|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Charles Osborne είχε λόξιγκα για 69 χρόνια! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Η είδηση συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Γαλλίας τις τελυταίες μέρες. Μια 34χρονη μητέρα στην πόλη Βαλόν της δυτικής Γαλλίας, έπνιξε τα έξι νεογέννητα παιδιά της, στη συνέχεια έβαλε τα πτώματά τους σε πλαστικές σακούλες και τα έκρυψε στο υπόγειο που κτιρίου όπου διέμενε. Τα νεκρά μωρά βρέθηκαν την Τετάρτη όταν ο σύντροφος της γυναίκας ειδοποίησε τις αρχές. Η Σελίν ομολόγησε ότι γέννησε μόνη της τα έξι παιδιά και κάθε φορά τα έπνιγε βάζοντας το χέρι της πάνω στο πρόσωπό τους για να μην μπορούν να αναπνεύσουν. Επίσης τα δύο από τα μωρά είχαν στραγγαλιστεί με κορδόνι. Δίωξη θα ασκηθεί και στον πρώην σύντροφο της γυναίκας, με τον οποίο απέκτησε τα πέντε από τα έξι παιδιά, εφόσον γνώριζε τι συνέβαινε, δεν κατήγγειλε τα εγκλήματα και βοήθησε στην απόκρυψη των πτωμάτων. Ο δεύτερος σύντροφος της Σελίν, με τον οποίο συζούσε περισσότερο από ενάμιση χρόνο, είναι ο πατέρας του έκτου παιδιού που γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο εκείνος δεν θα διωχθεί ποινικά αφού όταν ανακάλυψε τι συμβαίνει, κάλεσε αμέσως την αστυνομία. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Τα μεγάλα λόγια και τα πολλά είναι φτώχια. Διάβαζα απόψεις που έλεγαν, γιατί να μην μπορείς να τη σκοτώσει κάποιος 6 φορές, αν τη σκοτώσει κάποιος δεν θα καταλάβει τίποτα, νομίζω ότι όλα αυτά εύκολες απόψεις χωρίς βάθος. Κανένας από όλους αυτούς δεν έγραψε έστω μια σειρά για τις αιτίες του εγκλήματος. Ήταν ψυχικά ασθενείς? ήταν έγκλημα φτώχειας και μιζέριας? καλό θα είναι να ψάχνεται για τις αιτίες και όχι απλά να γράφετε κάτι προκειμένου να δέιξετε την απεχθειά σας για το συμβάν, όλοι μας έχουμε απέχθεια για τέτοια γεγονότα, η μόνη αντιμετωπισή τους όμως έχει να κάνει με τη μελέτη τους.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
μπορεί να είμαι εύκολος στις απόψεις μου και ρηχός, αλλά γράφω αυτό που σκέπτομαι και αδιαφορώ αν σου αρέσει ή όχι. το αρχικό μου συναίσθημα εξέφρασα κάτι που φαίνεται καθαρά. το θέμα άνοιξε στις 14.46, το διάβασα και απάντησα στις 14.48. προφανώς όμως οι βαθυστόχαστες σκέψεις σε εμποδισαν να το δεις αυτό.
μιλω για λογαριασμό μου και προφανώς δεν σχολιάζω ή καταφέρομαι εναντίον κάποιου άλλου. κάτι που σου συνιστώ να μιμηθείς από εδώ και πέρα. ο κάθε άνθρωπος ρηχός ή βαθύς έχει την άποψή του και οφείλεις να την σεβαστείς, όποιος και αν είναι. Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Peace Xavier..Peace...Βάλε το δίκανο μέσα...
Και μένα μου προκαλεί απέχθεια αυτή η γυναίκα αλλά είμαι σίγουρη πως πρέπει να έπασχε από βαριάς μορφής ψυχολογικά προβλήματα... Ωστόσο για μένα περισσότερο 'άρρωστος' και υπεύθυνος είναι ο πρώην σύντροφός της που ενώ ήξερε τι γίνεται, αντί να ενημερώσει τις αρχές ευθής εξαρχής, την άφησε να διαπράττει ανενόχλητα αυτή την φρικιαστική πράξη ξανά και ξανά... Γιατί αν την είχαν ανακαλύψει εγκαίρως, θα την είχαν εντάξει σε κάποια κλινική ίσως και σίγουρα κάποιο μωρό θα σωζόταν ή δεν θα είχε γεννηθεί για να πεθάνει μετά από λίγο... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αν τη σκοτώσεις, την λυτρώνεις. Αν θές πραγματικά να τιμωρηθεί την αφήνεις να ζεί με τις τύψεις της να πεθαίνει κάθε μέρα ψυχολογικά.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
τι λες? σοβαρά? αφού έχεις εσύ δικαίωμα να γραφεις άποψη εγώ γιατί δε μπορώ να τη κρίνω? καταρχήν ήμουν καλοπροέραιτος και δεν σε χαρακτήρισα ούτε εύκολο ούτε ρηχό, ούτε γενικά μου ταιριάζει να βαθμολογώ ανθρώπους. Μην έχεις νευράκια λοιπόν, σέβομαι κι εσένα και όλους τους ανθρώπους αρκεί να έχουν επιχειρήματα, το να πει μια κατινιά κάποιος είναι εύκολο σίγουρα και γρήγορο, αν σου ταιριάζει εντάξει και πάλι δε με νοιάζει δείχνεις το είδος σου εγώ όμως θα κρίνω με σωστό τρόπο ότι πιστεύω.
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:05.

Η είδηση συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Γαλλίας τις τελυταίες μέρες. Μια 34χρονη μητέρα στην πόλη Βαλόν της δυτικής Γαλλίας, έπνιξε τα έξι νεογέννητα παιδιά της, στη συνέχεια έβαλε τα πτώματά τους σε πλαστικές σακούλες και τα έκρυψε στο υπόγειο που κτιρίου όπου διέμενε. 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο