WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Κόσμος (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/)
-   -   Νέο σκηνικό ψυχρού πολέμου (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%9D%CE%AD%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%88%CF%85%CF%87%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85-1179.html)

Xavier 01-06-2007 14:10

Νέο σκηνικό ψυχρού πολέμου

Μετά το ξέσπασμα του ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν κατά των ΗΠΑ τις οποίες κατηγόρησε για ιμπεριαλιστική αντίληψη, ήρθε η επίθεση φιλίας από τον αμερικανό πρόεδρο, Τζορτζ Μπους.

Ο κ. Μπους εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ρωσία είναι φίλος και όχι εχθρός της Ουάσινγκτον κατά τη διάρκεια συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μπους στην Ουάσινγκτον, παρουσία δημοσιογράφων και από πολλές άλλες ευρωπαϊκές εφημερίδες, φέρεται να είπε ότι η Ρωσία "δεν είναι εχθρικό καθεστώς αλλά φιλικό".

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ είναι περίπλοκες, ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους οι δύο πλευρές συμφωνούν και άλλα θέματα όπου έχουν διαφορετική άποψη.

Είχε προηγηθεί η επίθεση του κ. Πούτιν κατά της Ουάσινγκτον παρουσία και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια περισσότερες πληροφοριές, όπου ο ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε τις ΗΠΑ για υποκίνηση νέας κούρσας εξοπλισμών μέσω των σχεδίων εγκατάστασης τμημάτων του συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας στο έδαφος της Πολωνίας και της Τσεχίας.

pathfinder.gr

anthropas 01-06-2007 14:19

Απάντηση: Νέο σκηνικό ψυχρού πολέμου

Αυτο το ηξερα οτι θα γινει 5 μηνες πριν με λεπτομερειες αφου το ακουσα στην εκπομπη του λιακοπουλου.Χωρις πλακα!!!

Cantona13 01-06-2007 14:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 13707)
Αυτο το ηξερα οτι θα γινει 5 μηνες πριν με λεπτομερειες αφου το ακουσα στην εκπομπη του λιακοπουλου.Χωρις πλακα!!!

Ετσιιιιι!Τωρα ο Λιακοπουλος δικαιωνεται!:hehe:

Μια φιλικη συμβουλη προς τους κ*λοαμερικανους:Μην τα βαλετε με τον Πουτιν γιατι δεν σας βλεπω καλα!Δειτε λιγο Λιακοπουλο να καταλαβετε με ποιον εχετε να κανετε να σας φυγουν τα κακακια:hehe:

anthropas 01-06-2007 14:32

Α και σας λεω οτι επειδη η αμερικα βαζει πυραυλους στην τσεχια ο πουτιν για απαντηση θα παει και θα βαλει στη βενεζουελα

aitherovamon 01-06-2007 15:00

Aντε ωραια,ας ξαναζησουν αρκετοι απο εμας τον Ψυχρο πολεμο και ας το γευτουμε και εμεις...:PΦαση θα 'χει...

Cantona13 01-06-2007 15:04

Εμενα η ολη φαση του Ψυχρου Πολεμου μου θυμιζει το "ποιος τον εχει μεγαλυτερο" οποτε συμφωνω με τον αιθερα οτι φαση θα 'χει

Xavier 01-06-2007 15:28

εμένα πάλι μου θυμίζει φόβο, δημιουργία όπλων, τρομοκρατία κρατών (μαζί μας ή οχι), πειράματα, τσερνόμπιλ και προπαγάνδα. Και τίποτα από αυτά δεν θέλω να ξαναδώ...

Cantona13 01-06-2007 15:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Havier (Μήνυμα 13733)
εμένα πάλι μου θυμίζει φόβο, δημιουργία όπλων, τρομοκρατία κρατών (μαζί μας ή οχι), πειράματα, τσερνόμπιλ και προπαγάνδα. Και τίποτα από αυτά δεν θέλω να ξαναδώ...

H αληθεια ειναι οτι μετα την δημιουργια των οπλων(γιατι στην ουσια ο Ψυχρος Πολεμος αυτο ηταν, κοντρα για το πιος εχει τα καλυτερα οπλα κλπ) καπου θα πρεπει να τα χρησιμοποιησουν (να μην τα εχουν να καθονται στις αποθηκες και χαλασουν) οποτε παλι καποιος κακομοιρης λαος θα τραβηξει τα ζορια(να τα διαφημισουν κιολας να δουμε ποιανου καταστρεφουν καλυτερα)!Οποτε μαλλον δικιο εχεις!Αν ηταν μια απλη κοντρα θα ειχε φαση αλλα αυτο θα επηρρεασει και αλλα πραγματα!

aitherovamon 01-06-2007 15:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Havier (Μήνυμα 13733)

χαβιερ , δηλαδη ειχες προλαβει τον ψυχρο στα καλα του..;;

paullina 01-06-2007 15:46

Για να επιτευχθεί ψυχροπολεμικό κλίμα , πρέπει να υπάρξει η απαραίτητη διαβουλευτική προεργασία . Οπότε ας μην αποκλείουμε μια νέα διάσκεψη Γιάλτας, με την υφήλιο σε αναδιανομή...
Και η Ελλάδα της Ευρώπης των λαών, ξαφνικά να αποτελέσει τμήμα της Αφρικανικής ηπείρου, η δε Κρήτη μια ωραία πρωϊα ,να αποκτήσει κοινά σύνορα με Λιβύη !!!!!tease

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:01.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0