WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Κόσμος (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/)
-   -   Ηλικιωμένος παιδόφιλος ασέλγησε σε 5χρονο μετά την αποφυλάκισή του (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B5-5%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-1761.html)

prokroustis 20-08-2007 16:38

Απάντηση: Ηλικιωμένος παιδόφιλος ασέλγησε σε 5χρονο μετά την αποφυλάκισή του

:) *παιδια

aggelm 20-08-2007 16:39

Αν του τον κόψεις όμως, τον κάνεις κιμά (το ξανασκέφτηκα, και νομίζω είναι καλύτερο από τις φέτες) και του τον δώσεις να τον φάει?

pink 20-08-2007 16:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aggelm (Μήνυμα 24622)
Αν του τον κόψεις όμως, τον κάνεις κιμά (το ξανασκέφτηκα, και νομίζω είναι καλύτερο από τις φέτες) και του τον δώσεις να τον φάει?

Κι εγω αυτο πρωτοσκεφτηκα να σου πω την αληθεια μου...το πρωτο σκελος τουλαχιστον ^o)

Astrolabos 20-08-2007 20:19

Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι ο χημικός ευνουχισμός. Τέλος.

aitherovamon 20-08-2007 22:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 24630)
Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι ο χημικός ευνουχισμός. Τέλος.

To καλυτερο θα ειναι να το ανταπωδωσει ο 5χρονος οταν μεγαλωσει μαζι με τους φιλους του..:P:P

περα απο την πλακα ομως,δεν πιστευω οτι αυτη η ενεργεια απαιτει θανατικη ποινη..ειναι πολυ σκληρο να παιρνεις τη ζωη καποιου και απο την αλλη ειναι πολυ ριψοκινδυνο να παιρνεις το "οπλο" του γιατι οταν βγει μπορει να περασει σε αλλο σταδιο και να κανει χειροτερα...το καλυτερο ειναι ισοβια για παντα.

Insomni@ 21-08-2007 00:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 24638)

το καλυτερο ειναι ισοβια για παντα.

Θα συμφωνήσω μαζί σου αν και η ηλεκτρική καρέκλα είναι μια πολύ καλή λύση...Γιατί με ποιό δικαίωμα ρε παλιόγερε στιγματίζεις την ζωή ενος 5χρονού???Τι αναμνήσεις θα έχει αυτό το παιδί απο την παιδική του ηλικία?Στο μέλλον θα χει άλλα προβλήματα που τώρα είναι νωρίς να φανούν,ψυχολογικού χαρακτήρα..

Panagioths 22-08-2007 12:19

Χμ... Δεν είμαι υπερ της θανατικής ποινής ούτε της φυλάκισης γιατί κανένας δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει σε κάποιον τον θάνατο ή την φυλάκιση. Για εμένα σε τέτοια ακραία εγκλήματα θα πρέπει να τον διώχνουν άμεσα από την χώρα. Την επομένη της δίκης άμεση απέλαση και διαγραφή από πολίτη της χώρας συνεπώς κανένα δικαίωμα. Επομένως δεν νομίζω να τον δεχτεί καμία χώρα και άρα θα μπορεί να μεταβεί μόνο σε περιοχές της Γης όπου δεν υπάρχει χώρα με την νομική της μορφή ή όπου τον δεχτούν. Και δεν το λέω μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά για όλες τις περιπτώσεις μεγάλων παρανομιών, εγκλημάτων κοκ...

Neacel 22-08-2007 15:00

H τιμωρία είναι μια γδάρσιμο των όρχεων σε ξύλο με πολλές αγκιθες, ύστερα χώσιμο του άρχοντα μέσα σε ένα δοχείο με ξύδι και ύστερα τον πετάς γυμνό μέσα σε ένα δωμάτιο όλο ποντίκια....

Αν δεν ψοφήσει από τον πόνο να μην με λένε Νικο. Αλλα και να μην ψοφήσει από τον πόνο δεν τρέχει τίποτα θα πεθάνει από λεπτοσπείρωση από το δάγκωμα των ποντικιών.... Και όχι δεν έχω δει ούτε Hostel, ούτε Saw.... Aπλα είμαι pervert από μόνος μου....;p

aitherovamon 22-08-2007 16:19

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 24780)
H τιμωρία είναι μια γδάρσιμο των όρχεων σε ξύλο με πολλές αγκιθες, ύστερα χώσιμο του άρχοντα μέσα σε ένα δοχείο με ξύδι και ύστερα τον πετάς γυμνό μέσα σε ένα δωμάτιο όλο ποντίκια....

Αν δεν ψοφήσει από τον πόνο να μην με λένε Νικο. Αλλα και να μην ψοφήσει από τον πόνο δεν τρέχει τίποτα θα πεθάνει από λεπτοσπείρωση από το δάγκωμα των ποντικιών.... Και όχι δεν έχω δει ούτε Hostel, ούτε Saw.... Aπλα είμαι pervert από μόνος μου....;p

ρε μηπως εχεις δει τον "Καλιγουλα".....;;;;:P:P

prokroustis 22-08-2007 17:02

αμα γινει απελαση μετα δεν υπαρχει καμια τιμωρια! εσυ νομιζεις θα τον χαλαγε να παει μια βραζιλια και να μπλεχτει σε κανα δουλεμποριο ?? η καλυτερη τιμωρια ειναι η ζωη..αφηστε τον να ζησει και προς το τελος του θα μετανιωσει , αλλα θα ειναι ηδη πολυ μα πολυ αργα...

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:49.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0