|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το μέλι είναι το μοναδικό φαγητό που δεν χαλάει | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Λοιπον,
Σημερα στις 01:30 στο μεγκα εχει την αθανατη ταινια...ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ !! Αυριο,Τριτη 17 απριλιου εχει αρκετες ταινιες για να διαλεξουμε,οπως ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ στη ΝΕΤ στις 23:00 και The transporter στον ANT1 στις 21:00.. ενω τελος, για τους περισσοτερους κουλτουριαριδες-ψαγμενους ... θα βαλω μια ταινια που μου την προτειναν καποιοι μεγαλυτεροι απο μενα... "Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ" Τεταρτη 01:30 στο ΜΕΓΚΑ... ουτε εγω την εχω δει ποτε ,αλλα με αυτα τα επιθετα που διαβασα σε μια κριτικη ισως και να κατσω να τη δω... <<σπανιο,κρυφο,ακραιο,βλασφ μο,ιδρωμενο,αιρετικο και σπανιο>> |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ο Jason Statham ειναι. Οντως παρα πολυ καλος ηθοποιος. Απ'τους αγαπημενους μου που παιζουν σε περιπετειες. Πολυ καλα και τα 2 Transporter, οπως και το πιο προσφατο Crank. Να το δειτε οσοι δεν το εχετε δει. Βασικα συνηθως μου την σπαει η αγγλικη προφορα, αλλα η φωνη του συγκεκριμενου ειναι και καπως μυστηρια και "κακη" και δεν ειναι καθολου ενοχλητικη. Ισα ισα.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Κυριακη 22 Απριλιου
ΣΤΑΡ 21:00 " Οι συμμοριες της Νεας Υορκης" Δεν χρειαζονται συστασεις,αν και δεν ειναι και η καλυτερη του σκορτσεζε... Τριτη 24 Απριλιου ΑΝΤ1 21:00 Ιπταμενος Κροισος,το γνωστο με τον Ντι καπριο,αν και δεν το εχω δει και δεν ξερω αν λεει... και ΣΤΑΡ 01:15 " Ο ησυχος αμερικανος " με τον μαικλ κειν Πεμπτη 26 Απριλιου ΣΤΑΡ 22:45 " Χανιμπαλ" Χωρις συστασεις... |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
ειδα χτες το "τερας της Φλοριντα" με την Σαρλιζ Θερον.Η ταινια προσφερεται μονο για dvd κατα τ αλλα καλη η ερμηνεια της Θερον αλλα μαλλον πιασαρικος ρολος για να παρει οσκαρ.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:30.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο