|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο τελευταίος στρατιώτης που σκοτώθηκε στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ο Αμερικανός Χένρι Γκούντερ. Η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός υπογράφτηκε στις 11 το πρωί της 11ης Νοεμβρίου του 1918. Στις 11:01 ο Αμερικανός στρατιώτης δέχτηκε μια μοιραία σφαίρα στο κεφάλι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ο Εντ Χούμπεν διεκδικεί επάξια μία θέση στο Βιβλίο Γκίνες κατέχοντας τον τίτλο του πιο αφοσιωμένου δωρητή σπέρματος στην Ευρώπη. Ο 38χρονος Ολλανδός, που γεννήθηκε στο Μάαστριχτ, είναι πατέρας 46 παιδιών, με τις μητέρες των οποίων δεν είχε καμία ερωτική επαφή.
Τα τελευταία χρόνια «οργώνει» τη Γηραιά Ηπειρο με μία... βαλίτσα στο χέρι, εκπληρώνοντας τα καθήκοντά του ως δωρητής σπέρματος. Στόχος του είναι να κάνει πραγματικότητα το όνειρο πολλών άτεκνων ζευγαριών. «Με τις μητέρες πολλών παιδιών μου διατηρώ φιλική σχέση. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για όσους θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδί. Επιπλέον, η επίσκεψη σε μία κλινική γονιμότητας είναι μία αρκετά δαπανηρή και χρονοβόρα υπόθεση», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ». Παράλληλα, εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τις άτεκνες οικογένειες. «Αρχικά γνωρίζω τους γονείς και προσπαθώ μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας να εκμαιεύσω τα βασικά: αν πράγματι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά και αν θα μπορέσουν να είναι καλοί γονείς». Ο ίδιος ξεκίνησε εθελοντικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέσω μίας κλινικής εξωσωματικής γονιμοποίησης και όταν έφτασε τις 25 δωρεές, σταμάτησε. Τώρα, τα ζευγάρια που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν παιδιά, τον εντοπίζουν μέσω του Ιντερνετ ή από... στόμα σε στόμα. Πολλές από τις οικογένειες που έχει βοηθήσει, επικοινωνούν τηλεφωνικά μαζί του για να τον ενημερώσουν για τις εμπειρίες τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι οικογένειες μου καλύπτουν όλα τα έξοδα -αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία- για να με ευχαριστήσουν. Για τον λόγο του ότι κάθε παιδί όταν θα μεγαλώσει θα ξέρει ότι ο Χούμπεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, δεν υπάρχει κίνδυνος να αναπτύξουν μαζί του οποιαδήποτε σχέση. «Οι οικογένειες που έχω βοηθήσει ζουν όλες σε διαφορετικά μέρη», υποστηρίζει, προσθέτοντας πως όλες γνωρίζουν ότι υπάρχουν και άλλα ζευγάρια που απέκτησαν παιδιά με τη συνεισφορά μου. Πρόσφατα, μάλιστα, οι γονείς δώδεκα εκ των παιδιών μου παραβρέθηκαν σε μία «οικογενειακή συγκέντρωση». «Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τα ετεροθαλή αδέλφια τους. Ηταν πράγματι πολύ όμορφα», αναφέρει ο 38χρονος Ολλανδός. Ορισμένοι γονείς τον σύστησαν στα παιδιά τους ως τον πραγματικό πατέρα τους. Το γεγονός αυτό, πάντως, δεν φαίνεται να απασχόλησε πολύ τα παιδιά. «Με κοίταξαν για μία στιγμή, χαμογέλασαν και συνέχισαν το παιχνίδι τους...», επισημαίνει. (ethnos.gr) |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
ALTEREGO
![]() Εγγραφή: Jul 2007
Περιοχή: ταυρος
![]() |
Νομίζω οτι παίζουν όλοι πολύ σοβαρά με τη πιθανότητα κάποια από τα ''παιδιά του'' να συνάψουν εν αγνοία τους αιμομικτικές σχέσεις. Το παράκανε ο τύπος κι αν συνεχίσει έτσι ποιος ξέρει τι θα επιφυλάξει το μέλον για αυτά τα παιδιά
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:14.

Υβριδικός τρόπος