|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| «I am.» : Είναι η πιο σύντομη ολοκληρωμένη πρόταση στην Αγγλική γλώσσα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#174 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Ξαναειδα τους 300 (οχι που δε θα τους εβλεπα...)
Μπορει να μου εξηγηθει καποιος γιατι και τις 2 φορες που την ειδα την ταινια πεθανα στο σαρδαμ?? ![]() Σημερα εναν Περση τον ειπα Σπερτη και στο τελος πηγα να πω 3 Περσες για εναν Ελληνα και λεω 3 Θπαρτατεθ (κι ακουστηκε 3 πατατες) για εναν Ελληνα. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#176 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Λοιπόν είδα Harry Potter στην πρεμιέρα πρώτη προβολή εννοείται την τρίτη, το είδα τετάρτη, χθες βαρέθηκα να πάω, σήμερα έχει ζέστη μάλλον δεν θα πάω.
Πάντως η ταινιούλα μέτρια όπως όλες κατώτερες του βιβλίου . Αν δεν έχεις διαβάσεις το βιβλίο αν καταλάβεις τι παίζει σε μερικές σκηνές εγω θα γίνω γαύρος(που λέει ο λόγος ) |
|
|
|
|
#177 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Εγω δε θελω να παωωωωω.... ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#178 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Μια κωμωδια που στα αγγλικα λεγεται Superbad και βγηκε στις 16 αυγουστου στην αμερικη ξερετε ποτε θα ερθει εδω? ολες οι κριτικες λενε οτι ειναι η κωμωδια της χρονιας, το american pie της δεκαετιας και απο οτι βλεπω εχει γινει χαμος θελω να το δω οπωσδηποτε.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:01.

σήμερα είναι η 3η φορά που την βλέπω... 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο