![]() |
Ο Ομπάμα δεν θα καπνίζει
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δεν μπόρεσε να δώσει μια ευθεία απάντηση όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για το εάν θα κατορθώσει να κόψει το κάπνισμα.
Σε μια χώρα όπου το τσιγάρο θεωρείται υπεύθυνο για τον ένα στους πέντε θανάτους και το κάπνισμα στοιχίζει δισεκατομμύρια δολάρια για τον κλάδο υγείας, ο Ομπάμα δέχεται πιέσεις για να δώσει το παράδειγμα κόβοντας μια συνήθεια δυο δεκαετιών. Εμφανίσθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή τουNBC «Meet the Press» και ο δημοσιογράφος Τομ Μπρόκο δήλωσε ότι ο Ομπάμα είχε αποφύγει να απαντήσει στη συγκεκριμένη ερώτηση και κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Ουόλτερς στο ABC. Υπογραμμίζοντας ότι ο Λευκός Οίκος είναι ζώνη μη καπνιζόντων, ο Μπρόκο ρώτησε ευθέως τον Ομπάμα «Έχετε σταματήσει το κάπνισμα;" "Ναι..», απάντησε ο Ομπάμα χαμογελώντας πλατιά και πρόσθεσε «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπήρξαν φορές που το έχω μειώσει. Αυτό που έχω να πω είναι ότι έχω κάνει πολλή και καλή δουλειά υπό τις παρούσες συνθήκες για να είμαι αρκετά υγιής. Δεν θα δείτε καμιά παραβίαση των κανόνων αυτών στο Λευκό Οίκο» είπε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος. Ο Ομπάμα εθεάθη αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατεία να μασά τσίχλα για τον περιορισμό του καπνίσματος και έχει προσπαθήσει αρκετά να κόψει το κάπνισμα. Ο 46χρονος Ομπάμα, που αναλαμβάνει προεδρικά καθήκοντα επισήμως στις 20 Ιανουαρίου, γυμνάζεται καθημερινά σε γυμναστήριο και όποτε μπορεί παίζει μπάσκετ. Οι γιατροί που τον είχαν εξετάσει το Μάιο είχαν ανακοινώσει ότι η υγεία του είναι εξαιρετική καθώς συχνά τρέχει μια απόσταση 5 χιλιομέτρων και είναι σε άψογη κατάσταση για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Madata.GR |
Απάντηση: Ο Ομπάμα δεν θα καπνίζει
Αν δε μπορεί να το κόψει αυτός, μπορώ να αναλάβω την θέση του μέχρι να το κάνει:P
|
Απάντηση: Ο Ομπάμα δεν θα καπνίζει
Εσύ κοίτα να κάνεις καλύτερα σχόλια για το "μέγεθος" γιατί θα μας την πέσει ο antisthenis πάλι.. :P
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:53. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin