![]() |
Νέο σκηνικό ψυχρού πολέμου
Μετά το ξέσπασμα του ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν κατά των ΗΠΑ τις οποίες κατηγόρησε για ιμπεριαλιστική αντίληψη, ήρθε η επίθεση φιλίας από τον αμερικανό πρόεδρο, Τζορτζ Μπους.Ο κ. Μπους εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ρωσία είναι φίλος και όχι εχθρός της Ουάσινγκτον κατά τη διάρκεια συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ. Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μπους στην Ουάσινγκτον, παρουσία δημοσιογράφων και από πολλές άλλες ευρωπαϊκές εφημερίδες, φέρεται να είπε ότι η Ρωσία "δεν είναι εχθρικό καθεστώς αλλά φιλικό". Σύμφωνα με τα αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ είναι περίπλοκες, ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους οι δύο πλευρές συμφωνούν και άλλα θέματα όπου έχουν διαφορετική άποψη. Είχε προηγηθεί η επίθεση του κ. Πούτιν κατά της Ουάσινγκτον παρουσία και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια περισσότερες πληροφοριές, όπου ο ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε τις ΗΠΑ για υποκίνηση νέας κούρσας εξοπλισμών μέσω των σχεδίων εγκατάστασης τμημάτων του συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας στο έδαφος της Πολωνίας και της Τσεχίας. pathfinder.gr |
Απάντηση: Νέο σκηνικό ψυχρού πολέμου
Αυτο το ηξερα οτι θα γινει 5 μηνες πριν με λεπτομερειες αφου το ακουσα στην εκπομπη του λιακοπουλου.Χωρις πλακα!!!
|
Παράθεση:
Μια φιλικη συμβουλη προς τους κ*λοαμερικανους:Μην τα βαλετε με τον Πουτιν γιατι δεν σας βλεπω καλα!Δειτε λιγο Λιακοπουλο να καταλαβετε με ποιον εχετε να κανετε να σας φυγουν τα κακακια:hehe: |
Α και σας λεω οτι επειδη η αμερικα βαζει πυραυλους στην τσεχια ο πουτιν για απαντηση θα παει και θα βαλει στη βενεζουελα
|
Aντε ωραια,ας ξαναζησουν αρκετοι απο εμας τον Ψυχρο πολεμο και ας το γευτουμε και εμεις...:PΦαση θα 'χει...
|
Εμενα η ολη φαση του Ψυχρου Πολεμου μου θυμιζει το "ποιος τον εχει μεγαλυτερο" οποτε συμφωνω με τον αιθερα οτι φαση θα 'χει
|
εμένα πάλι μου θυμίζει φόβο, δημιουργία όπλων, τρομοκρατία κρατών (μαζί μας ή οχι), πειράματα, τσερνόμπιλ και προπαγάνδα. Και τίποτα από αυτά δεν θέλω να ξαναδώ...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Για να επιτευχθεί ψυχροπολεμικό κλίμα , πρέπει να υπάρξει η απαραίτητη διαβουλευτική προεργασία . Οπότε ας μην αποκλείουμε μια νέα διάσκεψη Γιάλτας, με την υφήλιο σε αναδιανομή...
Και η Ελλάδα της Ευρώπης των λαών, ξαφνικά να αποτελέσει τμήμα της Αφρικανικής ηπείρου, η δε Κρήτη μια ωραία πρωϊα ,να αποκτήσει κοινά σύνορα με Λιβύη !!!!!tease |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:01. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin