλ κ.α, χάνουμε ένα χρόνο από τη ζωή μας | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Λίγες ώρες μετά από τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπούρας δεχότανε στο γραφείο του ψηφοφόρο στον οποίο υποσχέθηκε οτι το δάσος που κηρύχτηκε αναδασωτέο μετά από την πυρκαγιά του 2005, θα αποχαρακτηριζότανε. Διότι υπήρχαν, όπως είπε, αλλού δάση για αναδάσωση! Κι έπειτα αναρωτιόμασταν για τους ηθικούς αυτουργούς των πυρκαγιών!
Το ντοκουμέντο παρουσιάστηκε στη χτεσινή εκπομπή του Ant1 "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου. Ο φακός αδιάψευστος μάρτυρας των προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Μπούρα. Κι ο κύριος βουλευτής που πιάστηκε "επ΄ αυτοφώρω" να ασελγεί σε βάρος του περιβάλλοντος, δεν έχει ακόμη το θάρρος να παραιτηθεί. Θα έπρεπε να το είχε κάνει χτες, την ίδια ώρα που βγήκε στον αέρα το ρεπορτάζ. Κι αυτός καθότανε αμήχανα μπροστά στο φακό και προσπαθούσε να μας πείσει ότι άλλα είδαμε και άλλα ακούσαμε... Έχει το ρουσφέτι όρια; Κάποιοι πουλάνε και την ψυχή τους για να μπουν στην βουλή... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Hard work never killed anyone....But why risk it????
![]() |
Παράθεση:
από την στιγμή που κάποιος δέχεται να χρηματιστεί (είτε σε Euro είτε σε είδος...) δεν νομίζω ότι του μένει και πολύ αξιοπρέπεια-ηθική-όπως το λένε αυτό το πράγμα που ΔΕΝ έχουν οι εν λόγω άνθρωποι....(τσίπα ρε παιδί μου)... Κ αυτό που με δαιμονίζει περισσότερο είναι ότι ούτε οι αρχηγοί των κομμάτων τους αναγκάζουν να παραιτηθούν..... ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:18.

Υβριδικός τρόπος