|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όλοι οι ανεμόμυλοι περιστρέφονται δεξιόστροφα, εκτός από αυτούς που βρίσκονται στην Ιρλανδία. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ξερω οτι φευγουμε απο το θεμα,αλλα μονο αυτο θελω να πω...
εχεις δικιο,αλλα νομιζεις οτι αυτοι που θελουν να κανουν επεισοδεια και με αυτο το τροπο να δειξουν τις προτασεις τους για τον κοσμο,δεν μπορουν να βρουν ενα μπλοκ για να μπουν η να δημιουργησουν ενα δικο τους.. απλως το ΠΑΜΕ η ΠΚΣ και γενικα ολοι αυτοι την εχουν ψιλιαστει τη δουλεια και κανουν μια αλυσιδα γυρω απο το μπλοκ τους για να μην μπουν αλλοι και τους δημιουργησουν ζημιες στο ονομα τους... |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Σε πορείες που έχουν κάνει μόνοι τους οι αναρχικοί δεν έχει γίνει τίποτα.Πάντα μπαίνουν σε πορείες που κάνουν άλλοι.
Όσο για την περιφρούριση και οι αριστεριστές λένε πως εχουν,αλλά ως δια μαγείας πάντα διαλείεται |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Περιφρούριση έχουν. Όχι όπως την καταλαβαίνεις εσύ.
Περιφρούριση για να μην δημιουργήσουν πρόβλημα αυτοί που είναι μέσα στο μπλοκ υπάρχει. Στο μπάχαλο δεν νομίζω να έχεις την απαίτηση, φοιτητές να ρισκάρουν την ζωή τους για να σταματήσουν αναρχικούς. Ειδικά την στιγμή που οι άνθρωποι που πληρώνονται από τον λαό για αυτό (οι πραίτορες της ελληνικής κοινωνίας), απλά τους κοιτάζουν. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
κατσε να μπει κανενας achilles αυριο να σου πω εγω τι εχει να γινει;;
αν και εδω που τα λεμε,ισως και να σου πει αν οντως ισχυει αυτο που λες,που και εγω αμφιβαλλω... τα ιδια λενε και για τους αναρχικους και τους μπατσους ,οτι ξερουν που θα χτυπησουν και τα λοιπα... |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:09.

Υβριδικός τρόπος