WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Κόσμος (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/)
-   -   Βοήθεια!.. Παρασκευάζεται «βιάγκρα» και για γυναίκες! (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%92%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%C2%AB%CE%B2%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-4467.html)

fineas 03-01-2008 18:03

Βοήθεια!.. Παρασκευάζεται «βιάγκρα» και για γυναίκες!

Ένα νέο επαναστατικό φάρμακο που φιλοδοξεί να δώσει σεξουαλική υγεία σε εκατομμύρια γυναίκες, όπως το γνωστό «βιάγκρα» στους άντρες, βρίσκεται πολύ κοντά στη διάθεσή του στην αγορά.

Το φάρμακο ονομάζεται LibiGel (γέλη της λίμπιντο) και δοκιμάζεται από 100 οργανισμούς υγείας και πανεπιστήμια των ΗΠΑ, σημειώνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς αυξάνει τη διάθεση των γυναικών για σεξ κατά 283%.

Το LibiGel το οποίο περιέχει την ουσία τεστοστερόνη, μια ορμόνη η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάθεση για σεξ, εφαρμόζεται τοπικά στα χέρια της γυναίκας και εντός ολίγων ωρών έχει περάσει στο αίμα της αυξάνοντας σημαντικά τη λίμπιντο.

Η μειωμένη διάθεση για σεξ απασχολεί δισεκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς πλήττει το 40-45% των γυναικών κάθε ηλικίας, και το 60-70% των γυναικών που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση.

Αν το φάρμακο περάσει με επιτυχία τα τεστ, κάτι που φαίνεται πολύ πιθανό, πρόκειται να περάσει στη μαζική παράγωγη από την εταιρεία BioSante Pharmaceuticals Inc., και εν συνεχεία στην κυκλοφορία.

Ήδη από το 2004 κυκλοφορούν αυτοκόλλητα με τεστοστερόνη σε αρκετές χώρες του κόσμου, όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικά, ενώ πολλά από αυτά εμφάνισαν παρενέργειες.

http://www.e-liberta.gr/

Pantoleon 03-01-2008 20:49

Απάντηση: Βοήθεια!.. Παρασκευάζεται «βιάγκρα» και για γυναίκες!

Μααααάλιστα...

...Και πώς θα τους το "ρίχνουν μέσα στο ποτό" αν είναι gel?

Ουπς, καρφώθηκα,ε?

Astrolabos 03-01-2008 22:10

Θα το βάζουν σε κουτάκι Nivea για τα χέρια ή στο υγρό για τα πιάτα:rofl:

Mazda 6 04-01-2008 00:30

Δε γνωρίζω σε τι ποσότητες υπάρχει η τεστοστερόνη σε αυτό το φάρμακο. όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή, διότι η τεστοστερόνη είνια καθαρά ανδρική ορμόνη και εμφανίζει πολλές παρενέργειες όταν μπαίνει στο γυναικείο οργανισμό.

Οι διαταραχές του κύκλου της περιόδου ή η διακοπή της, η υπερμεγέθυνση της κλειτορίδας, η αυξημένη τριχοφυία, η ακμή στο πρόσωπο και στο σώμα, η απόκτηση ανδρικών χαρακτηριστικών στο πρόσωπο, όπως είναι οι γωνίες και το πηγούνι, είναι μερικές απο τις παρενέργειες της τεστοστερόνης στο γυναικείο οργανισμό.

Χρειάζεται προσοχή, καθώς η πρόσληψη μιας ορμόνης που δεν υπάρχει στον οργανισμό και μάλιστα τεαστοστερόνης, έχει ανδρογονική δράση στις γυναίκες και αλλάζει εντελώς το σωματότυπο (μυώδης με λιγότερο λίπος), αλλά οδηγεί μέχρι και σε στείρωση.

Τα παραπάνω τα γνωρίζω απο περιπτώσεις γυναικών μποντυμπίλντερ, που βάζουν τεστοστερόνη για να μεγαλώσουν τους μυς τους και να γίνουν δυνατές.
Ακόμη και σε μικρότερες κατηγορίες, όπως το fitness ή το figure, γίνεται χρήση ανδρογονικών φαρμάκων (π.χ. Anavar) έτσι ώστε να γίνεται το σώμα πιο "σκληρό" και "μπαλαρισμένο" για τον αγώνα.

Mazda 6 04-01-2008 13:24

5 Συνημμένο(α)
Kαι ορίστε και μερικές φωτογραφίες...

Στις πρώτες υπάρχει "λογική" χρήση ανδρογών ουσιών για να δωθεί σκληράδα και μυϊκός καθορισμός (πάντα μαζί με δίαιτα και σκληρή προπόνηση). Στις 2 μικρές είναι η Simone Ruhl, γυναίκα του επαγγελματία Bodybuilder, Markus Ruhl, πριν βάλει τεστοστερόνη πάνω της και μετά. Η διαφορά είναι τερατώδης!!!

gatoni 04-01-2008 15:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 40189)
Θα το βάζουν σε κουτάκι Nivea για τα χέρια ή στο υγρό για τα πιάτα:rofl:

Είσαι σοφός διάολε...

Insomni@ 05-01-2008 01:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 40233)

Στις 2 μικρές είναι η Simone Ruhl, γυναίκα του επαγγελματία Bodybuilder, Markus Ruhl, πριν βάλει τεστοστερόνη πάνω της και μετά. Η διαφορά είναι τερατώδης!!!

:o:o:o:o Τι λές τώρα...........

Mazda 6 05-01-2008 01:54

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 40337)
:o:o:o:o Τι λές τώρα...........

Στο βίντεο "Made in Germany" που γύρισε ο Markus και δείχνει μια βδομάδα πλήρους προπονήσεων και τον βοηθάει στη προπόνηση, στην αρχή νόμιζα πως ήταν κανας φίλος του!!!

Insomni@ 05-01-2008 01:58

Πωωω,ε όχι κι έτσι.....:(Και της αρέσει όταν κοιτιέται στον καθρέφτη να βλέπει τον εαυτό της σαν άνδρα????:(

Mazda 6 05-01-2008 12:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 40341)
Πωωω,ε όχι κι έτσι.....:(Και της αρέσει όταν κοιτιέται στον καθρέφτη να βλέπει τον εαυτό της σαν άνδρα????:(

Insomnia (δε ξέρω και το μικρό σου!!!:)), όταν βάλεις φάρμακο πάνω σου, δεν υπάρχει όριο. Μετά θες όλο και πιο πολύ! Πιο μεγάλος, πιο δυνατός, με λιγότερο λίπος, να κάνεις τις καλύτερες προπονήσεις της ζωής σου με αξωπραγματικά κιλά και ένταση!!!

Αν σου πω μερικά φάρμακα που μπαινουν θα πάθεις πλάκα, μέχρι ψυχιατρικά, ακόμη και κτηνιατρικά! Δε κάνω πλάκα!!!

Πάντως χωρίς τεστοστερόνη πάνω της, στο δεύτερο βίντεο που έκανε ο Markus, είναι κανονική, γυμνασμένη και όμορφη γυναίκα!

Για να είμαι on topic όμως, επαναλαμβάνω ότι δε ξέρω σε τι ποσότητες υπάρχει η τεστοστερόνη σε αυτό το σκεύασμα, αλλά καταλάβατε ότι κάτι τέτοια θέλουν προσοχή μεγάλη απο γυναίκες!

Insomni@ 05-01-2008 16:19

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 40349)
Insomnia (δε ξέρω και το μικρό σου!!!:)), όταν βάλεις φάρμακο πάνω σου, δεν υπάρχει όριο. Μετά θες όλο και πιο πολύ! Πιο μεγάλος, πιο δυνατός, με λιγότερο λίπος, να κάνεις τις καλύτερες προπονήσεις της ζωής σου με αξωπραγματικά κιλά και ένταση!!!

Αν σου πω μερικά φάρμακα που μπαινουν θα πάθεις πλάκα, μέχρι ψυχιατρικά, ακόμη και κτηνιατρικά! Δε κάνω πλάκα!!!

Πάντως χωρίς τεστοστερόνη πάνω της, στο δεύτερο βίντεο που έκανε ο Markus, είναι κανονική, γυμνασμένη και όμορφη γυναίκα!

Για να είμαι on topic όμως, επαναλαμβάνω ότι δε ξέρω σε τι ποσότητες υπάρχει η τεστοστερόνη σε αυτό το σκεύασμα, αλλά καταλάβατε ότι κάτι τέτοια θέλουν προσοχή μεγάλη απο γυναίκες!

Βασιλική με λένε.Δηλαδή είναι σαν να παίρνεις ναρκωτικά...σε εθίζουν...
Ωωωωω...και κτηνιατρικά????
Ε,ναι,στην πρώτη φωτογραφία πάντως είναι κανονική,μια χαρά,αλλά μετά χάλασε πολύ...:(

Γενικά,δεν πρέπει να κατασκευάζονται τέτοια πράγματα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.......

Mazda 6 05-01-2008 22:30

Σου χα γράψει ένα κατεβατό ΝΑΑΑΑΑ, αλλά δε ξε΄ρω τι έγινε και δε μπόρεσα να το ποστάρω!

Η ουσία είναι πολύ φάρμακο, μεγάλυτερα προβλήματα υγείας, ψυχολογικές διαταραχές κ.λπ. κατάληξη στον εθισμό.

Κάνεις έναν κύκλο, πρέπει να μπεις στον απόμενο σε 2 μήνες και μπαίνεις σε 2 βδομάδες, δεν αντέχεις...

Κτηνιατρικά φάρμακα πάρα πολλά!!! Άσ' τα να πάνε! Kynoselen... κάνε ένα search...

Πρέπει όμως πολλά απο αυτά να φτιάχνονται γιατί μερικά σώζουν ζωές!!! π.χ. η αυξητική ορμόνη δίνεται σε παιδιάκια για να μη γίνουν νάνοι. Το Clenbuterol δίνεται σε ανθρώπους που έχουν άσθμα.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ BODYBUILDERS.GR.

Insomni@ 06-01-2008 01:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 40392)
Σου χα γράψει ένα κατεβατό ΝΑΑΑΑΑ, αλλά δε ξε΄ρω τι έγινε και δε μπόρεσα να το ποστάρω!

Η ουσία είναι πολύ φάρμακο, μεγάλυτερα προβλήματα υγείας, ψυχολογικές διαταραχές κ.λπ. κατάληξη στον εθισμό.

Κάνεις έναν κύκλο, πρέπει να μπεις στον απόμενο σε 2 μήνες και μπαίνεις σε 2 βδομάδες, δεν αντέχεις...

Κτηνιατρικά φάρμακα πάρα πολλά!!! Άσ' τα να πάνε! Kynoselen... κάνε ένα search...

Πρέπει όμως πολλά απο αυτά να φτιάχνονται γιατί μερικά σώζουν ζωές!!! π.χ. η αυξητική ορμόνη δίνεται σε παιδιάκια για να μη γίνουν νάνοι. Το Clenbuterol δίνεται σε ανθρώπους που έχουν άσθμα.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ BODYBUILDERS.GR.

Κοίτα,αν είναι για καλό σκοπό να τα πάρουν τα παιδάκια για πχ όπως είπες...αλλά χαλάνε την υγεία τους όλοι οι υπόλοιποι...:(:(:(

Ναι βρε,δεν σου είπαμε τίποτα...:)

Mazda 6 06-01-2008 03:06

Ναι Βασιλική, το ξέρω ότι δεν ειπώθηκε, κάτι αλλά για να μη γίνει το έγραψα!:)

Το ότι θα σου χαλάσει την υγεία δεν είναι κι απαραίτητο. Κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά. Αντιδρά διαφορετικά ο καθένας σε κάθε φάρμακο. Όταν όμως οι δόσεις ξεφεύγουν (αντί για 200mg ενέσιμο Winstrol 1 φορά την εβδομάδα, βάζεις 3 φορές... το συγκεκριμένο το επεξεργάζεται ο οργανισμός, 2 -3 μέρες. Δε προλαβαίνει να ξεκουραστεί!), τότε εθίζεσαι και ζορίζεις το σώμα σου.

Το μόνο σίγουρό είναι ότι η τεστοστερόνη, χαλάει τον οργανισμό της γυναίκας, μπορεί όχι μόνιμα, αλλά "κατστρέφει" την ορμονική της ισσοροπία, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Insomni@ 06-01-2008 03:10

Ε,ναι,είναι ανάλογα με τον οργανισμό:)

Εμ...εδώ άλλες κι άλλες τρελένονται να μην έχουν τόσο τεστοστερόνη και άλλες πάνε και την παίρνουν,έτσι,για να φουσκώσουν...Εκεί είναι που ''μπριζώνω''...

Mazda 6 06-01-2008 03:14

http://www.bodybuilders.gr/data/main...?TOPIC_ID=6413

Εδώ είναι ένα άρθρο του Σταύρου Παπαδόπουλου, Mr. Hellas 2003 και 2005, όπου αναλύει με το καλύτερο τρόπο ποιές είναι οι αιτίες που δε πρέπει να πέρνουμε αναβολικά.

Δε ξέρω αν δουλέυει το link, επειδή είναι κλειδωμένη, με είσοδο για μερικά μέλη, η ενότητα των ΑΑΣ στο bodybuilders.gr.

Mazda 6 06-01-2008 03:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 40414)
Ε,ναι,είναι ανάλογα με τον οργανισμό:)

Εμ...εδώ άλλες κι άλλες τρελένονται να μην έχουν τόσο τεστοστερόνη και άλλες πάνε και την παίρνουν,έτσι,για να φουσκώσουν...Εκεί είναι που ''μπριζώνω''...

Είναι θέμα επιλογών. Το "έτσι για να φουσκώσουν" είναι για τις επαγγελματίες bodybuilder ζήτημα επιβίωσης. αν θα κερδίζουν κάποιο αγώνα (έπαθλο), αν θα έχουν χορηγό, αν θα κάνουν κάποιες διαφημίσεις κ.λπ. Ας μη μιλήσουμε για το που πάει το γυναικείο bodybuilding παγκοσμίως. Άλλη λένε ότι δε πρέπει να είναι διαγωνισμός ομορφιάς, άλλοι λένε ότι οι αθλήτριες έχουν γίνει τέρατα. Γι' αυτό μικρότερες κατηγορίες όπως το fitness ή το figure έχουν πλέον περισσότερους οπαδούς. Οι 3 κοπέλες που πόστρα τις φωτογραφίες τυος είναι και ωραίες και γυμνασμένες. Για μένα, προσωπικά δεν έχουν χάσει και τη θυληκότητά τους. Για άλλους μπορεί.

Το ζήτημα είναι ότι ο καθένας εαν θέλει κάτι πολύ, μπορεί να φτάσει στα άκρα για να το κάνει, πέρνοντας ρίσκα που ίσως δε γνωρίζει.

Insomni@ 06-01-2008 03:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 40417)
Είναι θέμα επιλογών. Το "έτσι για να φουσκώσουν" είναι για τις επαγγελματίες bodybuilder ζήτημα επιβίωσης. αν θα κερδίζουν κάποιο αγώνα (έπαθλο), αν θα έχουν χορηγό, αν θα κάνουν κάποιες διαφημίσεις κ.λπ. Ας μη μιλήσουμε για το που πάει το γυναικείο bodybuilding παγκοσμίως. Άλλη λένε ότι δε πρέπει να είναι διαγωνισμός ομορφιάς, άλλοι λένε ότι οι αθλήτριες έχουν γίνει τέρατα. Γι' αυτό μικρότερες κατηγορίες όπως το fitness ή το figure έχουν πλέον περισσότερους οπαδούς. Οι 3 κοπέλες που πόστρα τις φωτογραφίες τυος είναι και ωραίες και γυμνασμένες. Για μένα, προσωπικά δεν έχουν χάσει και τη θυληκότητά τους. Για άλλους μπορεί.

Το ζήτημα είναι ότι ο καθένας εαν θέλει κάτι πολύ, μπορεί να φτάσει στα άκρα για να το κάνει, πέρνοντας ρίσκα που ίσως δε γνωρίζει.

Εννοείται πως είναι θέμα επιβίωσης,δεν το συζητώ...Όπως και τα μοντέλα για να ''ζήσουν'' πρέπει να χουν συγκεκριμένες αναλογίες και κάνουν ανάλογες θυσίες,έτσι κι αυτές...Για αυτές που το παρακάνουν λέω...Αλλά όπως είπες,κάποιος μπορεί να φτάσει στα άκρα για να πετύχει το στόχο του οπότε δεν μπορώ να τις κρίνω...Αλλά γενικά σε όλα πρέπει να κυριαρχεί η μεσότητα(ναι,με πιάσαν τα φιλοσοφικά μου βραδιάτικα...;D)

Mazda 6 06-01-2008 12:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 40419)
Εννοείται πως είναι θέμα επιβίωσης,δεν το συζητώ...Όπως και τα μοντέλα για να ''ζήσουν'' πρέπει να χουν συγκεκριμένες αναλογίες και κάνουν ανάλογες θυσίες,έτσι κι αυτές...Για αυτές που το παρακάνουν λέω...Αλλά όπως είπες,κάποιος μπορεί να φτάσει στα άκρα για να πετύχει το στόχο του οπότε δεν μπορώ να τις κρίνω...Αλλά γενικά σε όλα πρέπει να κυριαρχεί η μεσότητα(ναι,με πιάσαν τα φιλοσοφικά μου βραδιάτικα...;D)

Χαχα!!! Κι εμένα Βασιλική με πιάσαν τα φιλοσοφικά μου, αλλά πρωί πρωί!!!;D

Όταν ένας άνθρωπος κυνηγάει το όνειρό του, γίνεται πολύ ευάλωτος στις υποσχέσεις και πάντοτε υπάρχει κάποιος που θα τους υποσχεθεί ότι θα αποκτήσουν αυτό ακριβώς που θέλουν.

Για φαντάσου λοιπόν να κάνεις δίαιτα 4 μήνες (χωρίς να έχεις έστω 1 ελεύθερο γεύμα την εβδομάδα), να ξοδεύεις του κόσμου τα λεφτά (συμπληρώματα, φιλέτα κοτόπουλου, γαλοπούλας και μοσχάρι... σολομό...), να κάνεις 2 προπονήσεις τη μέρα (1 ώρα το πρωί διάδρομο, προπόνηση με βάρη το απόγευμα, και αμέσως μετά 45 λεπτά αερόβια στο διάδρομο πάλι), να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, αλλά να τρέχεις και στη δουλειά σου ταυτόχρονα, να πίνεις νερό για να καταπιείς το άνοστο φαγητό σου, να ανησυχείς για το πως φαίνεται τελικά το σώμα σου, αν έχεις βελτιωθεί κ.λπ. Καταλαβαίνεις τι ταλαιπωρία υπάρχει... είναι όμως επιλογή σου.

Κι έρχεται η μέρα του αγώνα... Είσαι πάνω στη σκηνή και τελικά υπάρχει κάποιος καλύτερος απο σένα. Απο τη δίαιτα και τις τελευταίες μέρες που μειώνεις τη λήψη νερού, δεν έχεις δύναμη να σταθείς στα πόδια σου, πόσο μάλλον να τραβήξεις τις υποχρεωτικές πόζες για να δείξεις το σώμα σου και τη δουλειά σου. Ο άλλος αθλητής σου πέρνει τα πατήματα που λέμε, και σε κάνει σκόνη. Αυτός πρώτος στη βαθμολογία κι εσύ 5ος...

Μετά μαθαίνεις ότι έκανε όχι 16 βδομάδες δίαιτα όπως εσύ, αλλά μόνο 10! Ξόδεψε τα ίδια λεφτά μεσά αν και λιγότερες βδομάδες προετοιμασίας, μόνο που έβαλε πολύ περισσότερο φάρμακο!!!

Τότε έρχεται κάποιος και σου λέει: φίλε... αυξητική ορμόνη... 1 ένεση την εβδομάδα... και κάποιο ανδρογόνο μαζί... και λίγη τεστοστερόνη... και Τ3 (που καταστρέφει το θυροειδή!) και σε 8 εβδομάδες θα είσαι αγνώριστος!!!

Κατάλαβες πως πάει; Λίγοι είναι πρόθυμοι να κάνουν τις απαιτούμενες θυσίες για το σώμα τους! Όλοι τα θέλουν εύκολα και γρήγορα. προτιμούν να βάλουν ένα τοξικό φάρμακο μέσα τους και να είναι τούμπανοι και κομμάτια, χωρίς να ξέρουν ότι μπορεί στα 38 τους να μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία.

Εγώ, τουλάχιστον όχι ακόμη, γιατί ποτέ δε πρέπει να λες ποτέ, δεν είμαι πρόθυμος να θυσιάσω την υγεία μου για να γλυτώσω κάποιους μήνες προσπάθειας.

Και για να τελειώσω πάλι φιλοσοφικά (τι σκατά φιλολογος σπουδάζω;!:hehe:) AD ASTRA PER ASPERA....

Insomni@ 06-01-2008 14:59

Πωωωω......:( Καταλαβαίνω τι παίζει....κρίμα πάντως...Και αν τους πιάνει και το πείσμα άστα να πάνε....

Έλα ρε και σύ συνάδερφος-φιλόλογος είσαι????;D

Mazda 6 06-01-2008 19:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 40445)
Πωωωω......:( Καταλαβαίνω τι παίζει....κρίμα πάντως...Και αν τους πιάνει και το πείσμα άστα να πάνε....

Έλα ρε και σύ συνάδερφος-φιλόλογος είσαι????;D

:clap::clap:Αμα μπορείς να με βοηθήσεις με τίποτα αρχαία!!!;D

Insomni@ 06-01-2008 20:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 40511)
:clap::clap:Αμα μπορείς να με βοηθήσεις με τίποτα αρχαία!!!;D

Ανάλογα τις απαιτήσεις ε...γιατί και μένα δεν είναι το καλύτερό μου...;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:10.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0