|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην "Τορά", τον εβραϊκό νόμο που αποτελείται από τα πρώτα 5 βιβλία της Βίβλου, υπάρχουν 613 εντολές, από τις οποίες οι 365 είναι απαγορεύσεις. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Ένα αγόρι ηλικίας μόλις 13 ετών έγινε πατέρας στη Βρετανία αφού η 15χρονη φίλη του γέννησε ένα κοριτσάκι στις αρχές της εβδομάδας.
Ο Άλφι Πάτεν, που έχει ύψος μόνο 1,22 και δείχνει πολύ μικρότερος από την ηλικία του, ήταν 12 ετών όταν η 14χρονη Σαντέλ Στέντμαν έμεινε έγκυος αφού έκαναν έρωτα χωρίς να λάβουν προφυλάξεις. Η Σαντέλ γέννησε την Δευτέρα ένα κορίτσι, την Μέιζι Ροξάν, στο νοσοκομείο του Ίστμπορν, στη νότια Αγγλία. Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ο Άλφι, που ζει με τη μητέρα του, παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει πώς θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιδιού του αφού δεν έχει ούτε χαρτζιλίκι. "Ο πατέρας μου δίνει 10 λίρες πού και πού", είπε. "Όταν το έμαθε η μητέρα μου, νόμιζα ότι θα είχα μπελάδες", πρόσθεσε. "Θέλαμε να κρατήσουμε το μωρό αλλά ανησυχούσαμε για το πώς θα αντιδρούσαν οι άλλοι. Δεν ήξερα τι σημαίνει να είσαι πατέρας αλλά θα προσαρμοστώ", είπε ο μικρός. Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν θα ασκήσει διώξεις σε βάρος των ανήλικων γονιών, μολονότι η νόμιμη ηλικία για τη σύναψη σεξουαλικών σχέσεων στη Βρετανία είναι τα 16. Να σημειωθεί πάντως ότι ο Άλφι δεν είναι ο νεώτερος πατέρας στη Βρετανία αφού έχει αναφερθεί και η περίπτωση ενός άλλου αγοριού που απέκτησε παιδί σε ηλικία 12 ετών.(news24.gr) Ορίστε και το ρεπορτάζ του BBC. Προσωπικά είμαι αντίθετος. Όμως δε ξέρω εαν θα επέτρεπα μια έκτρωση.Επίσης άκουσα ότι ζουν σε οικογένειες πολύτεκνες με άνεργους γονείς. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Αυτό το παιδί θα το μεγαλώσουν οι γονείς των παιδιών που το έκαναν. Φυσικά η είδηση είναι πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες εδώ και όλοι μαζί, ειδικοί και πολιτικοί, λένε και από μια μαλακία.
Σε τι κόσμο ζούμε πια ;; |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
World Wide Poster
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ρε κάτι φάπες που θα έτρωγε ο σπόρος αν ήταν παιδί μου... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
...
![]() |
Παράθεση:
Στον κόσμο της προσαρμογής(!) Απ' ότι λέει κι ο πατέρας... | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:19.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο