![]() |
Έχασε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου ο Bill Gates
Ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates δεν είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στο κόσμο, σύμφωνα με το Μεξικάνικο περιοδικό οικονομικού περιεχομένου Sentido Común. Ο Μεξικάνος επιχηρηματίας Carlos Slim κατάφερε και του “έκλεψε” την πρωτιά χάρη στην αύξηση της αξίας των μετοχών της εταιρίας του America Movil κατά 27% το δεύτερο τετράμηνο του έτους. Το ίδιο χρονικό διάστημα οι μετοχές της Microsoft ανέβηκαν κατά 5%.Η περιουσία του Carlos Slim ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 67,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ποσό το οποίο ισούται με το 8% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος του Μεξικού, ενώ πλέον ο Bill Gates βρίσκεται στην δεύτερη θέση με περιουσία “μόνο” 59,2 δισεκατομμύρια δολάρια, περνόντας τον κατά 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια. |
Απάντηση: Έχασε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου ο Bill Gates
Χμ... αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι λίγο υποκειμενικά; Πως μπορείς να προσδιορίσεις επακριβώς την περιουσία κάποιου τόσο πλούσιου όπως είναι ο Bill Gates και άλλοι τέτοιοι; Εγώ είμαι σίγουρος πως ούτε οι ίδιοι κατέχοντες δεν μπορούν να πουν με σιγουριά τι έχουν πόσο μάλιστα να το εκτιμήσουν...
|
Μιλαμε για φτωχαδακια....Να τους δανεισουμε κατι να μην πεινανε οι ανθρωποι!!
|
A,ρε φτωχαδάκι Bill,σε λυπάμαι κακομοίρη μου.Ρε παιδιά να μαζέψουμε όλοι λεφτά μήπως και καταφέρει να ξανακερδίσει τον τίτλο του.
|
αν και σκ@τ03βρ@!0ς εχει κανει και καλα πραγματα νομιζω καθε χρονο δωριζει χρηματα σε απορους και η γυναικα του εχει ιδρυμα για καρκινοπαθεις. α κατι σχετικα ασχετο, ο billy gates δεν αφηνει τα παιδια του πανω στο pc για περισσοτερες απο 3 ωρες την εβδομαδα κατι το οποιο εγω το κανω σε μια μερα..λετε να ξερει κατι??tease
|
πάρτε βίστα να σώσουμε το μπιλ. αλήθεια ο άλλος τι να πουλάει άραγε?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
http://www.businessweek.com/it100/2006/1.htm |
Παράθεση:
Πάντος τον Bill δεν τον χάλασε που έχασε την πρωτιά... δεν τον χάλασε καθόλου... :hehe: |
Παράθεση:
Βρε ας ειχα τα λεφτα του και δε θα με χαλουσε και 35η να μουν σε λιστες κλπ!! |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin